סקר סקר תרדוף

Vdrums

New member
סקר סקר תרדוף ../images/Emo3.gif

תודה ל-ד'. יצאת מהמדינה? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? היית 'צומי' במודע? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בסרט? היית על במה? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אכלת במבה? הצטלמת עם חיוך אמיתי? הצטלמת עם במבה בפה? הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? השם שלך הופיע בעיתון? ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג?

Vdrums

New member
../images/Emo3.gif

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יומיים!!! דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? כן, חתולים זה עם מפגר, בלמתי אבל היא החליטה לרוץ לכיוון הגלגל. הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא בכוונה תחילה עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן אבל למי איכפת, אני לא משלם אותו. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? דההההה התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? הם עדיין שם. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן, עד היום אני לא סולח לעצמי. שיקרת למישהו? יכול להיות, דברו עם העו"ד שלי. היית מאוהב? כנראה התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא זוכר, לא נראה לי שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן, היו עד לפני כמה חודשים רכבת על סוס? כן, פעם אחרונה זה היה בפנמה. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? ביסודי נראה לי שיחקת כדורגל? ע"ע כדורסל הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? תלוי מי מסתכל על זה. הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן זה קורה לפעמים התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? תמיד קמים בגלל משהו, איך אפשר לקום סתם? זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? יכול להיות חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? בערך רקדת בגשם? לא, אבל הלכתי הרבה היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לפעמים בכית בסרט? לא זוכר שיצאו דמעות אך בהחלט חנקו את גרוני. היית על במה? כן, שלוש פעמים ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן!!!!!! אכלת במבה? כן, מזמן הצטלמת עם חיוך אמיתי? ברגע שאתה יודע שאתה מצטלם זה לא אמיתי. הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? כבר הפסקתי לתהות הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? אם מישהו אחד לפחות יקרא את הכל אז כן. ואם לא אז העברתי קצת זמן בעבודה.

המשך סקר סקר סקר...

עישנתה חשיש? נולדת משועמם? אין לך דברים יותר טובים לעשות מאשר לרשום סקר כזה ? ניכנסה בך משאית ושיבשה לך את המוח? נפלת חס וחלילה מקומה שלישית על הראש? היה לך עצירות בשירותים וכתבת את הסקר על נייר טואלט ? קיבלת עונש מהמורה לבנות סקר ארוך? אכלת פטרית הזיה בהודו? זהו סקר תגובה לסקר מבלי רצון להעליב את הכותב אישית, אלא סתם בשביל הצחוק.

דוVשה

New member
ד' אומרת אינבעדמה

ותרגיש סיפוק, קראתי את התשובות שלך, עד הסוף =]

k e r e n m

New member
ילדת"ה יקירתי..

הכל בהומור...ולגבי ההתפ' האינטלקטואלית שלי כן היא בהחלט התפתחה...אחרת לא היה "שכר לעמלינו"..מקווה שגם אצלך זה כך...

k e r e n m

New member
../images/Emo26.gifלא הגבתי בכוח..../images/Emo3.gif

אתה פשוט כתבת בלה בלה(כמה שנון) אז הנחתי שלא אליך התכוונה הודעתה כי אין על מה..
נ.ב ותומר אפשר להיות קצת יותר סבלני ופחות אימפולסיבי...

ככה אחרי כל כך הרבה זמן?

את מתבלבלת באומנות השרשור? התגובה היתה לתומר ...
(ןדרך אגב אם זה לא היה בצחוק לא הייתי מעיזה להגיב)

התעללות ! ../images/Emo122.gif

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא שידוע לי הרגת חיה בטעות? נמלים נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלים נחשב? גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? הנטיה שלי להיכנס בשולחנות נחשבת? עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? רק נזם עשית קעקוע? לא הסתפרת? לצערי השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? יש עוד מטרות?
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לצערי נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? ???? שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? ברגעים אלו ממש התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא זוכרת רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? אולי ביסודי שיחקת כדורגל? אולי ביסודי הלכת מכות? העפתי סטירה שיחקת טאקי? בהחלט שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? סיגריות היית כל הלילה על המחשב? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כל הזמן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא שזכור לי התחרפנת? ברגעים אלו ממש נכנסת למצב כפית? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בסרט? כן היית על במה? בבית ספר ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אכלת במבה? כן הצטלמת עם חיוך אמיתי?כן הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? כןןןןןןןןןןןןן הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? לא!

דוVשה

New member
כל דבר שיכול להמרח

כל דבר שיוצא ממנו מיץ, כל דבר מתוק [או שלא] אבל לרוב זה מתוק, כל דבר שעושה קר או חם, ועכשיו אני הולכת לאכול ארוחת צהריים =] אני בטוחה שהדימיון שלך יוכל לעבד את הנתונים האלו לכדי תמונה יותר ברורה. =]

למעלה