סקר סוף בדרך 2

סקר סוף בדרך 2

את מי אתם הכי אוהבים? 1)זניה ועובד 2)ישאל ואוהד 3)לימור ואריאל 4)אמילי ורותי מי הכי חזקים בענייכם? 1)זניה ועובד 2)ישאל ואוהד 3)לימור ואריאל 4)אמילי ורותי מי הכי אמין בעייכנם? 1)זניה ועובד 2)ישאל ואוהד 3)לימור ואריאל 4)אמילי ורותי

אניייייייי!

את מי אתם הכי אוהבים? את אמילי ורותי מי הכי חזקים בעיניכם? אמילי ורותי ולימור ואריאל מי הכי אמין בעיניכם? אוהד וישאל וז'ניה ועובד

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifתהיי קצת ריאלית !!

כולם כל על כל שאלה ענית שני זוגות (אז איפה הסקר פה בכלל !!) דבר שני...מה קרה את כל כך אופטימית.. החיים זה לא סרט - החיים לפעמים נורא קשים.. וסתם לחייך מתוך מחשבה שזה מה שיעשה אותך באמת שמחה זאת שטות את פשוט משקרת לעצמך בפנים.. יש דברים שלא כל כך הולך איתם וצריך להשלים עם זה שלא הכל וורוד בחיים אבל לנסות ולהחליק את זה עם איזה חייך מרוח ומטופש לא עוזר תאמיני לי אני מציע לך להיות ראלית כי אם את תנסי סתם להיות שמחה כל הזמן בלי סיבה אז כשחס וחלילה יקרה משהו את תישברי ישר..!! ( ואני מכיר אנשים כאלו) שלא תביני אותי לא נכון אני לא אומר לך להיות טיפוס דיכאוני.. אבל לקחת הכל הפרופורציות... נ.ב ביהיה גם לך יומטוב...

הממממ

בקשר לסקר-מה לעשות אני חושבת ששניהם...... ומה שאתה רואה בחתימה זה אוסף משפטים מכל מני אתרים
טח לא ניתוח של משמעות החיים.....מעכשיו אני מבטיחה להיות דיכאונית כדי שאם יקרה משהו זה לא ישבור אותי!!!! חחח שיהיה לך יומטוב

לא הבנת אותי..!

קודם כל ...מה מצאת באמילי ורותי?! איך לא נשבית בקסמם של ז'ניה ועובד..?! נ.ב לא זה מה שהתכוונתי (שתהיי דיכאונית) ואת יודעת את זה...לא הבנת אותי נכון. והאמת במחשבה שנייה המשפט הראשון דוקא חמוד (חיוך= קו עקום שמישר הכל או משהו כזה) אבל כל השאר סתם פלצנים...(בלי להעליב !)

סתם....

פשוט התאהבתי באמילי....(לא במובן הזה) הן חמודות! חוץ מזה אפילו שז'ניה חמודהב לפעמים היא מעצבנת....

מת עליהם פשוט מקסימים

הכי אוהב כמובן את ז'ניה ועובד אבל בכל זאת לפי דעתי ישאל ואוהד יותר חזקים וכמובן שז'ניה ועובד הכי אמינים... לא ראיתםאיך ז'ניה סירבה לשים מוקש (" כי הם נורא חמודים"-איו אני חולה עליה !!)

ק י צ י ס

New member
שלי

הכי אוהב: כולם חוץ מלימור ואריאל הכי חזק: כולם חוץ מישאל ואוהד הכי אמין: עובד וג'ניה\אמילי ורותי

נחמדו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

את מי אתם הכי אוהבים
1) עובד וז'ניה אוף כורס
מי הכי חזק בעיניכם
2) ישאל ואוהד
מי הכי אמין בעיניכם
1) ז'ניה ועובד

wissenly

New member
אני!

את מי אתם הכי אוהבים? לימור ואריאל שולטים! מי הכי חזקים בעיינכם? ישאל ואוהד- שני בנים... מי הכי אמין בעיינכם? ז'ניה ועובד החמודים! היית צריכה להוסיף שאלה שבה הבנות ניצחו- מי הכי רעות...

noooga

New member
עונה..

את מי אתם הכי אוהבים?
ז'ניה ועובד. מי הכי חזקים בענייכם?
ישאל ואוהד. מי הכי אמין בענייכם?
ז'ניה ועובד.

Celbi2

New member
תשובות

את מי אתם הכי אוהבים: ישאל ואוהד מי הכי חזקים בעינכם: ישאל ואוהד מי הכי אמין : עובד וז`ניה.

elosh91

New member
אני

את מי אתם הכי אוהבים? 1)זניה ועובד מי הכי חזקים בענייכם? 4)אמילי ורותי מי הכי אמין בעייכנם? 1)זניה ועובד

הבחירה שלי...../images/Emo8.gif

את מי אתם הכי אוהבים? זניה ועובד מי הכי חזקים בעינייכם? זניה ועובד (הוא עושה הכל זה לא משנה)..ולא ישאל ואוהד זוג פחדנים! מי הכי אמין בעינייכם? זניה ועובד אלא מה..

מאעד

New member
עונה

את מי אתם הכי אוהבים? 3)לימור ואריאל מי הכי חזקים בענייכם? 3)לימור ואריאל מי הכי אמין בעייכנם? 1)זניה ועובד

למעלה