סקר סוף שבוע ../images/Emo138.gif
שם: גיל: מגורים: שיר השבוע של קורין: שיר השבוע לא של קורין: אלבום השבוע: מצב הרוח שלי כרגע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לחופש: ציטוט השבוע: מס' סופגניות שאכלתי עד כה: סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: מאכל אהוב: ריח שנוא: מזל: תחביבים: זמרים אהובים: חופשת החלומות שלי היא ב: ספר להמלצה: ראש בראש! בננ (
) או מותק (
) : כבשים או תרנגול : La plus belle maison (
) או Le Dejeuner Du Matin (
) : אנטרטיקה (
) או אמסטרדם (|
) : ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : ימי הפרח והאהבה (|
) או מה הפרח (
) : שיר השבוע - בד השמלה
אז ככה, אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע נרשום פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט.
בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הבא: "בד השמלה מכסה, מסתיר ומגלה. ככה אמור להיות וברור שכך יהיה..." (בד השמלה \ מאיר גולדברג) שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ורגוע! והמשך חג שמח
שם: גיל: מגורים: שיר השבוע של קורין: שיר השבוע לא של קורין: אלבום השבוע: מצב הרוח שלי כרגע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לחופש: ציטוט השבוע: מס' סופגניות שאכלתי עד כה: סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: מאכל אהוב: ריח שנוא: מזל: תחביבים: זמרים אהובים: חופשת החלומות שלי היא ב: ספר להמלצה: ראש בראש! בננ (