סקר: נתניהו נבחר לראשות הליכוד

bhnadav

New member
סקר: נתניהו נבחר לראשות הליכוד

סקר: נתניהו נבחר לראשות הליכוד בשעה 22:00 ננעלו הקלפיות בליכוד. לפי מדגם של "קול ישראל" נתניהו ניצח ברוב של 47%, סילבן שלום קיבל 32%, פייגלין - 15 וכץ - 6. המועמדים נתניהו ושלום נשארו בשטח כמעט עד לשעת הסגירה, והאיצו בפעילים להצביע. שיעור ההצבעה: 40%. כך פירסם Ynet. כעת, ע"פ מה שהצהיר ביבי לפני הפריימריז, שרי הליכוד בוודאי יפרשו מהממשלה. דעתכם על התוצאות?

תומרס1

New member
זה היה צפוי שביבי ינצח בבחירות

לראשות הליכוד, ציינתי כאן גם את נתוני סקר של רשת ב' שחוזים ניצחון לביבי... ויש לזכור שהם גם חזו את ניצחונו של עמיר פרץ בעבודה. לדעתי זה מצויין לקדימה- הליכוד תהיה עכשיו מפלגה יותר ימנית ויותר קיצונית... ביבי והפייגלנים...

mean girl 16

New member
לא דובים ולא יער

הרי אתה יודע עמוק בתוכך שזה הכל שטויות במיץ ושביבי הוא לא קיצוני ושפייגלין הוא מיעוט זעום שסך הכל עושה המון רעש. ביבי קיצוני? זה הצחוק הכי גדול. הבן אדם שישב עם ערפאת קיצוני? פינה את חברון.. קיצוני? הימין הקיצוני הוא זה שהפיל את ביבי! הליכוד סך הכל עוד לא התחיל בקמפיין שקדימה והעבודה שרויות בו כבר חודש. אז נראה, נראה.. עכשיו כל העסק רק מתחיל ורק בעוד כמה שבועות יהיה אפשר לראות היכן עומדים. מה שלי נראה שיקרה בכל מקרה. קדימה כפי שהיא עכשיו תקבל 20 וכמה מנדטים. במקרה ושרון לוקה בעוד משהו מבהיל, קדימה- 2 מנדטים. אז זהו. נחכה ונראה.

תומרס1

New member
לא דובים ולא יער???

תראי את הכתבה והקישור שמנהל הפורום אני כותב שם למעלה.... אלק שטויות..

mean girl 16

New member
אתה צוחק עליי כן?

אתה מביא לי פה מה שפייגלין אמר כאילו שזה מפתיע. ונראה לך שנתניהו יילך יחד איתו. בסדר. תחיה בסרט.

למעלה