סקר סופר חשוב- כנסו מייד ותשפיעו

2002ב

New member
סקר סופר חשוב- כנסו מייד ותשפיעו

סקר: מי משחק טוב יותר? *פקונדו המהמם , מטמטם ומושלם ובקיצור הגבר הכי חתיך בעולם .........או *ארמנדו הקופיף מהסדרה הדפוקה הזו בטי המכוערת את הסקר הזה אני שמה פה כי בשלושה ימים האחרונים מדברים פה כל הזמן רק על 2 הסדרות האלה, ולמרות שהתשובה ברורה בכל זאת תענו כדי שסוף סוף כל מעריצי בטי יקלטו מה באמת טוב ויפסיקו לעשות את הדאוינים הטפשיים האלה ותזכרו תמיד שיאגו ופקן שולטים

אני אוהבת את הגישה שלך... ../images/Emo8.gif

טוב אז אני כמובן בעד פקושששש המהמם, מטמטם, משגע, חתיך, מדהים, ובקיצור מווווווושלם
כאילו דההה

חח פקונדו ארנה המדהים ה-ש-ו-ל-ט !!

וכאילו מה השאלה כאן? ארמנדו הוא באמת קופיף כזה... דיי אפשר להקיא ממנו! יאקקקקק לא סתם פקונדו נבחר להכי חתיך בויוה פלוס ואמרנדו ..אופס! הוא בכלל לא היה מועמד!...פחחחחח

Hurakano

New member
פקונדו.... מה את משווה בכלל ??

קחחחחחחח..... ארמנדו מנדוסה... א ע ל ק

בטח שפקונדו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ובכלל פקונדו בחור נורא מוכשר הוא משחק מדהים שר יפה ומנגן בסקספון ממש מדהים!!!!!!!!!!! וכל האלה שמשחקים בבטי הם לא יודעים לשחק !!!!!!!!!!!!!!!!

אמ.............../images/Emo12.gif

ברור שפקונדו!!!...למרות שזה לא להשוואה... בכלל בטי זאת אחלה סדרה אבל היא סדרה קומית..ויאגו היא לא קומית.. אז השחקנים הם שונים מאוד... פקונדו הוא מושלם ויפיוף...וארמנדו סתם מצחיק ודבילי (לא שהוא לא חמוד)... אבל אין כמו פקונדו!!! פקונדו המושלם!!

למעלה