סקר נוסף בעושא: כמה זמן חיכיתם

מירי,

New member
איך סופרים?

אנחנו יחד מגיל 15 (ON&OFF), עברנו לחיות יחד בגיל 22 , היתחתנו בגיל 25 - מכיוון שהוא השתכנע שאנחנו רוצים ילדים אבל לא היה מוכן לילדים בלי רבנות (לי זה בכלל לא היפריע). מכיוון שבאותו זמן אני לא עבדתי ולמדתי - חיכנו עד שסיימתי את הקורס ומצאתי עבודה 7 חודשים ומיד נכנסנו להריון - לקח לנו בדיוק מחזור אחד בין הפסקת הגלולות להריון...

ענתש

New member
מצטרפת לסקר...

עברנו לגור יחד אחרי חודש וקצת (מאילוצים גאוגרפיים האמת...) ואז כבר ידענו זה "זה", אבל חיכינו עם הבשורה להורים בשל נסיבות משפחתיות (אמא שלי חלתה בסרטן, היום היא בריאה
). התחתנו אחרי שנה וקצת ביחד (גרנו ביחד כל התקופה). ואחרי שנה ושמונה נוספים החלטנו שזה הזמן להביא ילדים... זה היה מ מ ש מהר (ניסינו שבועיים, מתוכם שבוע הוא היה בחו"ל). ועכשיו נגה בדרך, אמורה להצטרף אלינו בתחילת מרץ. בקרוב אני אצטרף אל הפורום הנחמד שלכם....

אוי, גם את יודעת איך יקראו לתינוקת?

ם אני ידעתי משבוע 15 בערך.... למה נגה? ומזל טוב. נחכה לך בקוצר רוח.

ימימה

New member
גם לנו זה לקח 10 שנים

רק בגיל קצת יותר מבוגר. התחלנו לצאת בגיל 21, אחרי שנתיים היה ברור שזה "זה", אבל לקח עוד כמה שנים עד שעשינו מסיבת חתונה (בלי רב ובלי ממסד) בגיל 27, ואביגיל נולדה כשהיינו בני 31. אנחנו איטיים
, לוקח לנו המון זמן להחליט, אבל הכל קרה מבחינתנו בזמן הנכון בשבילנו.

zimes

New member
החתונה באה בשביל הילדים

ובאמת, לאושרי, נכנסתי להריון דקה אחרי החתונה. ההחלטה להתחתן היתה שנה וחצי אחרי שהתחלנו לגור יחד.

עירית ל

New member
גם אנחנו איטיים

חברים מגיל 17. אחרי עשר שנים התחתנו. יונתן נולד אחרי שנה וחצי. בשבוע הבא אנו מציינים בר מצווה להכרות ביננו.

למעלה