סקר נוסף...

Wiccan Scorned

New member
סקר נוסף...

סורי על התקף הסקרים פשוט מעניין אותי מה אתם חושבים... מה האפקט הכי אהןב עליכם ואיזה קטע הכי אהוב עליכם? שלי: אפקט 1X22 כדור אדום הופך למים ועוד יותר אוהב:
2X13: המטוס דה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ בקשר לקטע יש לי שניים:
עונה שניה פרקים 14 ו22: we've got an oven you know, we can re-heat סיד ווהן בפעם הראשונה... והקרב של סיד עם אליסון AKA הכפילה של פראנסי

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי מאוד את הקטע שהיא מפוצצת את המעבדה בפרק 214 וככה גם מגלה מיהו הד"ר האמיתי.....אהבתי גם את הקפיצה לבריכה בפרק 305 הקטעים שהכי הכי אהבתי מבחינת אקשן היו: פרק 201, איך שהיא ברחה אחרי שאמא שלה חטפה אותה, עד היום אני לא מבינה איך היא השתחררה מהכסא
ואיך שהיא פוצצה את הדלת היה גאוני וכל זה עם כדור בכתף, זה בכלל אחד הפרקים האהובים עליי, השיחה שלה אח"כ עם בארנט הצחיקה אותי והשחרור של ווהן גם כן היה מגניב, ואז כשהם ערבו לפגישה עם אמא שלה וכשהיא השאירה את הרובה יורה חחחח, בקיצור פרק מצויין!!!! עוד קטע מצויין היה הקטע בפרק 222 כשאמא שלה קפצה מהביניין והצליחה לברוח ככה וכמובן הקטע שהזכרת הקרב של סיד עם אליסון, קרב מ-ד-ה-י-ם!!!! (עד היום אני מקללת את ווהן שלא נכנס לישון איתה ואני עדיין מחכה לנסיעה שלהם לסנטה ברברה
) קטע נוסף היה בפרק 301, איך שהיא יצאה לפעולה לבד עם השמלה האדומה והביאה להם את מה שהיא צריכה, גם האפקט היה יפה כשהיא ירתה על המכונית
בקיצור יש כל כך הרבה קטעים מדהימים בסדרה הזאת (תודה שאתה מזכיר לי למה אני אוהבת אותה כל כך

Wiccan Scorned

New member
נכון...../images/Emo58.gif

הקפיצה של אירינה באמת מדהימה (איך שכחתי מזה? ראיתי את זה שלשום!!) ובכלל כל קטע עם אירינה... אהה אני גם אוהב בQ&A שקנדל שואל אותה מה היא עושה בSD-6 אז יש כזה קליפ של כל מה שהיא עשתה ואז היא אומרת I Keep Busy..חחחחחחחחחחח.... וכמובן כל קטע עם מרשל שאתה משתין מרוב צחוק...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

הקטעים עם מארשל גדולים!
ויש גם את סוף פרק 208 שהמשפוחה נעמדת בשורה ויורים על אלה שעשו עליהם אמבוש.....קטע ע-נ-ק

Wiccan Scorned

New member
חחחחחחחחח../images/Emo58.gif

בDVD של עונה שניה בפספוסים מראים את ג'ק יורה כמו משוגע ועשה פרצוף של משוגע.... זה כזה מצחיק... עכשיו הזכרת לי את זה...חחחחחחחח

למעלה