סקר סוף שבוע

tomerldt

New member
סקר סוף שבוע ../images/Emo138.gif

שם: גיל: מגורים: שיר השבוע של קורין: שיר השבוע לא של קורין: אלבום השבוע: מצב הרוח שלי כרגע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לחופש: ציטוט השבוע: מס' סופגניות שאכלתי עד כה: סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: מאכל אהוב: ריח שנוא: מזל: תחביבים: זמרים אהובים: חופשת החלומות שלי היא ב: ספר להמלצה: ראש בראש! בננ (
) או מותק (
) : כבשים או תרנגול : La plus belle maison (
) או Le Dejeuner Du Matin (
) : אנטרטיקה (
) או אמסטרדם (|
) : ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : ימי הפרח והאהבה (|
) או מה הפרח (
) : שיר השבוע - בד השמלה
אז ככה, אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע נרשום פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט.
בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הבא: "בד השמלה מכסה, מסתיר ומגלה. ככה אמור להיות וברור שכך יהיה..." (בד השמלה \ מאיר גולדברג) שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ורגוע! והמשך חג שמח

tomerldt

New member
יאללה, אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שם: תומר גיל: 18 מגורים: עיר הקודש שיר השבוע של קורין: "קורים דברים" שיר השבוע לא של קורין: "ים של זמן" של רונית שחר אלבום השבוע: "להתחיל להמשיך" של רונית שחר מצב הרוח שלי כרגע: מגניב תוכניות לסופ"ש: לנוח הרבה ולהחלים תוכניות לחופש: לצערי, לעבוד ציטוט השבוע: "גלי אומרת שאני אומרת שהיא מספרת שאני אמרתי...." - ככה זה בערך בהופעה השבוע ב"איניגו מונטויה" מס' סופגניות שאכלתי עד כה: 4 + - סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: "חברים" מאכל אהוב: קובה
ריח שנוא: ביצים/ חביתות וכל דבר שקשור למשפחה מזל: עקרב! תחביבים: לאכול, לנגן ולשיר, לבשל, כל דבר שקשור לבזבוז כסף זמרים אהובים: יהודית רביץ, קורין אלאל, שלום חנוך, רונית שחר, ערן צור, רונה קינן חופשת החלומות שלי היא ב: צפון איטליה ספר להמלצה: "לבד על המרבד" ו "פרח פרח אל תבכה" מאז כיתה א' או מהגן הם נשארו לי בלב
ראש בראש! בננ או מותק : מותק כבשים או תרנגול : תרנגול La plus belle maison או Le Dejeuner Du Matin: La plus belle maison אנטרטיקה או אמסטרדם : אנטרטיקה ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : ארץ קדושה ימי הפרח והאהבה או מה הפרח : ימי הפרח והאהבה שיר השבוע - בד השמלה אני בהתחלה פירשתי את השיר אחרת מהפירוש הרגיל שלו, במשך תקופה מאוד ארוכה חשבתי שמדובר בשמלת כלה ובהינומה, בעניין של טקס נישואין הרגיל, שמצפים מבחורה שתהיה כמו כולם וגם היא תתחתן ותחייה את החיים הרגילים, ואומרים לה "ברור שכך יהיה", אולי בגלל שבעצם כך זה לא יהיה. מקווה שהבנתם את ההסבר שלי למה שחשבתי

A m 0 s

New member
בת דודה שלי אצלי ואני מתחרפניישן!!

שם: Amos גיל: אפילו לא 15 מגורים: שלוותה! שיר השבוע של קורין: "ארץ קדושה" - אפילו אימא שלי התחילה טיפה לאהוב אותו - - - - - - - - והיא לא סובלת את קורין!! שיר השבוע לא של קורין: אה?! מרי לנצח?! אלבום השבוע: אה?! מצב הרוח שלי כרגע: בין שיגעון לאי שפיות זמנית! תוכניות לסופ"ש: להתאבד~
חחחח תוכניות לחופש: נו מה אמרתי?! ציטוט השבוע: "שלוותה שלום; מדברת סיון, במה אפשר לעזור?!
" מס' סופגניות שאכלתי עד כה: לא הרבה אולי 5 סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: החיים זה לא הכל - בלבד!! מאכל אהוב: שומר משומר חחח
ריח שנוא: ריח של שתן בשירותים ציבוריים! מזל: חרא - - - - חח סתאאאאאאאאאאאםם גדי תחביבים: מוזיקה, דנה ברגר
זמרים אהובים: חנה לסלאו, שולה חן, גילה אלמגור, חני נחמיאס, ציפי שביט.... חחחח... חופשת החלומות שלי היא ב: בבית של פיסטוק... ספר להמלצה: בנות בראון - - ספר מקסים!! ראש בראש! בננ () או מותק () :מותק! כבשים או תרנגול : אה?! La plus belle maison () או Le Dejeuner Du Matin () : אה?! אנטרטיקה () או אמסטרדם (|) : אנטרטיקה! ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : שניהם! ימי הפרח והאהבה (|) או מה הפרח () : ימי הפרח והאהבה!! שיר השבוע - בד השמלה אז ככה, אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע נרשום פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הבא: "בד השמלה מכסה, מסתיר ומגלה. ככה אמור להיות וברור שכך יהיה..." (בד השמלה \ מאיר גולדברג) טוב עפעם הבאה...

A m 0 s

New member
טוב, והנה הפירוש שלי על המשפט../images/Emo3.gif

בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הבא: "בד השמלה מכסה, מסתיר ומגלה. ככה אמור להיות וברור שכך יהיה..." (בד השמלה \ מאיר גולדברג) הפירוש: לחנה הייתה שמלה, השמלה התלכלכה מהבוץ; אז חנה גזרה את השמלה עד לקטע שבו הבוץ כבר לא מלכלך! אוקיי.... השמלה שהייתה ארוכה עכשיו הפכה לקצרה - וכבר לא מכסה את שיער הערווה של חנה
וככה ככה אמור להיות למרות שהדבר גועלי מאוד מאוד... חחחח גועלי שכמותי - - - מה שהגיל הזה עושה פויה פויה! נו נו נו

שלו תודה על הכתבה ../images/Emo13.gif

שם:דנה גיל:15 מגורים:
שיר השבוע של קורין: את יפה שיר השבוע לא של קורין:ברחובות פריז אלבום השבוע:--- מצב הרוח שלי כרגע:מעולה!!! תוכניות לסופ"ש:לחרוש על הגיטרה ולצאת עם חברים בערב ולהשתגע קצת חח תוכניות לחופש:המממ הוא כמעט נגמר..נאמ לסגור כמה דברים ולהיפרד מבן אדם שאני האיתי צריכה להיפרד כבר מימזמן...
ציטוט השבוע:"כפרה על הכוסית הזאת XD" מס' סופגניות שאכלתי עד כה:אם אני לא טועה 6 או משהו בסביבות המספר הזה סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה:הממ אני כמעט ולא רואה טלוויזיה... מאכל אהוב:כל מאכל.....חוץ מג'וקים(שגם את זה אכלתיי!!!לא לבעלי קיבה רגישה!! ולא בכוונה הוא פשוט ניכנס לי לפה באמצע הלילה... ובטעות נגסתי בו....זה היה דוחהה
) ריח שנוא:המממ...חרא?!.... מזל:אריה :) תחביבים:גיטרה,לצאת עם חברים,לישון,לקרוא המון ספרים,לשמוע מוזיקה טובה!!,ולשיר חחח זמרים אהובים:כמובןן שקורין...הממ אביתר בנאי יש המון לא עולה לי לראש עכשיו.. חופשת החלומות שלי היא ב:ואווו!!! המממ חו''ל..... ספר להמלצה: "הסוד" ראש בראש! בננ () או מותק () :מותק כבשים או תרנגול :תרנגול La plus belle maison () או Le Dejeuner Du Matin () : אנטרטיקה () או אמסטרדם (|) :אנטארטיקה ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם :גם וגם!! ימי הפרח והאהבה (|) או מה הפרח () : מה הפרח......

m757

New member
כמו חגב בעת הקיץ ../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים שיר השבוע של קורין: קורים דברים. שיר השבוע לא של קורין: הזמן עושה את שלו - אברהם טל. אלבום השבוע: Neil Young - Comes a Time מצב הרוח שלי כרגע: טוב. תוכניות לסופ"ש: גיטרה. תוכניות לחופש: לנוח ואולי סוף סוף לחזור למפוחית. ציטוט השבוע: עד עכשיו זה היה מפרטלֶס.. מס' סופגניות שאכלתי עד כה: 1 שעשתה לי בחילה. סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: "שנות ה-70" מאכל אהוב: פיצה. ריח שנוא: הפח זבל בעיר ליד התו השמיני. מזל: אריה. תחביבים: גיטרה, מפוחית, מוסיקה בעיקר.. זמרים אהובים: Ella Fitzgerald, Janis Joplin, Muddy Waters, Buddy Guy, ערן צור, רונה קינן, שלומי שבן,נעם רותם, ברי סחרוף.. חופשת החלומות שלי היא ב:חוף בתילאנד. ספר להמלצה: סערת נפש. ראש בראש! בננ () או מותק () : מותק. כבשים או תרנגול : כבשים. La plus belle maison () או La Plus Belle Maison : Le Dejeuner Du Matin אנטרטיקה () או אמסטרדם (|) : אנטרטיקה. ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : שניהם. ימי הפרח והאהבה (|) או מה הפרח () : מה הפרח.

theim

New member
סקר נחמד ביותר

שם: איתמר גיל: 18 וחצי מגורים: תל מונד שיר השבוע של קורין: קורים דברים שיר השבוע לא של קורין: יאללה ביי/ אריאל הורוביץ אלבום השבוע: nebraska/ bruce sprongsteen מצב הרוח שלי כרגע: טוב מאוד:) תוכניות לסופ"ש: לקרוא, לצאת, לראות נמלטים תוכניות לחופש: להכין את עצמי נפשית ופיזית לצבא ציטוט השבוע: "המחר אינו חשוב כי אני,חייתי את חיי, היום" מס' סופגניות שאכלתי עד כה: 0.5 סתם כדי להכיר קצת יותר: תוכנית אהובה: אין תכנית אהובה מאכל אהוב: מרק,לחם וחמאה,ביצי עין ריח שנוא: של גרעפסים מזל: שור תחביבים: מוזיקה,תיאטרון,בזבוז כסף זמרים אהובים: קורין כמובן, אפרת גוש, אביב גפן, ערן צור, יהודית רביץ, queen, beatles ועוד המון המון המון חופשת החלומות שלי היא ב: הודו ספר להמלצה: ורוניקה מחליטה למות/פאולו קואלו ראש בראש! בננ () או מותק () : מותק כבשים או תרנגול : תרנגול La plus belle maison () או Le Dejeuner Du Matin () : לא מכיר אנטרטיקה () או אמסטרדם (|) : אנטארטיקה כמובן ארץ קדושה או ארץ קטנה עם שפם : וואו קשה...נראה לי ש"ארץ קדושה". לא יודע. ימי הפרח והאהבה (|) או מה הפרח () : מה הפרחחח :) שיר השבוע - בד השמלה אז ככה, אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע נרשום פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הבא: "בד השמלה מכסה, מסתיר ומגלה. ככה אמור להיות וברור שכך יהיה..." (בד השמלה \ מאיר גולדברג) מדובר כמובן באישה שהתביישה מאוד כל חייה ברגליים שלה ובכלל בגוף שלה. תמיד הייתה הולכת עם שמלה ארוכה ארוכה, ואף פעם לא הייתה מורידה אותה. נכנסה איתה לים, התקלחה איתה( כן, היא התביישה אפילו מעצמה!), ישנה איתה. וגם כשהסריחה מאוד השמלה, התמכרה האישה לריח ואהבה אותו. כל חייה היו השמלה. היא אהבה לגעת בבד הרך, להריח אותו. כל חייה התנהלו מתחת לבד השמלה... ולבסוף, כשמתה מסירחון ומעוד דברים, אף נקברה היא עם השמלה. (נשבע לכם שאני לא לוקח סמים.../=) שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ורגוע! והמשך חג שמח

למעלה