סקר סופשבוע...

סקר סופשבוע...

קצת שאלות לגבי הנבחרת שהייתה לנו והפיינליסטים ! שתפו אותנו בדעתכם

מי המתמודד האהוב עליכם ביותר בנבחרת ?

ומי השנוא ביותר?

מי השופט שאתם הכי אוהבים?

ולמי הייתם מעניקים את תואר מאסטר שף- לסלמה, תום או ג'קי?

Haad Yao

New member
תשובות

1) לפי רמת הבישול - תום, שי, פאולין. ברמה של "עם מי הייתי רוצה לשתות קפה" - שוב תום ושי, ובנוסף אליהם מיה, אתי ואולי גם בני.
2) השנוא - וואלה לא הצליחו להשניא אף אחד העונה. כמעט הצליחו עם שלי, אבל זה היה יותר לעצבן מאשר להשניא. היא הייתה בסך הכל מקסימה, פשוט לא באותה רמה שהייתי מצפה בשלב שהיא הגיעה אליו.
מתמודדים שהגיעו לדעתי לשלב יותר מתקדם משרמת הבישול שלהם הצדיקה: שלי, אתי, לא יודעת לגבי סלמה. נראה לי שכמו שהוציאו אותה בהתחלה מהר מדי, הפעם השאירו אותה יותר מדי, היא הייתה יכולה לנשור איפשהו באמצע.
3) השופט - טוב דעתי ידועה, אוהבת את מיכל ויונתן. אוהבת לאכול אצל חיים כהן (המסעדה של יונתן קצת יקרה מדי לטעמי, אצל חיים כהן ההנאה זהה אבל המחירים נמוכים יותר).
4) מאסטר שף - לתום.

Haad Yao

New member
אה לא אמרתי אף מילה על אייל שני...

אני אוהבת מאוד את האוכל ב"מזנון" שלו. אהבתי גם את "אוקיינוס" כשהייתה. אבל אפילו ב"מזנון", המחירים הם מטורפים. החברים שלי בפייסבוק כל הזמן כותבים על מסעדותיו האחרות (הסלון, צפון אברקסס) שהמחירים שם לא הגיוניים והתמורה מאכזבת. אחד כתב משהו בסגנון "הייתי בסלון, שילמתי 900 ש"ח לזוג, מרגיש שעבדו עלי. מי שרוצה לשלם קצת פחות ולהרגיש שעבדו עליו - שילך לצפון אברקסס". אז כך יצא שלא ביקרתי לא שם ולא שם, ואולי אני בכלל מפספסת משהו.

אני חייבת לציין

שאני ממש לא מבינה אנשים שמוכנים לשלם 900 ש"ח לארוחה.
לא משנה מה המצב הכלכלי שלך !
כך שאני ממש לא מאשימה את השף, לדעתי אנשים פשוט באים בגישה סופר - ביקרותית, בגלל המחיר היקר ששלמו.
כך שזה סוג של גלגל,
ולכן אני מראש מונעת את עצמי ממלכת למסעדות כה יקרות (וגם כי המצפון וחשבון הבנק לא מאפשרים לי...)

Old Girl

New member
אתמול ישבנו ב"הרברט סמואל"

גם היה יקר, אבל לא הזוי.

הזמנו את המנות הבאות:

בן זוגי הזמין מרק ארטישוק ירושלמי מנה ראשונה, וניוקי מנה שנייה (הוא טבעוני אבל במסעדות כאלה אי אפשר לשמור על טבעונות, אז הוא מסתפק בצמחונות).
אני הזמנתי סלט עגבניות + לוקוס כמנה ראשונה (שני סלטים קטנים), ושרימפס וקלמרי כמנה שנייה. סלט עגבניות היה טוב אבל לא הייתי חוזרת למסעדה רק בשבילו. שתי המנות האחרונות היו אלוהיות.
שתינו כל אחד כוס יין, אספרסו והזמנו קינוח משותף (עוגת גבינת תות עם כל מיני תוספות כמו סורבה, קרם פיסטוק וכד'). הקינוח היה פשוט מדהים, אני מתבאסת הרבה פעמים במסעדות הכי יקרות בגלל הקינוח ומזכירה לעצמי שעוגות אוכלים במאפיות... אבל הקינוח הספציפי הזה פשוט מדהים.

שילמנו 450 ש"ח. ברור שאם בן זוגי היה מזמין מנות בשריות או דגים, ואם היינו מזמינים בקבוק יין ולא שתי כוסות זה היה עולה ל - 600. ועדיין מדובר במחיר אנושי למסעדת יוקרה ברמה כזו.בסך הכל נהנינו כל רגע ובבוקר קמנו בתחושה ש"היה מדהים אתמול".

אני שוכנעתי

האמת המחיר באמת סביר והתפריט נראה מעניין מאוד.
מקווה לנסות בקרוב מאוד מאוד...
תודה על ההמלצה:))))))))))))

אהוב שנוא ותואר

מתמודד שנוא = מיה שהעיפו אותה.
מתמודד אהוב = שי / הגרמני

שופט ? אייל שני / רושפלד.

מי יזכה? הגרמני.

אהבתי את מאיה

משהו בסטייל שלה, באישיות.

אוהב את רושפלד.

הייתי נותן את התואר לג'קי.

האהוב שלי ביותר הוא תום

אני חושבת שזה ברור למה...
ההתנהלות שלו מקסימה בעיני, תמיד עוזר לכולם, כזה ג'נטלמן.

השנוא- אתי. זה לא ממש שנוא, אלא אותה פחות אהבתי מכולם. היא סרבה לקבל ביקורת של שופטים, לפעמים קבלתי הרגשה שהיא דווקא הולכת נגד, שנית המנות שלה היו בינוניות לדעתי.

השופט שאני הכי אוהבת העונה היא דווקא מיכל. עונות קודמות מאוד אהבתי את רושפלד אבל היתה לי הרגשה העונה שיש מתמודדים שהוא היה "נגד" מלכתחילה ולכן מראש שפט אותם בביקורתיות יתר

והתואר- לתום, כמובן

למעלה