סקר סופ"ש

• פותח הנושא m757
  • פורסם בתאריך

m757

New member
סקר סופ"ש ../images/Emo42.gif

שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
תכניות לשבוע הזה:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה:
הופעות - ההופעה האחרונה שהייתם בה (לא חייב של קורין כמובן): איך היה? מ1-10 כמה אתם אוהבים ללכת להופעות? בכמה הופעות הייתם אי פעם? (אם אתם זוכרים) ההופעה הכי טובה שהייתם בה: ההופעה הכי גרועה שהייתם בה: ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיהיה סופ"ש נעים לכולנו !

m757

New member
"רוצה לחיות איתו לנצח.." ../images/Emo98.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: עזרה בדרך - נעם רותם שיר השבוע של קורין: שיר ליונתן.
שיר השבוע לא של קורין: the end of the world - skeeter davis שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: קרח 9 - איתו לנצח מצב הרוח שלי עכשיו: סביר. הרגע הטוב בשבוע: לא כל כך היה.
הרגע הפחות טוב בשבוע: הופעה שהייתי בה אתמול, משהו מזעזע.
סיכום השבוע במשפט אחד: אין לי כוח יותר. תכניות לשבוע הזה: לנסות לנגן כמה שיותר.
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : אין לי. תמונה: הופעות - ההופעה האחרונה שהייתם בה (לא חייב של קורין כמובן): אתמול, הופעת מחווה לאלבום האהוב עלי של מאיר אריאל, "רישומי פחם". איך היה? לא יכל להיות יותר גרוע. אכזבה אחת גדולה.
מ1-10 כמה אתם אוהבים ללכת להופעות? 10 בכמה הופעות הייתם אי פעם? (אם אתם זוכרים) איזה 20.. 30.. ההופעה הכי טובה שהייתם בה: קשה לבחור, אבל כשאמנים באים מחו"ל זה מרגש ממש לכן אבחר בהופעה של שלושת בסיסטים מהמובילים בעולם. ומהארץ זה כמובן של קורין בעין חמד.
ההופעה הכי גרועה שהייתם בה: אתמול, כל כך ציפיתי לזה וזה היה פשוט מחליא, מאיר אריאל היה בוכה אם הוא היה רואה את זה.
ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: יש כל כך הרבה אבל הייתי רוצה להיות בהופעה של טום וויטס, זאת נראת לי חוויה מטורפת.

"אי שם בלב...פרח מלבלב" ../images/Emo39.gif

שם:דנה גיל:15 מגורים: אלבום השבוע:אין אלבום מסוים שיר השבוע של קורין: "קשר הירח" שיר השבוע לא של קורין:דני רובס-משהו חדש מתחיל שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:"היי"של דניאל סלומון מצב הרוח שלי עכשיו:OK! הרגע הטוב בשבוע:המממ.....לא זכור לי הרגע הפחות טוב בשבוע:לימודים מבחנים מתכונות בחנים שיעורים!!כל השבוע........ סיכום השבוע במשפט אחד:היה יכול להיות יותר טוב,אבל אני לא מתלוננת. תכניות לשבוע הזה: להמשיך להלחין את השיר שלי ושל חברה שלי הממ ללמוד וגיטרה. ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "נו חברה,תבינו פיסיקה זה פנטאסטיקה!!!" "דנה,מה לא ברור כאן?!...שבי שבייי זה רק מראה על אי ידע!!" גררר...אני כ''כ לא אוהבת אותה תמונה: הופעות - ההופעה האחרונה שהייתם בה (לא חייב של קורין כמובן):של קורין. איך היה?היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!! מ1-10 כמה אתם אוהבים ללכת להופעות?הממ 9 בכמה הופעות הייתם אי פעם? (אם אתם זוכרים)לא הרבה....אולי 4 או 5 ההופעה הכי טובה שהייתם בה:של קורין וגם הייתי בהופעה של אומנים שבאו מחוץ לארץ והיה כ''כ מדהים לראות אותם ההופעה הכי גרועה שהייתם בה:המממ הייתי פעם בהופעה של שירי מימון....ולא כ''כ התרשמתי,טוב אולי בגלל שכבר הייתי עייפה מידי. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של עדי אשכנזי ושוב של קורין.....וגם אני רוצה להיות בהופעה של דפש מוד!!.. שיהיה סופ"ש נעים לכולנו !

למעלה