סקר...........סטיבן קינג

גיליתי סופרת מתח חדשה../images/Emo2.gif

אגטה כריסטי היא קצת מזכירה את ארתור קונן דויל ואימא שלי גם סיפרה לי שהא ראתה סרט המבוסס על אחד מסיפריה בכל מיקרה אני ממליצה

sum 418

New member
סקר...........סטיבן קינג

זה לא כל כך קשור לסרטים אבל.............. כמה ספרים יש לכם בבית של סטיבן קינג ואיזה ספרים? לי יש את: זה העמדה בית כברות לחיות מיזרי גרין מייל רוס מאדר שק של עצמות אש זרה

Idoma13

New member
רוצים שינוי??? רוצים שינוי???

אנחנו דור מזו... סתם סתם, פשוט אתמול הייתי בהופעה של אביב גפן, אז נכנסתי לזה חזק... בכל מקרה הנה משו חדש בשבילכם, שוק: יש לי בבית בדיוק 0(!!!!) ספרים של סטפן קינג... למה כולם קוראים לו סטיבן? באנגלית כתוב stephan!!!

VAMPhantom

New member
צר לי, אך אכן חסרון יש לי

בכל הנוגע לספרים... במיוחד ספרי אימה... יש לי כמה ספרים, אך לא רבים... יש לי למשל חוץ מהספרים המוכרים, יש את הספר המפתיע: "המשליטים"

*מצטרפת לפורום באלגנטיות*

לי יש את ה*עמדה* אבל בגירסא האנגלית.. וגם יש לי את הגירסא הטלויזיונית של זה.. (בואנה היא ארוכה)

אני!

יש לי בבית- מיזרי הילדה שאהבה את טום גורדון לוכד בחלומות מתוך הביואיק (אני קוראת אותו עכשיו) אבל קראתי הרבה יותר.... פשוט לקחתי מהספריה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifפורום ספרות וספרים ברחוב הבא

בעאכס לא משנה... יש לי את כל הספרים שלו...

רנדל

New member
מעט ספרים שיש לי...

זה דברים שצריך החצי האפל רזה עונות מתחלפות (אביב של תקווה - הידוע יותר כחומות של תקווה, קיץ של שחיתות - או תלמיד מצטיין מדי סתיו של תמימות - שעל פיו נעשה הסרט אני והחברה סיפור חורף - נשימה נכונה ) אש זרה המשחקים של ג'ראלד עין הדרקון רוז מאדר העמדה דספריישן המשליטים הקמע בית שחור הילדה שאהבה את טום גורדון האקדוחן שליפת השלושה ארצות השממה המכשף והבדולח מיזרי הניצוץ מתוך ביואיק שק עצמות לוכד החלומות טומינקרס ולבסוף ששת החלקים של המייל הירוק

תמליצו לי על ספר בקשה

ני ראיתי ספרים שלו מתורגמים לרוסית במגזין שאימא שלי מנויה אליו וחשבתי להזמין

europe1990

New member
רשימה קטנה של ספרים..

bag of bones desperatin the girl who loved tom gordon rose mader it-מומלץ-הסרט פשוט פצצצצצצצצצצצצצה nightmare in the sky night shift the dark tower ועוד.......

wte

New member
גם לי יש את night shift

ורק אותו. וגם שם קראתי רק את children of the corn

devilish1

New member
הספר שיש לי ...

בנתיים יש לי רק את "זה" (אחלה של ספר אגב ....)

sum 418

New member
ההא שחכתי לציין....................

שאני רק בן 12..............

sum 418

New member
שחכתי לציין...................

שאני ילד בן 12.....................

M n M

New member
לי אין שום ספר שלו

אני באופן אישי מעדיף לראות סרטי אימה בטלוויזיה או בקולנוע ספרים ואני לא מסתדרים

גיליתי סופרת מתח חדשה../images/Emo2.gif

אגטה כריסטי היא קצת מזכירה את ארתור קונן דויל ואימא שלי גם סיפרה לי שהא ראתה סרט המבוסס על אחד מסיפריה בכל מיקרה אני ממליצה

europe1990

New member
יש לה באמת ספרים טובים

אני יודע, כי הייתי צריך לקרוא ספר שלה במסגרת שיעורי אנגלית-(עוד בימים שלמדתי בבית ספר-אווווו הזיכרונות)

למעלה