-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר

Juramento

New member
-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר-סקר

סקר מדגם אוכלוסין כאן בפורום - מי שלפני המסע שיסמן ב
ומי שאחרי המסע שיסמן ב

RayNa

New member
../images/Emo45.gif היום חזרתי נחתנו בעשרה לשלוש

אין זה פשוט מסע שאי אפשר לתאר.. אני כל כך שמחה שנסעתי.. מידאנק מקום פשוט מצמרר לא תיארתי אותו כך.. בירקנאו פשוט אי אפשר לתאר את הזוועה. וכשהיינו ביער הילדים זה פשוט היה המקום שהכי ריגש את כולם, מקום שבו נהרגו מעל 800 תינוקים..ז"ל.. פשוט לא תיארתי את המקומות ככה ופתאום שאתה שם את מבין.. באמת היו לנו מדריכים מעולים.. ואיש עדות- שכל כך ריגש אותנו עם הסיפורים שלו.. ואנשי קב"ט.. פולני ויהודי מקסימים.. והצוות של המורים וההורים שהצטרפו אלינו היו מקסימים.. ובכלל כל חברות המשלחת היו נפלאות.. ובזכות כל זה היה לנו מסע מדהים.. שלעולם לא ימחק מזכרוני

RayNa

New member
ובקשר לטקסים

תודה רבה לכל מי שנתן לי קטעים לקריאה חטקס במידאנק.. קרה לנו מקרה מוזר אנחנו עושים את הטקס וחברה שלי קראה קטע ממש מרגש והציגה אותו בצורה מדהימה. אחרי שסיימנו והתחלנו לנסוע לקבר של איזה רב..המדריך שלנו טוביה בא אל חברה שלי ואומר לה שהוא רשם את הקטע הזה.. ואנחנו לא ידענו והוא אמר לה שהוא היה כל כך גאה בה כשהיא הקריאה אותו ושזה ממש ריגש אותו.. ואחרי זה חברות שלי ביקשו ממנו שגם יכתוב להן משהו והוא רשם להו משהו והן הקריאו אותו בטקס בטרבלינקה.. שוב תודה רבה:]

אסתר ב1

New member
הקטע

היי. אני נוסעת בסוף השנה לפולין ואני ממש מתרגשת קראתי את ההודעה שלך וחשבתי .. אם תוכלי לרשום כאן את הקטע... תודה מראש.

למעלה