סקר נחמד...

MaNcHi 135

New member
סקר נחמד...

לאחר הפרק הראשון של העונה ה2 את מי אתם יותר אוהבים או מעריכים: מריסה או תרזה?

MaNcHi 135

New member
תשובתי:

תרזה.. היום בפרק היא הראתה בגרות יוצאת דופן! היא וויתרה על רייאן כדי שהוא יהיה מאושר עם לקיחה בחשבון שברגע שהיא מוותרת עליו היא הולכת לגדל את התינוק לבד! בלי אבא! לעומת מריסה...נערה שקיבלה הכל בחיים אבל פשוט ה-כ-ל! זה לא שההורים שלה לא אהבו אותה או לא שמו עליה....כי הם כן! אבא שלהנ תמיד היה שם בשבילה... אמא שלה ניסתה לעזור לה אבל מצד שני אמא שלה מטורללת בעצמה...אז... אבל בכל מקרה! יש לה כל מה שבחורה הייתה רוצה בחיים! אבל בכל זאת היא מטביעה את עצמה ברחמים עצמיים...כאילו היא הבחורה הכי מסכנה בעולם... לוקחת סמים....משתכרת ומנסה להתאבד כמה וכמה פעמים...תסלחו לי אבל לבנות כאלה אין לי שום הערכה!

אבא שלה ../images/Emo58.gif עונה 2

עזב אותה לבד עם אמא שלה שהיא לא סובלת והיא חרא אמא וממררת לה את החיים, כשמריסה מרגישה שהיא משתגעת ומרגישה שהיא לבד, ושהוא היחיד ששם בשבילה, והוא ידע את זה, הוא עוזב אותה. זה להיות שם בשבילה? זה חרא אבא.

FrAiLy PrInCeSs

New member
לדעתי ...

אני יותר אוהבת ומעדיפה את מריסה ... את תרזה לא נעים ולא כייף לראות ... זו הדמות ... מריסה סוף סוך מתפרצת ועושה מה שהיא חושבת ומביעה הכל ... אמנם כן היא הייתה מפונקת ... אבל סך הכל היא מסכנה עם אמא כמו ג'ולי ...

וגם, תרזה גוררת את ריאן

מהחיים הנוחים שהוא בנה לעצמו, מהמשפחה החדשה שלו שאוהבת אותו, מהחברה שלו שהוא אוהב והיא אוהבת אותו, באה וגוררת אותו לגדל איתה תינוק שהיא אפילו לא טרחה לוודא שבאמת שלו. זה חוסר התחשבות פשוט.. היא חושבת רק על עצמה ועל זה שהיא רוצה אותו, ובגלל שהוא כזה בן אדם טוב הוא בטוח יעזוב את כל מה שטוב לו, את החיים שלו, ויבוא איתה.

ayala65

New member
אם מישהו טרח לקרוא

את תגובתי על הפרק.. ברור שתרזה- כי כמו שכבר הסברתי, זאת לא רק אשמתה שהיא בהריון... והיא הקריבה הכל בשביל ריאן... ולא בטוח שכ"כ מגיע לו..

Tinty

New member
לא בטוח שהתינוק של ריאן...

אבל היא גנבה אותו ממריסה. אני לא יודע מה אתכם, אבל אם לא כוללים את הסיפורים עם אוליבר ושל
(ספוילר. פרטים למטה.) אני מאוד מעריך את הדמות שלה. תרזה? נראית לי ממש "דוחפית" כזו, ונראה לי שהיא אשמה בכל התסבוכות בחיי האהבה שלו בסוף העונה הראשונה.
הסיפור עם DJ

אפשר לשאול- למה לא בטוח שמגיע לו ?

אני רוצה רק להזכיר לך שגם ריאן ויתר על החיים שלו הוא עזב את המשפחה,את החברים שלו ואת האהבה שלו (מריסה), הוא ויתר על העתיד שלו בשביל לעבור לצ'ינו ולחיות עם בחורה שהוא לא אוהב ולגדל תינוק שיכול להיות שהוא בכלל לא שלו. הוא לא היה חייב לעשות את זה, הוא יכל להשאר בניופורט ולשלוח לה כסף או עזרה משם,(סנדי אמר לו בפרק הסיום שגם הוא וגם תרזה יכולים להשאר ושהם יעזרו להם-זאת תרזה שלא רצה להשאר). שלא תביני לא נכון-זה לא שאני לא מעריכה את תרזה ואת מה שהיא עשתה אבל לדעתי היא עשתה את מה שעשתה גם בשביל עצמה, מי רוצה לחיות את כל החיים שלו עם מישהו שהוא יודע שלא אוהב אותו ???. מישהו שאת יודעת שאוהב מישהיא אחרת ???. ההריון הזה הוא טעות שתרזה וגם ראיין (במידה והוא באמת האבא ) אחראיים אליו, ראיין לא ברח מהאחריות שלו. אם תרזה לא הייתה מספרת לו שהיא הפילה את התינוק הוא בחיים לא היה עוזב אותה לגדל אותו לבד.

ayala65

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

רדו ממנו כבר.. איך הוא מתעצבן מזה

f10

New member
או זה או שאני ארשום לכל הודעה שלך

טחחחחחחחחחחחח כההההההההההה סתם.. צוחק

ayala65

New member
לא ראיתי את ריאן קופץ לנחם אותה

אחרי הכל שניהם כביכול, איבדו תינוק אבל הוא לא חזר לתרזה כדי לנחם אותה- הוא חזר לאו סי... גם אם הוא לא אוהב אותה, לפחות חשבתי שהוא מעריך אותה מספיק בשביל לעזור לה ברגע הזה...

אני מציעה לך לראות את הפרק שוב

שתרזה מתקשרת לראיין ומודיעה לו שהיא איבדה את התינוק הדבר הראשון שהוא עושה זה לומר לה שהוא קופץ על המטוס הראשון ומייד מגיע הביתה. זאת תרזה שמבקשת ממנו לא לבוא, היא אומרת לו שהם צריכים לראות בהפלה הזו כסימן לכך שהוא לא צריך לחזור הביתה. !!! ובכלל אני חושבת שהדמות של ריאן היא האדם האחרון שאפשר לומר עליו שהוא אנוכי בסדרה הזו (ולא רק בגלל שאני אוהבת את השחקן) פשוט ריאן תמיד עושה את הדבר הנכון.

ayala65

New member
אם באמת היה איכפת לא

הוא היה בא... זה שהיא אמרה לא, זה לא אומר שהוא צריך להקשיב אם מריסה הייתה עושה את זה.. הוא היה קופץ על המטוס בלי לשאול אותה בכלל

Tinty

New member
ואם הוא יעשה משהו בניגוד לרצונה

זה היה גורם לה להרגיש יותר טוב? איילה, תנסי להסתכל על הסיטואציה מנקודת מבט אובייקטיבית, ותביני שהוא כבר לא יכול לעשות עבורה יותר ממה שהוא עשה בלי שהוא חייב.

ayala65

New member
:\

זה ממילא לא מוביל לשומקום... אני פשוט לא כ"כ סובלת את ריאן.. זה לא אובייקטיבי

באמת חבל על הויכוח

כי כנראה מה שכתבת לא מבוסס על הגיון או מציאות פשוט בגלל שאת לא סובלת את הדמות. ודרך אגב- אני חושבת שזה לגיטימי שאת לא אוהבת את ריאן אבל אם כבר את כותבת תגובה עם ביקורת לגביו, לפחות תבססי אותה על נימוקים הגיוניים. סתם נקודה למחשבה....

למעלה