סקר סלולארי ...

סקר סלולארי ...

רשמו בבקשה: א. איזה דגם של מכשיר יש לכם? ב. ובאיזה חברה סלולרית הינכם מנויים? תודה מראש!!!

רפי rafi

New member
ושלי

נוקיה 3510 שפתוח לאורנג` וסלקום,קווים: שתי קווים באורנג` קו אחד בסלקום, ומכשיר סטארטק אנלוגי ברשת פלאפון.

רפי ...

תתאפק בקשר לתגובות לפחות עד מחר , תן לשרשור לגדול לאט ובהתמדה! מחר נתחיל להגיב על מה שנרצה .

אבל שלי...

אני כמותכם מנוי על רשת אורנג` שדי מאכזבת אותי לאחרונה כמעריץ בעבר שלהם והמכשיר הוא נוקיה 8310 שמאד התלהבתי ממנו בתחילה אבל לאט לאט אני מגלה שהוא עמוס בבעיות ובבאגים שונים ומשונים.

הבאג ...

הכי ידוע זה בקשר לקבלת הודעות SMS , לפעמים שמדליקים את המכשיר מחדש נכנס הודעות שהמכשיר לא קלט קודם . גם סתם כך קשה לקרוא SMS במכשיר, מוזר.

רפי rafi

New member
החברה עם מספר הלקוחות הגדול ביותר.

אם אני לא טועה הם מתקרבים לעשרים אלף לקוחות כולל מע"מ.

האחד 1

New member
מי שהסתובב במאה שערים בזמן האחרון

היה רואה מודעות של רבנים כמעט מכל המגזרים נגד הסלולארים עם מסך צבעוני

רוני 84

New member
המכשירים שלי

לי יש שני מכשירים אחד מטורולה 191 T ברשת סלקום שממנו אני מוציא שיחות בגלל המבצע של ה50% ונוקיה 3510 ברשת אורנג שממנו אני מקבל שיחות ומוציא שיחות למשפחה ואת ה60 דקות בלילה

0golan0

New member
המהפכה הסלולרית

המהפכה הסלולרית משה ואהרון המנהיגים הגדולים של עם ישראל מגיעים לפרעה הקטן ומבקשים ממנו ללכת דרך שלושת ימים במדבר ולעבוד את הבורא, תגובת פרעה חריפה מאוד הוא מסרב לבקשתם, וגם אוסר על הנוגשים לתת לעם תבן, בטענה שהם נירפים מן העבודה ולכן יש להם זמן לבטלה ולכל מיני רעיונות על עבודת האלוקים ירון יצחקוב משה ואהרון המנהיגים הגדולים של עם ישראל מגיעים לפרעה הקטן ומבקשים ממנו ללכת דרך שלושת ימים במדבר ולעבוד את הבורא, תגובת פרעה חריפה מאוד הוא מסרב לבקשתם, וגם אוסר על הנוגשים לתת לעם תבן, בטענה שהם נירפים מן העבודה ולכן יש להם זמן לבטלה ולכל מיני רעיונות על עבודת האלוקים. פרעה הבין שכאשר אדם חושב ומתבונן, הוא מגיע למסקנות נכונות לגבי תכלית וחובת האדם בעולם, ולכן ציוה להכביד על האנשים בעבודה נוספת ואז לא יהיה זמן להתבוננות וחשבון נפש. הכלל הוא: ככל שאדם עסוק וטרוד בענינים של חול כך הוא הולך ומתרחק מעבודת השם שלכך נוצר וכוון שהיצר הרע מכיר את הכלל הזה די טוב ''דאג'' לנו למכשיר חדש בשם פלאפון. כשהומצא המכשיר הזה רבים שמחו ואמרו ''נהדר, אפשר יהיה לחסוך בעזרתו המון זמן, אפשר יהיה לדבר בדרכים, או בזמנים של הפסקה, והם צודקים באמת אפשר לעשות זאת, אבל המציאות מוכיחה שמי שבאמת נהנה מהמכשיר הזה הוא ראש המדברים בכל מקום, היצר הרע בכבודו ובעצמו. רבותיי תשמעו לאן הגענו, ''אשרי יושבי ביתך עוד יהללוך סלה''- הלו, מה נשמע, הכל בסדר? תשמע אני באמצע תפילה תתקשר עוד 10 דקות, וקדיש וצלצול בפלאפון, וקדושה וצלצול בפלאפון, וברכו את השם המבורך וצלצול, ובאמצע לימוד צלצול, ומרוב צלצולים ותקשורת עם משפחה והחברים, אבדנו את התקשורת עם האלוקים, ומה שנשאר לנו זה להתבייש ולהתבייש, ועוד פעם להתבייש איך קורה שאנו עומדים לפני מלכו של עולם, שהבריאות שלנו בידיים שלו, הפרנסה שלנו בידיים שלו, ההצלחה שלנו בכל תחומי החיים תלויה בו ואנחנו באמצע התפילה בלי טיפת בושה ''הלו, מה נשמע?'' רבי עקיבא יצא ללמוד תורה עשרים וארבע שנה בלי פלאפון, ובלי ביקורים בבית. טוב, אז אנחנו לא רבי עקיבא אבל לפחות הכמה שעות שאנו לומדים ומתפללים לעשות זאת כמו שצריך, לנתק את הפלאפונים ואת שאר המכשירים, ולהרגיל את המשפחה, והחברים, שכאשר אנו לומדים את המכתב של האלוקים אז לא מפריעים. הרי בכח התפילה ולימוד התורה לזכות את האדם בכל הברכות הכתובות בתורה, וגם אם נעשה הרבה שיחות טלפון והשתדלויות, לא נרוויח את מה שאפשר להרוויח עם לימוד התורה, וכוונה בתפילות.

אלישיר

New member
כן... אתה צודק

בעזי"ת היום אם זה היה קורה, היו משיקים קו חדש של מסלול סלולרי נגיד:" המסלול אל גן העדן", או "בשבילנו הכוכב זה הראש שלך"

למעלה