סקר סינגל (רק שאלה 1
)

billc

New member
סקר סינגל (רק שאלה 1 ../images/Emo13.gif )

הנושא: חיפוש בת/בן זוג שאלה 1: כמה אקטיביים כרגע במציאת בת/בן זוג א. לא מתאים לי כרגע ב. לא מאמינים שבת/בן זוג..מחפשים..זה יקרה כשזה יקרה..ובהפתעה. ג. אקטיביים מאוד. ד. מסתכל, מציץ..פתוח/ה להצעות אבל לא משהו מיוחד ה. אחר (הוסיפו הסבר)

nalini

New member
מתלבטת בין ב' לד'

עם שיפוע לכיון הב'... כמו שהנסיך הקטן אמר: "הדברים היפים ביותר הם אלה הנסתרים מהעין" לא צריך לחפש, מה שצריך לקרות יקרה, אבל הרבה פעמים זה מתחת לאף ואנחנו לא מריחים...

billc

New member
לאחר ספירת כל הקולות..הגענו למסקנה

מפתיעה אבל חד משעמית 100% מהנשאלים בחרו את ב'

הבחירה שלי

היא שילוב של ב ו-ד...או בקיצור סעיף ה. ב-אני מאמין שזה יקרה בדיוק כשאני לא אחפש.... בהמון מקרים כשמחפשים קל לפספס משהו שנמצא דווקא מול העיניים... ד-מסתכל מציץ בוחן פתוח להצעות (וגם מקבל כמה הצעות מדי פעם..), אבל לא לוקח את זה לשום מקום, אני חושב שבשלב זה של החיים אני יודע בדיוק מה אני רוצה, ואני לא מתכוון להתפשר בקשר לזה.

Mירב

New member
סיקרנת אותי...

מה לדעתך אתה רוצה בדיוק? פשוט, אתה יודע כמה אנשים נשואים (באושר) פגשתי בחיים שהיו "בטוחים שהם יודעים בדיוק מה הם רוצים", עד שפגשו את בן/ת הזוג, והתאהבו.... ?

billc

New member
זה בסדר..אני הייתי בא' הרבה זמן

אני אנסה לעבור לג'

nalini

New member
זה מעבר חד משהו לא?

מלא מתאים לי למתאים לי מאוד... צריך איזה ביניים, ולכן ב' ממשיך לקחת בגדול.

billc

New member
אין לי בעיה שתקחי את ב'

אני לוקח את ג' ואז אני אחזור לא' עם לב שבור

nalini

New member
../images/Emo6.gif לא חבל?

אז תשהה בא' קטנה, תהייה ממורמר ונבגד, או אז עם לבך שיתרפא לאיטו תעבור לה' לאיזה ריבאונד, תבין שזה לא זה ותתחיל לגשש כי אולי בד', כאשר תהיה פתוח להצעות אבל שומר על פרופיל נמוך, אולי משם תבוא הישועה... רק כדי לצאת עם כמה בחורות להבין שזה לא זה, ולחזור לב' עם הזנב בין הרגליים מודה כי יש דברים שפשוט לא בשליטתנו... וכן, בדרך תעשה עצירה אצלי שאוכל להגיד: I TOLD YOU SO...

billc

New member
יש לי ידידה טובה..שהיא שבורת לב

מ"החבר שלה" שעדיין שובר לה את הלב. (דרך אגב היא שבורת לב כבר חצי שנה) ניראה לי שהיא רוצה שאני אהיה הריבונד שלה. קשה לי לעשות את הסוויץ'..אבל אנחנו הולכים ביום שישי הקרוב לבלות.

nalini

New member
למה לבנות יש

דחייה נוראית מהמחשבה על להיות הריבאונד של מישהו, ובנים רק קופצים על ההזדמנות? זה הסקס נטו? המחשבה על לאבד ידיד/ה מעולם לא קפצה בטעות לחוט המחשבה? אחחח... רק אל תישכח לקחת קליפות בננה, שלא תחליק על איזה STD... ותיזהר שה"חבר" לא יגיע וישבור גם לך כמה דברים...

billc

New member
לא דיברתי על סקס

עדיין. ותאמיני שהמחשבה מאוד מטרידה אותי...אני מאוד מאוד מחבב אותה. והסיפור שלה מאוד מאוד מסובך..לדעתי הרישמית הוא כבר לא חבר שלה כבר שנה וחצי.. היא לא ראתה אותו 4 חודשים..לפני שבוע הוא ביקר..ונעלם שוב (הוא גר במדינה אחרת)

billc

New member
בגדול לא מחפש משהו מיוחד

רק רוצה לצאת ביום בלילה לעיר ולבלות ולא לחשוב על כלום לעלות קצת את מצב הרוח... הערה שהיא רוצה שאני אהיה הריבונד שלה לא היה במקום. אני מאמין שהיא מחפשת כמוני רק לצאת ולהשתחרר

איי ל

New member
מנהל
וטוב מאד

שאתה יודע מה טוב בשבילך, עצם העובדה שאתה לא בונה תוכניות ורק מחפש לצאת ולהשתחרר, יכול להיות הדבר הכי טוב שאתה עושה לעצמך. דווקא כשאנחנו לא מחפשים ולא עושים תוכניות- דברים קורים...

למעלה