סקר סופ"ש!

סקר סופ"ש!

סופשבוע ראשון של 2007. מה עשה לכם אותו? שיר (יודית)? שיר (לא יודית)? דיסק? קינדר בואנו או פררו רושה?

באהבתנו

New member
../images/Emo113.gifסקר סופ"ש

דברים שעשו לי ת'שבוע הראשון של 2007: שיר של יודית- "רעידת אדמה" (שיר שנדבק אלי חזק לאחרונה ופשט לא מרפה באופן בלתי מוסבר..) שיר לא של יודית- "על הגשר הישן" של רמי קליינשטיין. הביא איתו הרבה בשורות טובות
דיסק- "מתי כספי- המיטב" ובאשר לשאלה האחרונה, התשובה נחרצת: קינדר בואנו- מאז ולתמיד!!

אני, אני מגניבה!

שיר (יודית)? חחח אני בגמילה קלה (שוב, לקראת ההופעה מחר). אבל "בך לא נוגע". שיר (לא יודית)? Norah Jones - Don't Know Why. חרישה של ימים על גבי ימים. אחחח איזה שיר
דיסק? רונה, רונה, ושוב רונה. קינדר בואנו או פררו רושה? רקקקקקקק בואנו!

clevelandrocks

New member
זה מינה צמח או גאוקרטוגרפיה?

שיר (יודית)? עיר קטנה (דה) שיר (לא יודית)? you oughta know של אלאניס מוריסט דיסק? החלונות הגבוהים קינדר בואנו או פררו רושה? לא זה ולא זה! די לפרסומות המדובבות!!!

YA2007

New member
יש כזאת תהום ../images/Emo70.gif ונחת לסופ'ש

שיר של יודית- כמובן ש"עיר קטנה" שיר של אחר- "כמו צמח בר", חווה אלברשטיין דיסק- "גלוי ונעלם" - פררו רושה. ואיך אפשר בלי קצת נחת לסופ'ש: "יש אשר שקטים הם השמיים", מתוך ערב שירי משוררים, וגם "סינדרלה רוקפלה" עם אסתר עופרים בקיסריה, ב-1995.

Gods Wave

New member
תודה על הלינקים :)

דרכם גם הגעתי לוידאו של "ים של געגוע" שהיא שרה עם אסתר עופרים... מעולם לא יצא לי לשמוע את השיר וזה כל כך חימם לי את הלב. שתיהן נפלאות שם והדואט מרגש. :)

שבת שלום!../images/Emo186.gif

סופשבוע ראשון של 2007. מה עשה לכם אותו? חיברתי את הDVD שיר (יודית)? איזו מין ילדה שיר (לא יודית)? עולם מושלם דיסק? אתה חברה שלי קינדר בואנו או פררו רושה? פררו רושה!

סופ"ש ../images/Emo183.gif

שיר (יודית)? עיר קטנה שיר (לא יודית)? Sarah McLachlan - Fallen דיסק? Sarah McLachlan, Live Acoustic קינדר בואנו או פררו רושה? זו בכלל שאלה? ברור שבואנו ...

venustudent

New member
סופ"ש טוב לכולם

שיר (יודית)? כמו עפיפון שיר (לא יודית)? head over heels - ABBA דיסק? "תולדות המים- שירים לאחרים" של דני סנדרסון (שממנו, כמובן, לקוח "כמו עפיפון"...) קינדר בואנו או פררו רושה? פררו.

darling2

New member
בוקר../images/Emo42.gif

סופשבוע ראשון של 2007. מה עשה לכם אותו? הצלחה בכל מיני דברים, שיחות. שיר (יודית)? "למחרת"
שיר (לא יודית)? מאחורי השמש-אביתר בנאי! דיסק? הדיסק שעומר הכין לי לפולין. קינדר בואנו או פררו רושה?קינדר בואנו
שבת שלום.

למעלה