סקר- סדנת עצבים

סקר- סדנת עצבים

אוקיי, אז אחרי שהאמריקקים השתלטו על העיר, ואחרי שהשאירו הרס וחורבן בעירנו היפה מעלה אדומים, בא לי לעשות סקר קטנטן שנראה לי שאני אקרא לו: "סדנת עצבים". מה נראה לכם שצריך לשפר בעיר? להוסיף? לשנות? מה אתם חושבים על ראש העיר? בקיצור- כל מה שעולה לכם בראש ושאתם רוצים לשתף. הסקר הזה נועד כדי להוציא את העצבים שלנו ולפרוק את הכעסים, ובקיצור: לומר את כל מה שאתם מרגישים על העיר "מעלה אדומים"! D;

מה ? היו פה אמריקאים ולא ידעתי?../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

האמת ? חוץ ממזג האוויר , אני די אוהבת את העיר , החום גומר אותי,אבל עכשיו בערבים מתחיל להיות ממש נעים - אז אין לי תלונות על זה
מעבר לזה , אני לא אוהבת לקנות בסופר , לא יודעת למה , לא נעים שם והמחירים לא תמיד מפתים..... הקניון לטעמי מתחיל להראות כמו בערים אחרות- כלומר נחמד ולא כמו משהו נטוש בעיר נידחת.....( כמו עד לפני שנה בערך) מה עוד? לא יודעת , אנסה להיזכר ואכתוב

האמריקאים שהיא מתכוונת אליהם

(אם אני הבנתי אותה נכון) הם העולים..שבאו מאמריקה.. כמו המורה שלי לאנגלית
ואם כבר, אז מה שמפריע לי בעיר זה החניה המעפנה של הקניון- כולל הסופר (יש לו ריח לא נעים) ככר יהלום- המקום שורץ חתולים שיעשו משהו עם זה וזהו.. אולי יש עוד אבל אני גם לא מצליחה להיזכר..

שוצאן

New member
לאלאלאלאלאלא../images/Emo220.gif

שלא יעשו כלום לחתולים! צער בעלי חיים רוצחים אותם! ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;~~~

skaramoosh

New member
המממ, בתאל

הודעה כמו זאת לא גורמת לאנשים לא לרצות לעשות משוה לחתולים =.=. נסי להסביר לא בהיסטריה מאיזה סיבה את לא רוצה שיפגעו בהם. למשל, למה הם מפריעים? הם לא מרעישים, או מטנפים, או קופצים לך על הפרצוף ונתקעים לך בין הרגליים, לפחות לא יותר מאשר כל אדם אחר שמסתובב שם. אם כבר, אז יש אולי אנשים שצריך לפנות משם.

חתולים לא חייבים הזדווגות לדעתי בשביל להמליט

או שכן, אבל אח"כ הן זורקות את הזכרים. אבל השרצה והמלטה זה לא אותו דבר. אני אבדוק את זה שניה בויקיפדיה, ואני אגיד לך אם זה נכון השרצה והמלטה. בתאל- אני אוהפת אותך!!! בבקשה אל תרגישי רע :( אני מבטיחה שמחר אני אתן לך חיבוק ענקי, ואפילו שתי חיבוקים ענקיים... או שלוש, או אלף! O: למה לכולנו יש הורים קקות? >.>"

בקשר לקניון

אני זוכרת שפעם אמרתי את דעתי על הקניון... פעם בקניון ליד ארומה היה בית קולנוע, אבל עכשיו במקומו פתחו קסטרו. יופי, אז יש לנו עוד חנות בגנים... מאוד מעולי... אבל לדעתי אם יפתחו קולנוע זה ממש יצליח! אבל גם צריכים להביא סרטים טובים כדי שזה יצליח, כי פעם הביאו לנו את פוקימון ואת מלך האריון ואת סיננבד.

צודקת ! גם אני הייתי מעדיפה קולנוע

על עוד חנות בגדים ! אבל כנראה שזה לא היה להם מספיק ריווחי! לא נורא , אולי עוד ייפת מתי שהוא קולנוע בעיר

Dark Neko

New member
קולנוע שעובד בשבת-לא מצליח.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

תראו, אני הייתי הולכת לראות סרט והקולנוע היה ריק. מצאתי את עצמי יושבת לבד עם חברה ורואה סרט. אם ל-3 סרטים נמכרו 20 כרטיסים [נגיד...], זה בהחלט לא משתלם לאף אחד.

קולנוע שעובד בשבת לא מצליח ????????

מאיפה הבאת את השטות הזו ???? ממש לא לעניין , מה אנחנו ? חסידי הרב עובדיה??

Dark Neko

New member
אני אישית לא, ../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אבל הבנתי שסגרו את זה ב2 סיבות עיקריות: 1.שהקולנוע עובד בשבת. 2.שאין רווח כספי.

skaramoosh

New member
קולנוע שעובד בשבת מצליח, אבל לא במעלה אדומים

זו גם עיר קטנה יחסית, וגם יש הרבה אוכלוסיה דתית, אז מעט אנשים ילכו לקולנוע בשבת או בכלל. חוץ מזה, שגם כשהיה קולנוע אנשים היו נוסעים לירושלים לראות סרטים מסיבות שונות.

ZiV GiLbOa

New member
שאלה טובה!!

טוב אז אני מאוד אוהב את העיר הזאת. הגעתי לכאן לפני 4 שנים ואני פשוט נהנה כאן. אני שם לב לגבי הקניון שהוא הופך לממותג יותר ויותר (יש פה מעל 7 מותגים) זה מאוד נחמד. להוסיף זאת שאלה מצוינת!! אבל אני מעדיף לדבר עליה בהמשך (כי זאת הסיבה שהגעתי לפורום הזה ואורלי- לא לספר עדיין) את ראש העיר יצא לי פגוש כמה וכמה פעמים-פעמיים רק בג'וגינג שהוא עשה ליד הבית שלי, וזה אומר שהוא ראש עיר ככל האזרחים והוא לא נוסע ברכב מפואר עם זוג שומרים עליו שזה מוצא חן בעיני. וזהו אין לי עוד מה לומר על העיר הזאת חוץ מזה שהיא נוחה למשתמש (חוץ מהחום אבל עברנו את מצריים אז נעבור גם את זה).

למעלה