סקר ספקי אינטרנט גרסא אלפה 1.01

antidot

New member
סקר ספקי אינטרנט גרסא אלפה 1.01

עד שאני אפתור את הבעיות עם תפוז, עשיתי כמה רונדלים וזה מה שיצא: סקר ספקי האינטרנט דב: אנא, חכה עם זה כמה ימים, לפני שנקלע למצב שפתאום זה לא עובד... Antid0t

בדיוק נכנסתי לשאול,

משהוא עובד עם AquaNet ב-ADSL? אני שוקל לעבור אליהם מאינטרנט זהב (בגלל המחיר המופקע), ובכך להוזיל שליש מעלות הקו. השאלה היא: מה קצב המהירות שלהם ביחס לאינטרנט זהב? והיציבות? השירות, לא משהוא, אבל אני לא הרבתי להישתמש בשירות המצויין (ברצינות) של אינטרנט זהב, ככה שזה לא הכי מדאיג אותי. אגב, התקשרתי אליהם, שאלתי לגבי המהירות והם הציעו לי להתחבר אליהם חינם ולבדוק את המהירות. נשמע לי פצצה, אז הסכמתי. הוא נתן לי שם משתמש וסיסמא מיוחדים, ואמר לי שבחיבור הקיים שלי לאינטרנט זהב, פשוט שאשנה את השם משתמש (user@IAquanet) והסיסמא - ואני מחובר אליהם. הוא זירזר ת´שכל או שיש משהוא בדבריו? כי אחרי שהתחברתי לא הרגשתי שום שינוי במהירות.... בתודה (רבה) מראש.

כן, הוא צדק.

המחרוזת IAquanet (או למשל אצלי IMachba) היא זו שמנתבת אותך ל-ISP מסויים, ושרת מטעמו הוא זה שמאמת את שם המשתמש והסיסמא שלך. המודם שלך מחובר באופן קבוע לרשת מקומית של בזק, שכל ספקיות האינטרנט מחוברות אליה (ולא למודם פרטי של ISP מסויים, למשל אינטרנט זהב, כמו שקורה במודם אנלוגי או ISDN). לכן רשימת הספקים שאתה יכול להתחבר דרכם ב- ADSL מוגבלת, אך קל מאד לעבור במהירות מ-ISP מסויים ל-ISP אחר - כל מה שנדרש הוא שם משתמש וסיסמא שונים.

ובקשר לשינוי במהירות - יותר נכון

לאי-ההבדל במהירות: ב-מ-ק-ר-ה, ברגע המסויים שבו בדקת, לא היה הבדל. סביר להניח שלאורך זמן ולאחר קצת יותר נסיון - תרגיש בהבדל. מה שכן - "ייתכן" שההבדל לא יצדיק הפרש של 30$ (אני בכל מקרה חושב שגם ה-ISP הזול ביותר ב- ADSL עדיין יספק כל אחד מבחינת המהירות שהוא נותן. מדובר בעיקר בשירותי תמיכה פחות טובים)

תודה!, ולגבי התמיכה,

לאינטרנט זהב יש אחלה תמיכה, אבל ממש לא התשמשתי בה... אולי כמה פעמים בודדות ממש בחצי שנה שאני מחובר אליהם (אולי ממוצע פעם בחודש). אומנם באקוואנט התמיכה על לא משהוא והחומר האנושי (לפחות כך השמועה אומרת) על הפרצוף, אבל כמו שאמרת, זה לא מצדיק 30$ בחודש, בעיקר כשאני לא משתמש בזה. חוצמזה אם אני נתקע עם משהוא - בשביל מה יש פה פורום אם לא בשביל לתמוך? אולי חברות, אכן צריכות את התמיכה והכל, אבל עד כמה שזה נראה לי עכשיו אני בכייף יכול לחסוך את ה-32$ החודשיים האלה. שוב, תודה!!

סקיפר1

New member
יפה. אי אפשר להצביע פעמיים. אבל צרי

צריך לדייק בהגדרות של מהירות וזמן תגובה (של מי?)

dov98

New member
עד שזה יצא אנחנו יורקים דם,

וגם זה לא קיים באף מקום כך שבינתיים דיינו.

dov98

New member
אתה יכול להוסיף את ההוא מאילת?

אני לא ממהר לשום מקום, אך קח בחשבון שזה נושא חם.

havlaz

New member
ההוא מאילת?

הא? דרך אגב, הסקר משום מה לא מקבל את ההצבעה שלי

למעלה