רק מי שרוצה לעשות את זה כדי להביא ילדים שייחכה עד אחרי החתונה אבל מי שרוצה לעשות את זה כדי להינות שיעשה את זה מתי שהוא רוצה. ואלמונית 15, אם את רוצה למה את מחכה?
למה שהבנים יהנו לפני החתונה והבנות יהיו הקדושות הבתולות? חוץ מזה גבר שיעזוב מישהי לאחר ליל הכלולות בגלל שהיא לא בתולה הוא סתם שמרני מסריח ועלוב שלא מגיע לו שיאהבו אותו!
קודם כל לא בטוח שכולם הולכים להתחתן, יש אנשים שלא מתחתנים ואם מישהו לא יתחתן בכלל אז הוא ישאר בתול לנצח? חוץ מזה סקס עושים שמאוהבים ושבטוחים שזה הזמן הנכון והמתאים ושמספיק אוהבים ובוגרים ואין טעם לחכות עד לחתונה...
...טענה ראשונה....ומה אם מי שתתחתני איתו יהיה פשוט ג-ר-ו-ע במיטה? מה?תתגרשי ממנו? וטענה שנייה ואחרונה...למה לחכות להנאה הגדולה הזו כ"כ הרבה זמן??? ...הרי אנחנו לא חיים בימי הביניים....אלא בשנות האלפיים! ...אז תפרשו כנפיים ותנו חופש לייצרים המיניים שלכם.... אני ב-ט-ו-ח-ה שאשכב לפני החתונה...(-טוב אולי אני לא דוגמא כי אני ממש פתוחה וחופשית בקשר לסקס....) מיכל
"ומה אם מי שתתחתני איתו יהיה פשוט גרוע במיטה? תתגרשי ממנו?" מתחתנים בשביל הסקס????????????????? סקס לפני החתונה הוא דרך לבדוק את "הסחורה"??????????????????? בכל מקרה לדעתי כל אחד צריך לבחור מתי (ואיך) הוא רוצה את זה.
תאמת לא ממש מעניין אותי מתי זה יקרה...לפני אחרי.... העיקר שיקרה יום אחד........ ) אבל מה זה משנה לפני אחרי אולי באמצע החתונה??? אה? רעיון לא רע...באמצע החתונה סקס....... ככה אתה נהנה משני העולמות...וגם רוקד על שתי חתונות..... אה? אה? איזה חוש הומור מאוד לא מפותח יש לי? . אבל עכשיו ברצינות... זה לא חשוב.. מה אנחנו בריטני ספירסים???? עלק אני בתולה עד החתונה..............ולג´סטין אין צרכים? מסכן שלנו... בריטני לא נותנת לו
סקס זה חלק מאד נכבד במערכת היחסים. בין אם אנחנו מודים בזה או לא. ולכן, אין הוא יכול להגיע לאחר החתונה... מאחר שחלק מהמדדים שלנו לקביעת בין זוגנו העתידי והנצחי, הוא יחסי המין איתו. וזאת דעתי. תהיו טובים. הילה.
ואם תתחתני בגיל 30?עד אז לא תקיימי יחסי מין?! לעולם אין לדעת...
ואם לא תמצאי את הגבר המתאים בשבילך ואולי אפילו לא תתחתני? תראי אני מכירה זוג שחי ביחד כבר המון שנים(אולי 20 אולי יותר) והם עוד לא התחתנו (הם בני 50 בערך אולי פחות...) והם גם לא יתחתנו נראה לך שהם לא מקיימים יחסי מין?!