~סקר~סקר~סקר~סקר~סקר~סקר~

~סקר~סקר~סקר~סקר~סקר~סקר~

חחחח התלהבתי ....
אוקיי- הנה סקרון נחמד
מה האוכל האהוב עליכן? וזה כולל ממתקים, חטיפים ושאר ירקות
מחכה לתשובות.. ה
בפעולה!

peach & cream

New member
יאאאא אהבתי ת´סקר...

במקום הראשון זה האוכל שלא אמא, זה האוכל הכיייי טעים בעולם, ואני פרסייה ככה שהאוכל הפרסי הכי טעים לדעתי. אחריו הסיני הפצצה עם האגרול והתוספות. ויש את הג´אנק פוד הפיפה והבורגר שאני שרופה... ו ס ו כ ר י ו ת !!! במיוחד על מקל- הקולה האלה, מוכרים כזה בקיוסק אצלי יאמייייי וזהו אני חושבת. מה איתך?

No Doubt

New member
זה ישמע מוזר אבל....

אני ש-ו-נ-א-ת מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והאוכל שאני הכי אוהבת זה עגבניה
אני כזו מוזרה

ShmupyGirl

New member
Mine...

אוקיי אז ככה, אני שונאת את האוכל של אמא... היא תמיד עושה ניסויים, ועד שהיא מכינה משהו שאני אוהבת ומוכנה לאכול, שאני מבקשת שהיא תכין שוב, היא מוסיפה כל מיני דברים מוזרים והופכת את זה למשהו מגעילללללל
אוכל שאני כן אוהבת... אממ זה קשה, האוכל שהכי אהבתי כל החיים שלי הוא האוכל של סבתא שלי ז"ל, אי אפשר להשוות כלום לאוכל שלה.
טוב יאללה בוא נהייה מציאותיים מה אני כן אוהבת?! אייבלנדיד מוקה מקופי בין- זה אחד הדברים הטעימים ביותר ששתיתי. ואוכל- למון גראס, אטריות ביצים עם עוף... יאמממממי
זוהי התשובה שלי... מה איתכן!? אוהבת המון שמופי

יוהו!!!!!!../images/Emo135.gif

איזה כיף לך שאת לא אוהבת מתוק!! בטח את מה זה רזה נכון? אני אוהבת מתוק ואני גם אוהבת חריף.... לאחרונה אני יותר מדיי אוכלת ספגטי ואני לא יודעת מה אני אוהבת לאכול - אין לי בעייה עם שום סוג של אוכל רק שבשר ועוף אני לא הכי מחבבת...

Black Cat15

New member
מממממ יאמי!!

אוכל אהוב?! פיצה!!! אבל רק של סטיבנס!! (רק מי שהיה ברמת השרון יודע על מה אני מדברת... הפיצה הכי טובה בעוווווווולם!) וסופגניות ריבת חלב... משמייייייייייין! אני חולה על הכיפלי צ´יפסים!!!!
ועל קרמבו!!! טוב בקיצור אני אוהבת לאכול!!!!

Black Cat15

New member
אופסי! שכחתי...

אוכל סיני!!! אורז ואגרולים ונודלס כאלה טעיייייייימים ואני מכורה לקולה קשות... למרות שזה הדבר הכי לא בריא בעולם!! אהה!! וגם אני מכורה לשייק פירות בננה!!
(אבל רק כזה שאני מכינה בעצמי!!) חולההההההה על סטייקים (כל הצמחונים... עמכם הסליחה!)

$ מעיין $

New member
אם כבר מדברים על פיצות .....

אז לדעתי הפיצה הכי טעימההה זה פיצה house !!!! ... אני מתההההה על מוקפץץץץץץץץץץץ!!! יש לי גם מן אובססיה לשקשוקה :) המממממ מה עוד?.... כל הג´אנק פוד הזה גם עושה לי את זה...
אני מתה על ירקות: עגבניה, מלפפון, גמבה. ו-גם גזזזזזזזזרררררררר !!! אני מתה גם על השניצלים של אמא שליייייי!!! אויש הרעב פתאום משתלט עליי.... :) ו-זה הורס אותי כמה שאני אוכלת, אני לא משמינה

lala182

New member
גסטרונומיה ושאר ירקות....

אממ.... יש הרבה דברים שאני אוהבת ולעומת זאת יש המון דברים שאני שונאת... אני מאוד אוהבת ירקות ופירות למינהם אבל שונאת פטרוזליה ושמיר (אבל ממש...!) אני חולה על מאפים בכלל החולשה שלי זה פחמימות- פיצות טוסטים לחם ואוכל של נאפיסססססס הכי הכי טעים.... אם מישהו מכיר כל הזיוה באלי וכל אלה ממש טעים (יש לי סניף ליד הבית לפחות פעם בשבוע אני שם...) ועוד משהו שאני אוהבת זה מוקפץ עם ירקות ונודלס... וכל מיני שייק פירות לא נמשכת במיוחד למתוק (חוצמשוקולד כמובן).... מעדיפה מלוח למען האמת... וזהו בערך דרך אגב- אני שונאת קוטג´ ודגים ובשר בקר והודו (ז"א שאני אוכלת רק בשר עוף..) וזהו ביי-ביי לה-לה (אני הולכת לאכול ספגטי...)

התשובות שלי ../images/Emo9.gif

אני נוראאאאא אוהבת לאכול... אבל אני לא שמנה
(זה קשור למבנה גוף, חילוף חומרים, בלה בלה בלה)... 1. כמו שכתבו פה- יש לי אובססיה לשקשוקה!! בחיאת, האוכל הכי
בעולם, והכי חשוב עם הרבה
! חריייףףף!!! 2. מכורה, אבל מכורה למילקשייקים (בכל טעם חוץ מפירות) 3. דונאטס (אבל מאז שאין בארץ לא יוצא לי לאכול בכלל
) עם קרמל וריבת חלב... 4. פסטה של סבארו 5. ג´אנק פוד איכותי (פחח איכותי עלק
) - פיצה, המבורגר.. לא ממש אוהבת אוכל של בית צ´יפס=איכס שניצל=איכס

שכחתי.... אני גם מכורה לשוקולד מריר

זה הדבר הכי, אבל הכי טעים ואין עליווווו ואם כבר ממתקים....קרמבו כמובן - רק בטעם מוקה שוקו קררררררר קררררר קרררררררר (של באדי!!!!!) ושוקובו (הארטיק) ~יעלית~אונסת~השוקולדים~

sweet heart

New member
יש כמה דברים!!!!!

1. אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ממתקים! אולי אכלתי קליק כמה פעמים וזהו!!! 2. אני מתה על כדורים ברוטב חמוץ מתוק של סיני ספיד ואפרופו תאי נודלס, אני גם אוהבת אטריות וירקות ועוף מוקפצים יחד באפרופו תאי נודלס. יש שם אוכל טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! קיצור אוכל סיני חוץ מאגרולים....שונאת אגרולים! 3. אני מכורה למקדונל´ס! למקצ´יקן רויאל אקסטרה חסה! יאםםםםםםםםםם
4. אני גם מכורה לטוסטים של בצפר! הם מכינים אותם עם איזה רוטב מיוחד שבא מהמפעל וזה פשוט טעים כל כך ! יווווו כזה טעים~!
מה עוד.....זהו נראה לי! יאמייייייייייי
יאללה ביי
מרינה

למעלה