|סקר| נתון מעניין-שימו
-הטרדה מינית

|סקר| נתון מעניין-שימו ../images/Emo23.gif-הטרדה מינית

יותר נשים פנו לעזרתה של הקופאית לעומת גברים שנטו לא לעזור, או התעלמו מהנעשה מולם. מה דעתכם על כך
האם קיים ומדוע הבדל בין נשים וגברים ביחד להטרדה מינית שמתקיימת מולם
האם באמת נשים יותר נוטות לעזור לנשים שעוברות הטרדה מינית
למה זה כך לדעתכם

דנה1982

New member
נראה לי די ברור

נשים יותר רגישות לזה, או מתוך ניסיון או מתוך תהייה מה אם זה היה קורה להן. תחושה של הזדהות. גברים מחפשים סיבות להצדיק את המטריד. המחשוף שלה גדול מידי, היא לא אמרה "לא" בצורה פשוטה, גם כשהיא אומרת "לא" היא סתם עושה טיזינג, מותר לגבר לעשות צעד ולנסות ועוד סיבות. זה לא קשור לפחד של הגבר מלהיכנס לתגרה לדעתי (ואם כן אז הגבר הוא נמושה. תקבל אגרוף או שניים אבל תעזור לבחורה שנמצאת במצב כזה!!).

dasa10

New member
אכן כן

את כוכ' צודקת משום מה בקטע הזה של הטרדה מינית אנחנו היינו ועדיין האשמות, למרות כל החוק למניעת הטרדה מינית, זה עצוב ואת זה צריך לשנות!!!

שרית169

New member
לצערי נראה שזה הלהיב לפחות אחד מהם...

כן, ברור שנשים יותר ערניות לנושא ובעיקר הבוגרות בינינו שחשו אי נעימות במצבים דומים בעבר ונאלצו אז לשתוק כי לא היה נהוג לדבר על זה פעם. נדמה לי שגברים נכנסים לעימות רק במצבי קיצון (ואז זה מגיע לאלימות) וברוב המקרים הם נוהגים להתעלם, כמו מין כבוד שהאחד נותן לטרטוריה של האחר, לא מתערבים במה שקורה בחצר של השכן... היה מעניין אותי לראות מצה הפוך בו אישה מטרידה גבר שעובד בקופה, אולי אז הגברים היו מתערבים? או שלהפך זה היה רק יותר משעשע אותם?

dasa10

New member
הטרדה מינית

אני התחברתי לפורום בעקבות התוכנית של חיים הכט על הטרדה מינית, וזה בגלל שהייתי בסרט הזה והייתי רוצה לשאול את כל מי שלא עזר "אני יודעת מה אתם הייתם עושים". כל מי שידע וראה ושתק אני מקווה שיכול לישון בלילה בשקט, ומקווה שכאשר הוא מסתכל על עצמו בראי הוא נגעל ממה שהוא רואה. כולם צריכים לזכור שזה יכול לקרות אחד מאיתנו

tongi israel

New member
למי את הודעת שהוטרדת מינית....

ולאחר כמה זמן,הטרדה מינית זה סיוט לא קטן,ואונס זה בכלל סיוט שהגרוע נראה טוב לידו,אבל מה שמרגיז זה למה אתן מסתירות את האירוע . תאמינו לי לו הייתם מיד מודיעות על מה שקרה, זה היה מטופל. יש אנשים שזה איכפת להם מאוד בבקשה,נשים ידעו אותנו ואנו נטפל בחולי הנפש האלו, ואוי הם לא יחזרו לחברה מהר או בכלל.יש סירוס כימי,ויש מאסר ממושך,ויש עוד אמצעים לגאול א החברה משטנים כאלו ,קדימה נשים עזרו לעצמיכים והיתתלננו על העוולה שנעשת לכם מיד.

dasa10

New member
חודשיים שלושה לא יותר ולמעסיק שהוא ראש מוצ עה

הודעתי לראש המועצה שהוא המעסיק שלי, והוא ידע גם לפני כן ובחר להתעלם, לא קל לקום ולהתלונן ראי כתבה סופ שבוע על חצבני שלקח לה שנים, ואני מבינה אותה, זה מקום העבודה שלי, אני מתלוננת על המנהל שלי הכל נגדי ועובדה היא שנכון להיום אני צריכה להילם בבית משפט בכדי להישאר בעבודה המעסיק שלי שהוא ראש המועצה אמנם פיטר את הבן אלף אבל עשה הכל כדי להעיף גם אותי,בסיבה מצחיקה של צימצומים במקום שלא צריך לצצמם בכלל אני היחידה בתפיקדי הוא פשוט ביטל את התקן. אני אומרת לך היום אם הייתי יודעת שבנוטסף לתופת שעברתי בזמן ההטרדה וההתנכלות ובנוסף ההתנכלות מראש המועצה והחברים שאט אט פתחפרים כל אחד במחילה מתוך פחד שיפוטרו אני לא הייתי ממהרת ואומרת "מה שמרגיז זה למה אתן מסתירת"..... אנחנו לא צריך לשאול למה כל החברים לעבודה שרואים ויודעים לא עושים כלום.? חברי ההנהלה שיודעים לא עושים כלום? המעסק שיודע כי סיפרו לא לא עושה כלם? וכשאני מעיזה ומתלוננת הוא עושה הכל להעיף אותי. למה פתאום מעובדת שהייתה "מלכה" במקום העבוד'ה אני צריכה להילחם על מקום העבודה שלי? לא מעלתי לא רימיתי בסך הכל אמרתי לא. צריך לקרוא לראש המועצה ולחברי הנהלה במקום עבודתי ולהגיד להם "אתם... אני יודעת מה אתם הייתם עושים"... כל...ום וזה מה שדוחה ואותם צריך להוקיע מהחברה וגם את ראש המועצה הזה שמאז התלונה שלי מתנכל לי

למעלה