סקר סקר תרדוף

דוVשה

New member
אווו... אפרסק נראה לי משו בסט.

עדיין לא ניסיתי, אני לא אוהבת את הרכים :/

אורזמן

New member
תגובה לסקר

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן, כשהיינו ילדים ........... פגעת בעצמך? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עגיל נחשב? עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן, פורים............ רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן, הם עדיין שם הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן, ביסודי שיחקת כדורגל? ראה תשובה קודמת הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? לא שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן ועדיין היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? כן היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אכלת במבה? כן הצטלמת עם חיוך אמיתי? כן הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? נו ו........ הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? עניתי ו...........

LCA

New member
תשובה

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא, אבל דיברתי עד השעות הקטנות של הלילה... הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? רק ג'וקים ונמלים
גנבת משהו? כשהייתי ילדה קטנה פגעת בעצמך? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? חשבתי על פירסינג אבל לרגע לא חשבתי ליישם את זה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? עדיין לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? עדיין לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? ניסו ללמד אותי ולא הלך הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? לא, הייתי חנונית היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כנראה התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא, אבל שקעתי בחלומות בהקיץ הרבה העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא שזכור לי התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? ברור שכן נכנסת למצב כפית? מה זה מצב כפית? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? רק בחלומות היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן, הרבה בכית בסרט? כן היית על במה? לצערי כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אכלת במבה? כן הצטלמת עם חיוך אמיתי? כן הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? לא, אבל הדלקתי מזגן בשביל לישון עם פוך... השם שלך הופיע בעיתון? לא שידוע לי ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? לא
הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? ראיתי שהחיים שלי משעממים ואני צריכה לעשות משהו בקשר לזה...

duduamar

New member
איזה אורך! אבל מתאים...

יצאת מהמדינה? לא נשארת ער כל הלילה? מי לא... בל"ג בעומר למשל... לא אכלת יום שלם? פעמיים בשנה - תשעה באב ויום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? גברים לא אוהבים לדבר הרבה בטלפון.. הרגת מישהו? עדיין לא הרגת חיה בטעות? בטח...המון! ג'וקים נמלים וכו' הרגת חיה בכוונה? כנ"ל גנבת משהו? כן... בכיתה ב' הייתי אוהב לגנוב עפרונות... פגעת בעצמך? לא, למה להרוס משהו מושלם?? עישנת סיגריות? עדיין מעשן עישנת נרגילה? כמובן שתית אלכוהול? אפשר לצאת למועדון בלי לשתות?? עשית או תכננת לעשות פירסינג? איכס...לא בשבילי עשית קעקוע? כנ"ל הסתפרת? פעם בחודש השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? כן... לא הייתי בכיתה ג' קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? למזלי לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן, כמה פעמים התאפרת? בפורים רק! לא קוקסי... רצית להיות משהו שאתה לא? אממ רציתי פעם להיות דנידין עברת יישור שיניים? לא צריך למזלי היו לך משקפי ראייה? נראה לי שאני צריך באמת לעשות הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לפעמים שיקרת למישהו? שקרים לבנים נחשבים? אז כן היית מאוהב? אני כרגע מאוהב... התעלפת? פעם אחת, אחרי תרומת דם נשברה לך שן? בטוח כשהייתי קטן מתישהו קיבלת נכשל בתעודה? כן.. בחקלאות, כי הברזתי מכל השיעורים... שברת עצם בגוף? למזלי לא רכבת על אופניים? כמובן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? קורה לי הרבה שיחקת כדורסל? כמובן שיחקת כדורגל? גם כמובן הלכת מכות? כן.. אבל מזמן שיחקת טאקי? בטח! זה כיף שיחקת מונופול? כנ"ל שיחקת שש-בש? נו מה? מי היה בצבא לא שיחק? הוצאת מלא כסף על שטויות? מדי פעם הברזת מבצפר? מי לא? היית אובססיבי כלפי משהו? אממ רק לדברים שמאוד חשובים לי היית מאושר? מאושר בהווה התנצלת על משהו שעשית? כמובן. תמיד מתנצל כשעשיתי משהו לא טוב היית מכור למשהו? מכור לחברה שלי, זה נחשב? היית כל הלילה על המחשב? ממש לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? קורה לפעמים זכרת חלום? נדיר, אבל קורה נרדמת בשיעור? חח כל שיעור ספרות בערך העברת פתקים בשיעור? בכל שיעור משעמם תפסו אותך? לפעמים התעקשת על משהו מטופש? כשיש לי מצב רוח וכחני הברזת למישהו בלי להודיע? משתדל מאוד שלא התחרפנת? אני מחורפן טבעית נכנסת למצב כפית? מעדיף מצב מזלג חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדיין מחכה למשיח רקדת בגשם? מה אני חוני המעגל?? היית 'צומי' במודע? חחח כשהייתי ילד צעקת על מישהו? על חיילים שלי בצבא היתי צועק המון... קינאת במישהו אחר? מקנא למשל בבראד פיט (שיש לו את ג'ניפר) היית גאה בעצמך? הרבה פעמים הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? גם זה לצערי קורה בכית בסרט? בטח! במלך האריות, כשמופאסה מת... היית על במה? לא הרבה אבל קרה כמה פעמים ניתקת למישהו בפרצוף? פעמים ספורות בלבד רצית לצרוח ולא עשית את זה? כנ"ל אכלת במבה? אוהב במבה... הצטלמת עם חיוך אמיתי? כשיש לי מצב רוח דוגמני הצטלמת עם במבה בפה? לא.. למה לי ??? הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? חחח לא השם שלך הופיע בעיתון? לא הרבה.. אולי איזה 5 פעמים ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? בדיוק עכשיו זה קרה לי... הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? לא מרוצה אבל שמח שנגמר...

s h i r k u s h

New member
טוב נו... אבל רק בשבילך ../images/Emo8.gif

יצאת מהמדינה? לפני הצבא, לניו יורק
נשארת ער כל הלילה? לצערי לפני יומיים, אחרי שהחבר שלי נפרד ממני ובכיתי כל הלילה
לא אכלת יום שלם? קורה הרבה ועומד לקרות בקרוב המון בזמן הלימודים לפסיכומטרי
דיברת בטלפון כל הלילה? לא קרה (אמא תהרוג אותי אם זה יקרה
) הרגת מישהו? בחיים לא הרגת חיה בטעות? לא, אולי זבוב או משהו כזה... הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לפני כמה חודשים במסיבה, סתם כדי לנסות שתית אלכוהול? ביום שישי בפאב עשית או תכננת לעשות פירסינג? בחיים לא עשית קעקוע? בחיים לא הסתפרת? לפני חודשיים השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? בחיים לא צללת עם דולפינים? לצערי עדיין לא קרה, אבל זה נורא מסקרן אותי קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? הרבה פעמים ומחר עוד פעם אבל לא למטרת היכרות רומנטית
התאפרת? ממקודם בערב... רצית להיות משהו שאתה לא? הרבה פעמים... אבל משתדלת תמיד להיות מי שאני ולא להסתתר מאחורי מסיכות. עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? עדיין יש הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? שיקרתי בעיקר שקרים לבנים לא לפגוע היית מאוהב? עדיין מאוהבת, לצערי התעלפת? וואלה לא זוכרת מתי, אבל קרה כמה פעמים נשברה לך שן? לפני הרבה זמן קיבלת נכשל בתעודה? בתיכון- ביחידה אחת במתמטיקה מתוך 4 יח"ל שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? בילדות רכבת על סוס? לא זכור לי רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? בחתונה של אחותי שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? לא שיחקת טאקי? לא זוכרת מתי שיחקת מונופול? ביום כיפור הקודם שיחקת שש-בש? לפני כמה חודשים הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד
הברזת מבצפר? לא היית אובססיבי כלפי משהו? לא יודעת היית מאושר? משתדלת תמיד להיות מאושרת התנצלת על משהו שעשית? משתדלת תמיד להתנצל טוב סורי חברים, אבל אין לי כוח לענות על השאר- אולי מחר

יש לך מזל שאני

בעבודה ומשעמם לי ...
יצאת מהמדינה?כן
נשארת ער כל הלילה?כן
לא אכלת יום שלם?כן (יום כיפור, כאילו דא
דיברת בטלפון כל הלילה?כן (גם זה ברור, במשמרת לילה , ולא איך
אני "אהרוג שעות?!")
הרגת מישהו?עדיין לא
הרגת חיה בטעות?נמלה נחשב?
הרגת חיה בכוונה?לא
גנבת משהו?אולי כשהייתי ילדה מהמכולת ..
פגעת בעצמך?לא עד כמה שידוע לי ...
עישנת סיגריות?ניסיתי, לא הסתדר ביננו היחסים
עישנת נרגילה?ניסיתי..
שתית אלכוהול?כן
עשית או תכננת לעשות פירסינג?NOP
עשית קעקוע?לא
הסתפרת?נו מה לעשות, הקצוות המפוצלים הולכים תמיד לרעתי.
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?אמממ... לא!
צללת עם דולפינים?חלום שלי ..
קפצת כתה?לא..
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?כן, ונראה לי שעד עכשיו אני משלמת על זה בתשלומים ...
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט?כן
התאפרת?כן
רצית להיות משהו שאתה לא?לא
עברת יישור שיניים?לא.
היו לך משקפי ראייה?YEP
הרגשת שאתה בוגד בעצמך?לא.
שיקרת למישהו?כן
היית מאוהב?לא
התעלפת?לא..
נשברה לך שן?לאאאא.. (חמסה, חמסה , שום , בצל... )
קיבלת נכשל בתעודה?לא
שברת עצם בגוף?כן.. (באותו היד פעמיים.)
רכבת על אופניים?כן (מזה שברתי את היד כאילו... )
רכבת על סוס?כן (וגם מזה נפלתי.. )
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן..
שיחקת כדורסל? כן (אבל זה לא אומר שאני קולעת טוב.. אז תתלו ציפיות..)
שיחקת כדורגל?כן.
הלכת מכות?לא
שיחקת טאקי?כן, עד היום!
שיחקת מונופול?כן
שיחקת שש-בש?כן
הוצאת מלא כסף על שטויות?עכשיו כשאני חושבת על זה .. לא
הברזת מבצפר?כן. (מה לומדים בביה"ס?!)
היית אובססיבי כלפי משהו?אולי..
היית מאושר?"רגעים קטנים של אושר"
התנצלת על משהו שעשית?כן
היית מכור למשהו?לא.
היית כל הלילה על המחשב? כן
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן (אתמול בלילה כי עיצבנו אותי ונזכרתי בזה שעתיים אחרי שנרדמתי מתוך החלום!)
זכרת חלום? כן
נרדמת בשיעור? חופשי, עד היום..
העברת פתקים בשיעור? כן
תפסו אותך?לא.
התעקשת על משהו מטופש?כן (השאלון הזה מתחיל להציק לי ... )
הברזת למישהו בלי להודיע?לא. (אני שוקלת לעזוב את זה , יש גבול לשעמום שלי ולסבלנות .. )
התחרפנת?מתי לא..
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? תנו לי לישון על זה ... אני לא זוכרת .
רקדת בגשם?מלא פעמים ..
היית 'צומי' במודע?ברור
צעקת על מישהו?מתי לא..
קינאת במישהו אחר?כן
היית גאה בעצמך? מתי לא..
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?לא
בכית בסרט?כן
היית על במה? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן
אכלת במבה?דא
הצטלמת עם חיוך אמיתי? חחח , עכשיו שנזכרתי כן..
הצטלמת עם במבה בפה?לא!! (שאלה מטופשת יותר מזאת לא יכלתם לשאול?!)
הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? כן
השם שלך הופיע בעיתון? כן
ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"עד עכשיו אני תוהה
הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? מה בדיוק השגתי כאן ?! פאק, איך עניתי על הכל ?!!! ועוד הוספתי פרח ?! כנאה ממש משעמם לי ..

מוותק

New member
אני דווקא אוהבת שאלונים כאלה. בד"כ.

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? בטח ג'וק או יתוש (בכל הסקרים האלה מופיעה השאלה הזו !) גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן, הבנתי את זה רק אח"כ עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? כן הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ממממ...כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא (תודה לאל) קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? סדק נחשב ? רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? ב-רור הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן
התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? מי זוכר ?... התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אם כן אז לא בכוונה... התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? כל יומיים בערך חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? נראה לי רקדת בגשם? כן היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן עכשיו בא לי מהז ה השאלות האלה ולמה אני עונה עליהן !?!?!? אכלת במבה? כן הצטלמת עם חיוך אמיתי? כן הצטלמת עם במבה בפה? לא נראה לי... (?@?) הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? כן הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? חחח כן

גם אני

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יומים וחצי דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? עוד לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? וואי... כבר שנים שלא שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן... בכל זאת אישה הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? קצת היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כןןןןןןן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? רוב התואר הראשון העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? אלא מה התעקשת על משהו מטופש? אז זה לא נראה מטופש... הברזת למישהו בלי להודיע? רופא נחשב? התחרפנת? על בסיס קבוע נכנסת למצב כפית? ...לא הבנתי? מצב כפייתי כאילו - לא ממש חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? עדין מחכה... רקדת בגשם? כן היית 'צומי' במודע? כןןןןןןןןןןן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? מודה היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בסרט? עדין בוכה היית על במה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כ..כ..ן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אכלת במבה? בטח הצטלמת עם חיוך אמיתי? כן הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? אולי...לא במודע השם שלך הופיע בעיתון? כן ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? לא הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? הפעם כן...העביר לי כמה דקות של לילה לבן...

באיחור, אבל גמני ../images/Emo6.gif

יצאת מהמדינה? לא נשארת ער כל הלילה? +חצי מהיום שאחרי לא אכלת יום שלם? שלושה ימים דיברת בטלפון כל הלילה? אלפי פעמים הרגת מישהו? שקלתי את זה הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כו גנבת משהו? סביר להניח פגעת בעצמך? ניסיתי עישנת סיגריות? עד היום עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי, בשפה. לפני חצי שנה הורדתי אותו, אולי נחזיר. עשית קעקוע? לא הסתפרת? אמממממ השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?
צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לצערי, כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? עם כמה התאפרת? אחרת איך הייתי כזו יפה???
רצית להיות משהו שאתה לא? לפעמים, לרגעים קטנים. עברת יישור שיניים? כן היו לך משקפי ראייה? יש לי עדיין הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שזכור לי שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? פעמיים התעלפת? 4 פעמים נשברה לך שן? כשהייתי קטנה, שן חלב קיבלת נכשל בתעודה? אני חושבת ששאלה הפוכה תהיה יותר נכונה במקרה שלי.. שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? ניסיתי. זו שהתעקשה ללמד אותי, נפלה יותר מהר ממני
רכבת על סוס? פוני נחשב? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? תמיד שיחקת כדורסל? לא שיחקת כדורגל? לא הלכת מכות? פעם אחת. שיחקת טאקי? בוודאי שיחקת מונופול? לפני שנים אבל כן. שיחקת שש-בש? לפני יום וחצי פעם אחרונה. הוצאת מלא כסף על שטויות? המון פעמים. הברזת מבצפר? שנה שלמה, כן. היית אובססיבי כלפי משהו? יש לי נטייה לאובססיביות, אז כן. היית מאושר? לא יודעת. התנצלת על משהו שעשית? מספר מועט של פעמים אבל כן. היית מכור למשהו? עדיין - סיגריות ואוכל. היית כל הלילה על המחשב? אינספור פעמים. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כמעט תמיד. זכרת חלום? לרוב כן. נרדמת בשיעור? כשהייתי מגיעה אליהם, כן. העברת פתקים בשיעור? לעיתים רחוקות. על מה כבר יש לדבר כל כך הרבה? תפסו אותך? בדרך כלל היו תופסים אותו אצל מי שמקבלת, כמעט אף פעם לא אצלי
. התעקשת על משהו מטופש? המון פעמים. הברזת למישהו בלי להודיע? לא שזכור לי. התחרפנת? מהדברים הקטנים ביותר. נכנסת למצב כפית? לא. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. רקדת בגשם? לא. אבל בגשם הראשון השנה ירדתי בכוונה בתחנה רחוקה והלכתי לי ברגל הבייתה. היית 'צומי' במודע? כן. צעקת על מישהו? מתי אני לא צועקת? קינאת במישהו אחר? לפעמים. היית גאה בעצמך? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בסרט? בהרבה סרטים. היית על במה? כן וברגע האחרון חזרתי על צעדיי וירדתי ממנה. ניתקת למישהו בפרצוף? אלפי פעמים, דבר שאני כבר לא נוטה לעשות. רצית לצרוח ולא עשית את זה? צורחת מתי שמתחשק לי. אכלת במבה? איכס!!!!!! הצטלמת עם חיוך אמיתי? אם אני יודעת שמצלמים אותי, אני לעולם לא מחייכת. בתמונות שאני לא מודעת אליהן, אני בדרך כלל מחייכת או צוחקת. הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? כן. השם שלך הופיע בעיתון? לא. ענית על שאלון כזה ותהית "מה הקטע?"? לא, השעמום הוביל אותי. הגעת לסוף שאלון ארוך ומעצבן והיית מרוצה מההישג? לא.

micha27

New member
עניתי...

יצאת מהמדינה? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? כן-יתושים...
הרגת חיה בטעות? כן-זבובים הרגת חיה בכוונה? כ- ג'וקים גנבת משהו? ברור מסטיק מהמכולת לפני ימבה שנים פגעת בעצמך? לא עישנת סיגריות? יותר מדי עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? ממממ....כן צללת עם דולפינים? צללתי לא עם דולפינים קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן-פורים כיתה ה' רצית להיות משהו שאתה לא? כן-טייס עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? יותר מדי,רוב התיכון העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? על מה? התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? מה זה? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן-מליון דולר רקדת בגשם? לא היית 'צומי' במודע? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אכלת במבה? כן הצטלמת עם חיוך אמיתי?כן הצטלמת עם במבה בפה? לא הדלקת את המזגן על קור רק כדי לשבת עם סוודר? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא זהו..נגמר?

למעלה