סקר נוסף בעושא: כמה זמן חיכיתם

אנחנו העדפנו חתונה רפורמית

פשוט יותר דיבר אלינו. אז התחתנו בקפריסין ואח"כ ערכנו חתונה בארץ עם חופה רפורמית שנוהלה ע"י רב אשה מקסימה. בחרנו את הכתובה, שברנו 2 כוסות ועדנו טבעות אחד לשני. הייה לנו פשוט ערב מהנה.

גם אנחנו התחתנו רפורמית,

כתבנו את הכתובה שלנו לבד - מהתוכן ועד לעיצוב הממשי שלה, ויצא מדהים. היום אפילו טקס רפורמי לא היתי עושה, אלא נותנת לאחד החברים לנהל טקס וזהו, למרות שהיתה לנו חתונה פיצוץ!!!

Iris-1

New member
את הקטע של הילדים התחלתי דווקא

לפני החתונה אבל זה ממש תפס רק 5 שבועות אחרי. לא בער לי בכלל אם היה לי בטן או ילד בחוץ הקטע של להתחתן. ממש חשבתי וסליחה (חושבת ככה עד היום שהרבנות מיותרת עם כל הטפסים והריצות שהם מריצים אותך עד החתונה ממש).

אמיר.

New member
קל זה ענין יחסי.

את רומזת לחברה הדתית. את טועה. הלבטים הם שונים. ככלל (וזה נכון גם לחינוך ילדים) מחויבות לא מקלה על האדם. אולי קצת מכניסה סדר. אבל המאבק האישי הוא לעיתים קרובות נגד ה´תכתיב´.

קל? קל??????

שני דברים על ה"קלות של הדת": תנסי לעמוד במבחן האמונה, כשאת מקבלת שבוע וחצי לפני שהוא יוצא למילואים לשבועיים, ומקבלת שוב שעה לפני שהוא חוזר, ושישה שבועות אין אפילו חיבוק או נשיקה או להחזיק ידיים. קל???????? הדת היא לא הדרך הקלה. הדרך הקלה היא לקחת מה שאתה רוצה. הדת דורשת מהאדם לא לקחת את מה שהוא רוצה בלי לבדוק אם מותר לו, אם זה נכון ותקין. אתה רוצה סקס? היא אישתך? הכתובה שלה אצלה? היא נידה? אתה רוצה לאכול? זה כשר? זה בושל בכלים כשרים? זה בושל ביום חול? נטלת ידיים? ברכת? הדת בעצם מבקשת מהאדם לשלוט ביצרים שלו. קל - זה לא.

ציפי ג

New member
את מדברת עלי במקרה../images/Emo8.gifאמיר תתעלם

בבקשה. יובל במילואים, אבל הפעם הסתדר לנו נח. היו מילואים שאני לא רוצה להזכר בהם. אולי צריך לארגן חופשות לפי עונתה כמו בבתי סוהר?

5 שבועות עד האירוסין

4 חודשים עד החתונה ותשעה חודשים עגולים עד הלידה. ואנחנו רצינו להתארס אחרי שבועיים אבל ההורים לחצו שנחכה. אז חיכינו.

אמיר.

New member
האהבה סוחפת.....

אבל אנחנו יצאנו חצי שנה עד שהלטנו ועוד חצי עד החתונה (זה נמרח מאילוצים שונים). אבל... מה זה משנה ? העיקר שלכולם יהיו חיים מאושרים יחד.

אמיר.

New member
גבירתי הצעירה.....

לא יפה ללעוג לקשישים....
הלואי הייתי מוצא אותה כמה שנים קודם... אני אשם שהכריזו עליה ולא סיפרו לי ????????????????????? העיקר אושר ואושר

etilly

New member
מהירים אבל...

עם המון המון מחשבה ודיונים על הנושא עברנו לגור ביחד אחרי פחות מחודש הכרות, חצי שנה אחרי החלטנו להפסיק עם הגלולות והתחתנו לפני חודש, כשאני בחודש השישי. מקווה להצטרף אליכן בקרוב!!

מיכל153

New member
אחרי חודשיים הרגשתי שצריך כבר....

ואחרי שנה מהנישואין נולד ליאור. ביי מיכל153

תיורז

New member
אז אנו איטיים...

4 שנים יצאנו יחד. 3 שנים נשואים. ורק אחרי זה הבאנו לעולם את בננו הקט... (כעת בן 11 חודשים) והוא בא בזמן המתאים.

כך זה היה אצלינו

אנחנו חיכינו שנתיים וחצי מאז החתונה. אנחנו המון שנים יחד עוד לפני החתונה, ולא ממש נמשכנו לילדים וגם היינו עסוקים מאד בלימודים ועבודה. ורק אחרי שהרוחות נרגעו התחלנו לדבר על הריון וההמשך ברור. היום דניאל בן שנה.

נירית1

New member
אנחנו החלטנו שאנחנו רוצים ילד ואז

התחתנן הכרנו כבר יותר מחמש שנים לפני החתונה, גרנו יחד שנה לפני. אבל בננו הגיע בסוף לאחר שלוש שנים מהחתונה - בעקבות טיפולים שלא צפינו אותם, למזלנו ההריון הנוכחי הצליח לנו (ולרופאים
) הרבה יותר מהר.

אצלנו הכל היה מהר ../images/Emo3.gif

הכרנו, עברנו לגור יחד אחרי 8 חודשים, ואחרי 10 חודשים מיום ההיכרות התחתנו. וכמובן מייד התחלנו לעבוד במרץ ובהנאה כמובן להבאת ילדנו/תנו הראשון. נכנסתי להריון אחרי 5 חודשים. היות והתחתנו בני 31 ו - 32, הגענו מאוד בשלים למערכת היחסים שלנו וכמובן לא מצאנו לנכון לחכות עד להבאת ילדנו הראשון לעולם. אנחנו מאוד שמחים על כך. ברור שאם היינו יותר צעירים, אז אולי היינו ממתינים לפני ההריון הראשון. אבל היום אנחנו מנסים לשמור על הזוגיות שלנו, אחרי שאורן הולכת לישון, בארוחות זוגיות במסעדה ואפילו בילינו לנו סופשבוע לבד.

אנחנו עברנו לגור אחרי 3 חודשים

התחתנו אחרי שנה ושירה נולדה שנתיים וחצי אחרי החתונה עשינו הכל מהר עד החתונה ועם שירה חיכינו קצת כדי להינות מהזוגיות. וגם קנינו דירה לפני

למעלה