סקר נחמד כדי לעורר את הפורום הזה..

avitali7

New member
סקר נחמד כדי לעורר את הפורום הזה..

תרשמו 20 דברים שאתם אוהבים.. ו 20 דברים שאתם שונאים..

avitali7

New member
יותר נכון שאלון..

אני אתחיל.. שונאת: 1. חורף 2.שמיכות צמר 3.כפתורים 4.שקרים 5.בצל 6.אבק 7.בלאגן בחדר 8.מבחנים 9. חשבונאות 10.מוזיקה קלאסית ודיכאון 11.צביעות 12.רכלנים 13.קציצות מטוגנות 14.רגל קרושה 15.לקנות חזיות 16.לקרא ספרים 17.שמתעלמים 18.שמעצבנים אותי 19.שלא מאמינים למה שאמרתי 20.לסדר את החדר אוהבת: 1.שוקולד 2.שוקו 3.לקנות בגדים 4.לקנות נעליים 5.את ההורים שלי 6.את האחיינים הכי מדהימים בעולם{בקרוב הם יהיו 8} 7.את החברים שלי .. 8.את שירי.. 9.את הפורום של אסף.. 10. את הפורום של ימי הולדת ומתנות ואובססיה לשיער.. 11.להתכרבל בתוך הפוך.. 12.קיץ ובעיקר אביב. 13.תפוחי אדמה 14.קולה ומנגו.. 15.ימי הולדת 16. חופש 17.בתי מלון 18. לנסוע לחו"ל 19.להסתפר 20.לישון 21. טלוויזיה..

N o l o g o

New member
../images/Emo25.gif

כפרע עלייך.
אני אענה על זה מחר. לילה טוב.

N o l o g o

New member
וואו, 20 זה המון דברים..

[בחיים לא אגיע ליעד, אבל מנסה..] דברים ש..
: צביעות דו פרצופיות כשמשקרים לי [או שלא מספרים לי את כל האמת] כסף כוח זלזול [שונאת] שחברים צריכים אותי ואני לא יכולה להיות שם. כשאנשים לא יודעים לבקש סליחה/ להודות שלא יצאו בסדר. כשמעמידים אותי למבחן. כשמשעמם לי ואני לא מוצאת מה לעשות עם עצמי.
: את המשפחה שלי את האחיין המדהים שלי
מוזיקה לכתוב. את החברים שלי לקרא ספרים הופעות [והרבה מהן] טיולים ברחבי הארץ [טבריה והכנרת בעיקר] חופשות לישון זהו נראה לי. כלום לא עולה לי בראש יותר. שיהיה סופ"ש מצויין וגשום..=)

N o l o g o

New member
זה ממש חשוב

וזה עוזר להכיר את עצמך יותר, אבל צריך לזה הרבה סבלנות וזמן..=/

נדבמור

New member
מממ ממש מפת אישיות...

אני שונא פופ מוזיקה ממוסחרת אמ טי וי מדוזות חול טיפות עיניים אנשים לועסים בפה פתוח לאבד ת'משקפיים פסטיגל התנשאות גרעין אוהדי בית"ר (לא את כולם) תקשורת כדורסל ישראלי שהאוטו מפעיל אזעקה אפילו כשאתה נועל אותו עם המפתח(קורה רק אצלי..) אני אוהב את השבט(משפוחה) לשתות בריזרים עם אבא ואחי בסדר פסח עד שמקיאים מוזיקה חכמה ואיכותית תותים עם סוכר בקלוואה אצל אמג'ד לכוון את השעון המעורר לעוד 10 דקות ולישון עוד קצת עד שמפספסים את השעה הראשונה של בצפר את הברנז'ה (החברים הקרובים) לשבת בפאב טוב ולהוריד כמה פולישים עד שאתה במצב קטטוני נרגילה קאמל אחרי האוכל האחיין החמוד שלי כשהוא עושה חיקויים של דרגון בול זי יש עוד כל כך הרבה זו שאלה אין סופית

למעלה