סקר ספורט

סקר ספורט ../images/Emo179.gif ../images/Emo132.gif ../images/Emo178.gif

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? האם הלכת בעבר לחדר כושר? האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא. השאלון נכתב בלשון זכר אבל מיועד, כמובן, לגברים ונשים כאחד.

אני כנראה במיעוט כאן...

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? כן, די... כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? אם לא מחשיבים את החופש, אז 5 שעות [פלוס שעתיים בשבוע בבצפר, אבל מי באמת עושה ספורט שם] באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? טניס, כדורגל, כדורסל, כדוריד, מה שבא ברוך הבא באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? טניס? האם הלכת בעבר לחדר כושר? פעם, אבל רק כמה פעמים... האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? כן האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) כן האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) כן האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא: לא...

אתה לא ממש במיעוט כנראה.

אני מניח שיש כאן קבוצה די גדולה של ספורטאים.

thorondor

New member
אני מבין שאתה בעניין של שאלונים.

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? לא. כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? הליכות נחשב? הן לא במטרה ספורטיבית. סתם להגיע למקומות. אני מניח שבסביבות ה5-6 שעות. באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? לא תחרותיים. באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? עד כמה אלטרנטיבי זה קפואירה? התאמנתי 3 וחצי שנים. האם הלכת בעבר לחדר כושר? לא. האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? אני רואה קצת טניס. האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) רוב הסיכויים שלא. האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) כן. האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא. לא.

ailag

New member
בלעכס (בערך)

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? לא. כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? 4-6 בשיעורים, מספר לא קבוע ושאין לי הערכה אליו בבית. אה, ועולה במדרגות למשרד במקום במעלית. באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? קפוארה (בחודש האחרון) באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? קפוארה (בחודש האחרון) האם הלכת בעבר לחדר כושר? עשיתי פעם מנוי לשנה, הלכתי שבע פעמים
האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? לא. (!) האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) לא. (!) האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) לא. האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא. לא. (!) אני נורא לא ספורטאית אבל בחודש האחרון התחלתי קפוארה כי זה הספורט היחיד שלא משעמם אותי ושאני לא מרגישה מפגרת מדי בו. צריך בכ"ז קצת כושר..

ailag

New member
-=-=-

cordao de ouro / עידן ואתה? (אני מניחה שגם אתה בקפוארה לפי השאלה) (ונדמה לי שאמרת פעם)

thorondor

New member
אני כבר לא מתאמן.

התאמנתי 3 שנים עם איסקילו, תלמיד של עידן, וכמה חודשים עם גביאהו שהחליף את איסקילו. אבל אני מאוד מתגעגע.

ailag

New member
אין לי מושג מי אלו

אבל עידן אחלה :) אם אתה מתגעגע למה אתה לא חוזר?

Wing Chan

New member
וקפוארה אכן יכניס אותך לחתיכת כושר

(כותרות מזדיינות, סמיילי אי אפשר לדחוף גם?! רר.)

ailag

New member
פפ ראינו (../images/Emo13.gif)

בינתיים לא ירדתי במשקל בכלל. וזה לא בגלל ששומן הפך לשרירים.. (גוף אקטיבי לדעתי לא ירצה להשאר במשקל שלי בין אם הוא מורכב משומן או משרירים)

Wing Chan

New member
אמנם אם מישהו שמן ובכושר הוא יהיה

בוא נגיד יותר איטי מבנאדם רזה ובכושר (נגיד בריצה), אבל בעיקרון הדברים לא 100 אחוז סותרים. אני שמן ואני בכושר (אומנויות לחימה)
הדוגמא הכי קיצונית היא לוחמי סומו: שמנים מפה ועד הודעה חדשה ומתאמנים כול הזמן, אז אמנם הם ממשיכים לאכול טונות אוכל ונשארים שמנים (ועזבי שאחרי שהם מפסיקים להתאמן וגומרים את הקריירה שלהם הם חייבים להרזות מיד אחרת הם מקבלים זביליון התקפי לב בערך ושלל בעיות כי הם כבר לא מתאמנים) אבל הם בכושר מעולה.

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gif צודק, לא מבין למה אנשים בטוחים

שתאי שומן מסוגלים להפוך לתאי שריר. המושג הנכון הוא אולי "החלפה" - בעוד תאי שומן נגמרים (לא נעלמים, כאילו מתרוקנים), תאי שריר באים להחליף אותם. (בהנחה שלבנאדם עלתה קצת המסת שריר)

ailag

New member
קטנוני באמת../images/Emo3.gif

מן הסתם שומן הופך לשריר משמע שהשרירים מתחזקים, ובאותו זמן הגוף שורף יותר שומן. אז אתה מתחיל עם כמות מסוימת של שומן ומסיים עם כמות מסויימת של שרירים במקום.

תשובותי ../images/Emo13.gif

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? לא
כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? אני משתדלת לעשות הליכה עם אמא שלי כל יום שזה בסביבות שעה פלוס באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? אה
באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה?
לזרוק עלים
על חברים שלי כשאנחנו יושבים בגינה
האם הלכת בעבר לחדר כושר? כן
האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? ממש לא
רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? לא כלום
האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) חחחחחחחחחחחחח נראה לך
האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) נראה ליאני לא סגורה אם זה בגלל מה שאני חושבת האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? ארוך
לילה טובבבבבבבבבבבבבב
ושבת שלום
מחר אני הולכת לימית 2000 אני יעשה הרבה ספורט
אגב אומרים שסקס זה הפעילות ספורט ששורפת
הכי הרבה קלוריות
יאללה עכשיו כולםםםםםםםםםם לעשות ספורטטטטטטטטט
אחת שתייםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח

MajorWinters

New member
הגביע הוא שלנו?

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? כן כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? זה משתנה. פעם הרבה יותר באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? כדורסל, כדורגל, טניס, כדורעף ו... באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? ו... פריזבי אולטימייט. המשחק הכי טוב שקיים לדעתי. אפשר לקרוא לזה שילוב של פריזבי עם פוטבול. זה לא דומה לפוטבול בכלל, אבל מכל המשחקים המוכרים זה הכי מזכיר אותו. האם הלכת בעבר לחדר כושר? כן האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? לא ממש. פעם הייתי שרוף... היום כבר לא האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) כן האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא) כן האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא. אני חושב שכן, אבל אני לא בטוח שזה נכון. עכשיו אחרי שעניתי אני אברר...

תמיר1991

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

האם אתה מחשיב את עצמך כספורטיבי? בהחלט כמה שעות של ספורט אתה עושה בשבוע? שיעורי ספורט, הליכות והרבה, ובעיקר לראות ספורט באילו תחומי ספורט אתה בדרך כלל משתתף? כדורגל, אני הולך הרבה, פעם שיחקתי כדוריד באילו תחומי ספורט לא פופולריים עסקת אם יש כאלה? כדוריד נחשב? האם הלכת בעבר לחדר כושר? בבצפר נחשב? האם אתה עוקב אחר ספורט מקצועי? רואה תוכניות על זה בטלויזיה, שומע ברדיו? קורא בעיתון? תמיד. אני פריק
האם אתה מכיר מעל 100 שמות של ספורטאים מקצועיים? (אין צורך לפרט) כן, אפילו רק אתלטים. האם אתה יודע למה ריצת מרתון נקראת ככה? (נא לא לענות את התשובה, רק כן ולא). בהחלט האם אתה יודע מה אורך מגרש הכדורסל? בלי לבדוק באתר אחר ובלי לענות, רק כן או לא. כן
___ אני שונא ספורט, אה?
תמיר.

למעלה