סקר@@@סקר@@@סקר@@@סקר

backstreet girl

New member
סקר@@@סקר@@@סקר@@@סקר

אוקי..... מה אתם חושבים שטי סי יעשה לאחר שיראה את התמונות של איב עם ג'וליאן: 1)יזעם על איב,יסלק אותה מהבית,ישלח את וויטני וסימון למנזר ויהרוג סופית את ג'וליאן 2) יכעם מאוד מאוד, יעבור לגור במלון, וייתן לג'וליאן מכות עד שג'וליאן יצטרך טיפול נמרץ 3) יתאכזב קשות מאיב ויעזוב את הבית 4)יבכה. 5)ינשק את איב וג'וליאן והם יעשו שלושלתם אורגיה לוהטת.

y a ® d e n a

New member
2...

ולזאת שאמרה שהיא רוצה ש-5 יקרה.. טחח אני לא הייתי רוצה לראות את זה...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifטחחחחח זה היה בצחוק

זה נראה לי יהיה מצחיק.. או מגעיל
אה וקוראים לי מרים....

LauraLF

New member
ברור שזה היה בצחוק

למרות שכולנו יודעים שאת חושקת באיב ראסל/ בטיסי ראסל!! היי מרים..:) וד"א הוספתי עכשיו תמונות לגלריה תמונות קבוצתיות... כנסו אם בא לכם...אחלה תמונות..:)

Bow Wow2004

New member
הנה מה שבאמת יהיה ../images/Emo58.gif

טיסי אכן יראה את התמונות אחרי שיתפרסמו בעיתון "הרמוני הראלד". הוא יגיע לבית קריין והוא יראה שם את איב וג'וליאן מתנשקים נשיקה לוהטת. לפתע הוא יגיע אליהם, יוריד את החולצה ומבלי להגיד כלום שלושתלם יעברו לחדר השנה של ג'וליאן. בזמן ה... איב תרים טלפון ללויטני שתבוא מהר כדי לצלם את המתרחש. וויטני מגיעה, נכנסת לחדר הלא נכון ורואה את אייבי, סוזאן ופילאר באורגיה משלהם. בכל אופן היא נכנסת לחדר של ג'וליאן ומתחילה לצלם את ג'ולי ואת שני הוריה בזמן האקט. יותר מאוחר היא תאיים על סימון שאם היא תעז להמשיך לרדוף אחרי צ'אד היא תראה לה את התמונות מאותו הלילה.

Bow Wow2004

New member
אגב,

בזמן האקט יושמעו ברקע צלילי גיטרות חשמליות משנות ה-70 ושם הסדרה ישונה ל:"תשוקוק".

HAINEEKEN

New member
במקרה הטוב 2 או 3 אבל

הבנאדם הזה יותר עצבני מכל המרוקאים ביחד הוא מתפוצץ על כל שטות בגלל הוא בטח ירצח את שתיהם.

python 4

New member
שכחת אופציה אחת - ככה זה יהיה:

כשטיסי יראה את התמונות הוא יתחיל לדבר לעצמו: "יו! מה זה? פורנוגרפיה אצלי בבית? שתשחיט את נפשה העדין של סימון? לא יקום ולא יהיה! אני יגן על הבנות שלי! עדיף שאני ישים את התמונות במקום בטוח. המממ... מתחת לכרית שלי יהיה מצויין" טיסי מחביא את התמונות מתחת לכרית, ומסתובב כשלהפתעתו סימון עומדת בדלת. "אבא, אמרת משהו על פורנוגרפיה? רגע... עכשיו הכל ברור לי..." *קלוז אפ עצבני על טיסי, ומעבר לסצינה אחרת בו תרזה אומרת 5 פעמים דסטיני ו- 3 פעמים פייט. חזרה לחדר השינה של הראסל'ס* סימון: "כן, אבא, עכשיו הכל ברור לי..." טיסי, בהכירו את השטיקים של תסריטאי תשוקות, נרגע מעט. סימון: "החבאת מתחת לכרית את תמונות הזימה של אמא ודוד ג'ולי!" טיסי נחנק. סימון: "כן, אבא, אני יודעת הכל. אבל מה שאתה לא יודע, אבא יקר, זה שלמעשה מליל התענוגות של אמא וג'ולי אני נוצרתי! כן, אני הבת של ג'ולי! אני סימון ראסל-קריין, מה שאומר שאני יכולה עכשיו לצאת עם צ'אד!" טיסי: "לאאאא! זה לא יתכן!" סימון: "כן, טיסי. אני היא היורשת של אימפרית קריין, במיוחד כעת אחרי שחיסלתי את אית'ן עם גרזן וקברתי אותו בחצר". ככה בדיוק זה יקרה.

אני מוסיף אופציה 6

6) טיסי לא יראה לעולם את התמונות, כי אנחנו יודעים שבתשוקות שום דבר מעניין לא קורה ואף סוד לא מתגלה.

למעלה