סקר! סקר! סקר!
ליאל ברוק עצמאות,

nitzan111

New member
../images/Emo31.gif

איכס אני שונאת את המופע הזה ואת רוב האומנים המשתתפים בו. ליאל צריכה להופיע באולם ענק לבד

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

לא הבנתם,סתם הכללתי בתור "רוק עצמאות" אבל הכוונה הייתה באירוע של יום העצמאות..

אהה.... אז זה אחרת

פשוט ליאל ממש לא מתאימה לכל הקטע של רוק עצמאות.... פשוט לא היא. אם זאת סתם הופעה ביום בעצמאות אז סבבה :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifקפיש! ../images/Emo13.gif אה!,ועוד משהו

ליאל בעצמה כתבה שהיא שרה גם רוק...,סתם לידע כללי

נכון אבל...

האופי של רוק עצמאות לא בשבילה. חוצמזה שקשה לי לחשוב על השירים שהיא שרה בתור רוק.

חחחחחחחח,נכון?!? כשאני שמעתי

גרסא מאוד קצרה של שיר אחד שהוא רוק מהאתר שלה אני הייתי בהלם ^_^ מתאים לה יותר לשיר שירים של פופ וכאלו.. אגב,זה מתאים לסקר הבא.. עשינו ממש שרשור מסוקר :)

Sckkk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif(../images/Emo31.gif)

הלוואי. אבל אולי היא תהיה בחו"ל
.. אבל - אני מחזיקה אצבעות!!!

nitzan111

New member
ובאותו הקשר......./images/Emo98.gif

עד לאן הייתם נוסעים בערב יום העצמאות, כדי לראות את ליאל מופיעה???

זה לא תלוי בי.

כולם יודעים שמבחינתי הייתי עושה הכל, אבל זה תלוי באנשים שנוהגים, אבל אפחד לא מתכוון לקחת אותי,אז אין ביכולתי לענות על השאלה. ברגע שיהיו לי הדברים הנחוצים:כסף+רשיון אני מתכוונת לנסוע לכל הופעה בעזרת ה".

nitzan111

New member
נכון.......לא חשבתי על זה..../images/Emo4.gif

גם לי אין רישיון אני לומדת עכשיו

ומכאן...לעוד סקר! עוד סקר! עוד סקר!

אני אשאל שאלה,אם אני אראה שיש מעל 4 תשובות אני כותבת עוד שאלה [כמובן שגם אתם יכולים לחבר שאלות ..! :) ] נעשה את זה קצת יותר מקורי,לענות על השאלות רק במילות השאלה. [בלי שחור לבן !
] יותר דיונים , או יותר סקרים? [לענות רק "יותר _______"] מקווה שאהבתם את הרעיון...

למעלה