סקר סופ"ש!

סקר סופ"ש!

שיר השבוע של יהודית?
שיר השבוע לא של יהודית?
משפט שעשה לכם את זה?
ספר טוב שקראתם?
סרט טוב שראיתם?
דיסק שאתם רוצים לקנות?
הכי הצחיק אתכם השבוע?
תוכנית טלוויזיה שראיתם?
תוכניות לסופ"ש? שיהיה אחלה סופ"ש!!

סופשבוע רגוע..

שיר השבוע של יהודית?
"שיר ללא שם" שיר השבוע לא של יהודית?
"שחמט" בביצוע של רונה קינן (תודה יאיר
) משפט שעשה לכם את זה?
"שיו, קצוות, עכשיו גם אני יכולה להיות דוגמנית" (בחרישות על קטעי הבלוג של מאי באתר של קשת) ספר טוב שקראתם?
"הרוזן ממונטה כריסטו" של אלכסנדר דיומא, בפעם השבעים אולי. סרט טוב שראיתם?
"פילדלפיה" דיסק שאתם רוצים לקנות?
החדש של רונה. הכי הצחיק אתכם השבוע?
אח שלי. היצור הכי מצחיק שיש. תוכנית טלוויזיה שראיתם?
רציתי לראות את "במרחק נגיעה" אבל פספסתי
. תוכניות לסופ"ש?
לפגוש חברה שלא ראיתי טריליון שנה, להזמין כרטיסים לקמלוט ולקחת את אחותי הקטנה לבלות.

hilali1

New member
אפילו בשרב הכי כבד.. ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של יהודית? עיר קטנה ועכשיו הכל בסדר שיר השבוע לא של יהודית? מאמי (מסיקה), תמונה מטושטשת(איה כורם, תשמח(אריק ברמן), הלילה יעבור -יפתי) ספר טוב שקראתם? אממ לא עכשיו קצת מזמן אפילו - אם יש גן עדן - חובה
דיסק שאתם רוצים לקנות? מתי יוצא האלבום של יודית
תוכניות לסופ"ש? לצאת אל השמש..

אמ.

שיר השבוע של יהודית? הביצוע שלה ל"הלוואי" שיר השבוע לא של יהודית? הוא והיא/ערן צור דיסק שאתם רוצים לקנות? האחרון של ביורק הכי הצחיק אתכם השבוע? אלוני תוכניות לסופ"ש? אתמול הופעה של יוני בלוך, פאב בערב.

venustudent

New member
עונה בסוף הסופ"ש

שיר השבוע של יהודית? "שיר ללא שם" שיר השבוע לא של יהודית? "הפעם האחרונה" של רונה קינן משפט שעשה לכם את זה? משהו שמרצה אמר לכיתה שלנו בשיעור האחרון בסמסטר: זכרו את הפתגם 'אני חושב, משמע אני קיים'. הפתגם אינו אומר 'אני יודע, משמע אני קיים'". ספר טוב שקראתם? "החיים הסודיים של הדבורים" סרט טוב שראיתם? לא יצא לי לראות השבוע סרטים... דיסק שאתם רוצים לקנות? החדש של יהודית או החדש של רונה קינן. הכי הצחיק אתכם השבוע? החיקוי של קצב ב"ארץ נהדרת" תוכנית טלוויזיה שראיתם? כמו שכתבתי בשאלה הקודמת... תוכניות לסופ"ש? הנה מה שעשיתי- הייתי חולה ולמדתי למבחן (לא שילוב מומלץ).

YA2007

New member
רק שיהיה שבוע טוב ../images/Emo45.gif

שיר השבוע של יהודית- "שיר הפוך", של יהודית ויוני רכטר, מתוך "באופן קבוע וחד-פעמי" שיר השבוע לא של יהודית- "הפעם האחרונה", רונה קינן משפט השבוע: "למה, לכל הרוחות, אנחנו צריכים ממשלה?!" (לא משנה באיזה הקשר ומי אמר...) ספר טוב- למי יש זמן?! סרט- כנ'ל דיסק- "עיר קטנה", כל הריר כבר נגמר מהסינגל... הכי הצחיק- דב נבון עושה את גילה קצב ב"ארץ נהדרת" תוכנית טלוויזיה- אין תוכניות לסופ'ש- אמנם הוא נגמר, אבל הוא היה בסימן חרישה למבחנים... שיהיה לכם שבוע מעולה

נגמר הסופ"ש ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של יהודית? משנה לשנה ( אני הולכת ונחשפת, מעונה לעונה אני מתקלפת...) שיר השבוע לא של יהודית? בא לי בבום, תרגעי עכשיו -רונית שחר משפט שעשה לכם את זה? "There's no greater power Than the power of goodbye" ומאותו שיר של מדונה " ... Freedom comes when you learn to let go" ספר טוב שקראתם? מישהו לרוץ איתו, לונדון בפיתה סרט טוב שראיתם? קרוב יותר (Closer) דיסק שאתם רוצים לקנות? החדש של יהודית והחדש של רונה, נו מתי ? הכי הצחיק אתכם השבוע? אחיין שלי תוכנית טלוויזיה שראיתם? ראיתי השבוע הרבה "בנות גילמור" תוכניות לסופ"ש? היו ובוצעו :) "כבר יש איזה סיפור מאחורי ימים שנגעו בקצה של דרך אחרת הייתי שותקת, מתאפקת לוחשת לעצמי זה לא אבוד זה רק טיפות של גשם שיירגעו ..."
(תרגעי עכשיו - רונית שחר)

למעלה