סקר סופ"ש
(שבוע+שנה)

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif (שבוע+שנה)

לכבוד היומולדת של יהודית, וסופהשנה, יש לנו סקר מיוחד בשבילכם! הדברים שעשו לנו את השנה! 1. תוכנית ה
של השנה : 2. ה
של השנה : 3. שיר
השנה : 4. הדבר שעשה לכם את השנה
: 5. הדבר שאתם הכי מצטערים עליו שהיה השנה
: 6. שורה אחת משיר שמתארת את השנה שהייתה לכם : 7. טרנד השנה שהצחיק אתכם : 8. טרנד השנה ששנוא עליכם : 9. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? 10. מה אתם מאחלים ליהודית ליומולדת? (ולשנה החדשה) 11. שיר השבוע שלכם של יהודית? 12. שיר השבוע באופן כללי? 13. משהו שאתם מקווים לעשות בשנה הבאה : יאללה, לענות! סופ"ש נעים ושנה טובה.

רא-שו-נה!

1. תוכנית הטלוויזיה של השנה : כמו כל שנה, חברים. פשוט הסדרה הכי טובה על המסך. 2. הדיסק של השנה : יצא לי להקשיב הרבה להרבה דיסקים, וקשה לי לבחור אחד. נו טוב, האקוסטי של אלאניס מוריסט. 3. שיר השנה : "מבול" של רונה קינן.
שיר סוחף...
4. הדבר שעשה לכם את השנה : השחרור מעבדות לחירות, מצבא לאזרחות! 5. הדבר שאתם הכי מצטערים עליו שהיה השנה : המלחמה, וכל מי שנהרג בגללה. יהי זכרם ברוך
6. שורה אחת משיר שמתארת את השנה שהייתה לכם : "זה הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם, שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן" (מתוך "מי" של שוטי הנבואה) 7. טרנד השנה שהצחיק אתכם : הפו הדוב האלה שתלויים לכולם בפלאפון. 8. טרנד השנה ששנוא עליכם : פונינט וכל מה שנכלל בזה. 9. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? להיות מאושרת. שאיפה של שנים. 10. מה אתם מאחלים ליהודית ליומולדת? (ולשנה החדשה) שתהיה בריאה, מאושרת, ושהדיסק יצליח, אינשאללה! 11. שיר השבוע שלכם של יהודית? "באה מאהבה" במפתיע. בד"כ הוא לא מככב אצלי. 12. שיר השבוע באופן כללי? Keep it simple של תמיר אייזנמן. בחורה אדירה. 13. משהו שאתם מקווים לעשות בשנה הבאה : להתקבל לרימון
וללמוד הפקה, עיבוד והלחנה. (ואולי להשתמש קצת בקול שלי) שנה טובההההה

יאללה

הדברים שעשו לנו את השנה! 1. תוכנית ה של השנה : נולד לרקוד, חברים(כמו תמיד!) 2. ה של השנה : פינק פלויד - דרק סייד 3. שיר השנה : עטור מצחך 4. הדבר שעשה לכם את השנה : אמנות, עומר, נורווגיה 5. הדבר שאתם הכי מצטערים עליו שהיה השנה :עזבו 6. שורה אחת משיר שמתארת את השנה שהייתה לכם : "ומהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות..." 9. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? עשייה. 10. מה אתם מאחלים ליהודית ליומולדת? (ולשנה החדשה) מזל טוב וכמובן בהצלחה! 11. שיר השבוע שלכם של יהודית? שיר ללא שם 12. שיר השבוע באופן כללי? 747/ג'ירפות 13. משהו שאתם מקווים לעשות בשנה הבאה להנות:

אז ככה ............

הדברים שעשו לנו את השנה! 1. תוכנית הטלויזיה של השנה : כרגיל, חברים סיינפלד והסימפסונס שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. הדיסק של השנה : Adjani Thomas - blue alert 3. שיר השנה : לפעמים - אתי אנקרי 4. הדבר שעשה לכם את השנה : האחיין שנולד בתחילתה 5. הדבר שאתם הכי מצטערים עליו שהיה השנה : יש כמה 6. שורה אחת משיר שמתארת את השנה שהייתה לכם : "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר..." (רק שכבר יגיע השחר, מתי מתחילה השנה החדשה? יום שני ? טוב, יש לי סבלנות) 7. טרנד השנה שהצחיק אתכם : 8. טרנד השנה ששנוא עליכם : 9. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? להרגיש, להשלים, לאהוב, לשמוח. 10. מה אתם מאחלים ליהודית ליומולדת? (ולשנה החדשה) אושר בריאות והצלחה עם הדיסק החדש 11. שיר השבוע שלכם של יהודית? רעידת אדמה 12. שיר השבוע באופן כללי? נורית - רונית שחר 13. משהו שאתם מקווים לעשות בשנה הבאה : לא אשתף אתכם וסליחה על כך, אבל אני מאוד מקווה שזה יקרה.

למעלה