סקר נחמד... כמה זמן לקח לכל אחד ממכם לקחת לריאות?:)
G guitar lan New member 1/8/03 #2 ______ אני: לוקח שכטא ילדע: תגיד, אתה יודע שאתה לא לוקח לריאות אני: איך? ילדע: מסבירה אני: לוקח לראיות
______ אני: לוקח שכטא ילדע: תגיד, אתה יודע שאתה לא לוקח לריאות אני: איך? ילדע: מסבירה אני: לוקח לראיות
R Runaway Train New member 1/8/03 #3 רציני? אני היחידה כאן שלקח לה כמה שבועות טובים מבלי להיחנק בהדרגה (?)
S smile2life New member 1/8/03 #5 לריאות כשעישנתי טבקים מתוקים הייתה לי בעיה ואיך שהתחלתי עם המנטה - על המשיכה הראשונה לקחתי לריאות - זה פתח לי אותן ואת כל הסימפונות...
לריאות כשעישנתי טבקים מתוקים הייתה לי בעיה ואיך שהתחלתי עם המנטה - על המשיכה הראשונה לקחתי לריאות - זה פתח לי אותן ואת כל הסימפונות...
S Superunknown1 New member 1/8/03 #6 בערך שלושה ימים, מאז שהתחלתי לעשן באינטנסיביות ולקנוצ חבילות והכל, מישהו העיר לי, לקחתי לריאות, ואפילו לא השתעלתי. אגב, אני חדש, קוראים לי שחר, בן 15 וחצי, ירוק, נרגילה ו-ווינסטון לייט.
בערך שלושה ימים, מאז שהתחלתי לעשן באינטנסיביות ולקנוצ חבילות והכל, מישהו העיר לי, לקחתי לריאות, ואפילו לא השתעלתי. אגב, אני חדש, קוראים לי שחר, בן 15 וחצי, ירוק, נרגילה ו-ווינסטון לייט.
P pain is MY love New member 1/8/03 #7 וואי... לקח לי איזה כמה שבועות ללמוד את הקטע של הלקחת לריאות... לא שנחנקתי אבל זה פשוט עשה לי רע... סחרחורות וכאלה אתם יודעים... עכשיו אני זאת שמלמדת את כל החברות שלי לקחת לריאות...
וואי... לקח לי איזה כמה שבועות ללמוד את הקטע של הלקחת לריאות... לא שנחנקתי אבל זה פשוט עשה לי רע... סחרחורות וכאלה אתם יודעים... עכשיו אני זאת שמלמדת את כל החברות שלי לקחת לריאות...
א אישה פלדה New member 1/8/03 #8 גם לי לקח כמה... שבועות עד שלקחתי לריאות. אחותי אמרה לי שאני לא לוקחת לריאות, לימדה אותי ומאז הסיפור ידוע (וגם ההתמכרות)... שבת שלום לכולם.
גם לי לקח כמה... שבועות עד שלקחתי לריאות. אחותי אמרה לי שאני לא לוקחת לריאות, לימדה אותי ומאז הסיפור ידוע (וגם ההתמכרות)... שבת שלום לכולם.
T The Sandman New member 2/8/03 #9 דיי מיד.. מממ זה היה מצחיק בהתחלה שהתחלתי לקחת לריאות סיגריות מזה מיסטלו אותי עכשיו אולי רק מאלברו אדום ולממש קצת
דיי מיד.. מממ זה היה מצחיק בהתחלה שהתחלתי לקחת לריאות סיגריות מזה מיסטלו אותי עכשיו אולי רק מאלברו אדום ולממש קצת
R rainbowgirl New member 2/8/03 #10 נראה לי גם אצלי דיי מיד... בשבוע הראשון עוד... ד"א גם אני חדשה. אני קורל,בת 14 וקצת מעשנת נובלס ואל אמ לייט אם זה מה שיש לי ונרגילה ברוכה הבאה לעצמי
נראה לי גם אצלי דיי מיד... בשבוע הראשון עוד... ד"א גם אני חדשה. אני קורל,בת 14 וקצת מעשנת נובלס ואל אמ לייט אם זה מה שיש לי ונרגילה ברוכה הבאה לעצמי
T The Sandman New member 3/8/03 #12 וואלקאם קורל ../images/Emo24.gif ואוף חתימות של שוטי הנבואה זה יפה!
ב בארי הברבארי New member 3/8/03 #13 וואלה זוכר,זה היה מזמן... אבל בטח בשאכטה הראשונה או השנייה,כי אף פעם לא נחנקתי מזה...
R rainbowgirl New member 5/8/03 #21 במקלחת יקירי,אני בחיים לא ארצח מישו! בחיים! מחר אני נוסעת לניצנים אז יש לי 19 ש"ח... אני יקנה 2 קופסאות נובלס
במקלחת יקירי,אני בחיים לא ארצח מישו! בחיים! מחר אני נוסעת לניצנים אז יש לי 19 ש"ח... אני יקנה 2 קופסאות נובלס