סקר סקר תרדוף

סקר סקר תרדוף

היות ואני עובד עם החרדים הדתיים, יצא לי לעשות סקר אישי ולא מדעי (אם כי, מדעי הוא ואבו אבוהא). את הסקר עשיתי עם למעלה מאלף נסקרים. מה התברר לי בסקר?. התברר לי כך: 1. החרדים הספרדים מעודדים את בניהם להתגייס לצבא. אם אינם רוצים ללכת ללמוד תורה. 70 אחוזים מעודדים. 2. החרדים האשכנזים, מנדים את בניהם המתגייסים. אפילו שהם טפשים ואינם מסוגלים ללמוד. 84 אחוזים מנדים. 3. התברר לי, כי המדינה שלמה לחרדים כספים לחינם. 94 אחוזים מהחרדים, חושבים כך. רובם ככולם, ספרדים ואשכנזים חשפו בפני, את דרכי הרמאות אשר הם מרמים. חשפו מתוך גאווה, להוכיח לי, עד כמה אני ואנחנו טפשים. 4. 90 אחוזים, מתגאים כי אלהים הביא להם את "מפלגת שינוי", כדי להוכיח עד כמה המפלגה הזו גזענית. היא מוכנה לשבת בממשלה עם אחת המפלגות הגזעניות ביותר במדינה. ואינה מוכנה לשבת עם ש"ס. מן הסתם, משום שאף שינוי גזענית ביותר. לא נורא, בבחירות הבאות, היא תעלם מהמפה הפוליטית, כלא היתה. 5. 99 אחוזים מהאשכנזים החרדים, מנדים את החרדים הספרדים, ואינם מוכנים לבוא אתם במגע. אלא, אם יש בחור או בחורה, צולעים ומפגרים (לא עלינו) אזי מוכנים לשדך ביניהם. כדאי לנו ולכם לדעת, את האמת המרה בינינו היהודים. עלי לציין, כי בחסידות חב"ד, ובאלה מהכיפות הסרוגות, אין אפליה...שם, יהודים עד הסוף. להבדיל מח"כ "רביץ" ודומיו ממפלגתו. בעצם, אינם שונים ממפלגת שינוי. אלה מסקנות הסקר, אשר העלתי בחכתי.

א י ל ה

New member
החלק שבו אתה קובע

בסעיף קטן 2, שהם "טפשים ואינם מסוגלים ללמוד", הוא נראה לי הכי המדעי והכי "ואבו אבוהא" (???). לפעמים מתגנבת ללבי תחושה לא ברורה, לא נעימה, חונקת ומבהילה, מעין פחד מהול בייאוש, שגורם לי לשאת עיניי לשמיים ולמלמל. כמו עכשיו למשל. אין לי הסבר לזה. זה פשוט קורה.

טיפשים ואינם מסוגלים ללמוד

איילה, כוונתי במשפט "טיפשים ואינם מסוגלים ללמוד", היא: אינם מסוגלים ללמוד תורה. התורה אשר החרדים מגננים לנו בה, שהיא מצילה, יש הרבה מן החרדים, שפשוט אינם מסוגלים ללמוד תורה. מדעי - ואבו אבוהא, התכוונתי, כי זו האמת המרה. לא אוכל להתווכח עם האמת, אשר אמרו לי החרדים עצמם. לא בכדי, השתמשתי בסלנג, כי לא מצאתי מילה תואמת, אשר תסביר את כוונתי. בברכה.

עין הנץ1

New member
סקר אכן והבל הטופי

אמר מי שאמר (פרס, כמדומני) שסקרים הם כמו בושם - אפשר להריח, אבל ממש לא כדאי לשתות. (אגב, אותו פרס יככב ככל הנראה בסרט ההמשך ל""אני, רובוט" שייקרא: "אני, לוזר?"). אני לתומי חשבתי שאחת התכונות המאפיינות בן תרבות היא שהוא יודע להיות סובלני כלפי האחר והשונה, ולכבד מורשת שאולי קיים ויכוח לגיטימי אם היא הצילה את העם היהודי או לא, אך היא המורשת של העם הזה ואין בלתה. גילוי נאות: סוכנות "לוק". גילוי נאות נוסף: אני לא מת על חרדים. אני חושב שהם יכולים לתרום לחברה יותר, שהם יכולים ליצור מסגרות של צבא ושירות לאומי ובכך לנטרל את המוקש המרכזי המונע מהם להתקרב לקונצנזוס הישראלי, וכבר הצעתי בעבר לחוקק חוקים שימנעו מאנשים שאינם תורמים למדינה במסגרות של צבא או שירות לאומי לבחור ולהיבחר לכנסת. שנים ניטש ויכוח ביני לבין קפתדיר באשר להיקף ההשתמטות בציבור החרדי ובין זה שבציבור הלא-חרדי (כמובן שמדובר באלה המסוגלים לשרת). מפרסומים שונים עולה שבמספרים אבסולוטיים רבים המשתמטים מהציבור הלא-חרדי מאלה שבציבור החרדי. כל זה בא כדי לשמוט את הקרקע תחת הטוענים בלהט שגיוס חרדים יסייע להקל את העומס מעל כתפיהם השחוחות של חיילי המילואים (ועבדכם הלא-נאמן בעליל בתוכם). המספרים העגומים מדברים על כך שרק כ-55% מכלל הציבור המסוגלים לשרת מסיים את שירות החובה שלו ורק כ - 30% עושים מילואים. בניכוי הציבור הערבי (20%?) יש לנו עדיין כ - 50%. הציבור החרדי מהווה רק כ - 10% מהציבור הכללי, כך שיש לנו כ- 40% מכלל הציבור וכ - 60%(!) מהציבור הלא-חרדי שלא משרת במילואים. כתשתי לכם את המוח, ואני מודע לכך, וכל זה בגלל שנמאס כבר מהעלאת הגרה המתמשכת הזו. רוצים להוסיף שיניים לחוק ולאכוף אותו? סבבה-אגוזים-סקס-סמים וטל מוסרי. לכו על כולם, על כל המשתמטים וכנסו באמאמא שלהם עד דור חמישי אחורה. כך לגבי הצבא, כך לגבי מס הכנסה (שאר הצבור כידוע לעולם אינו מעלים מס) וכך לגבי כל מרעין בישין מצוי. ובבניין ציון (איפה המניוק?) ננוחם. עין.

עקבתי בתשומת לב אחרי הקישורים שהבאת

ראשית, אם יש לך גילויים חושפניים יותר בפרשת בנות לוק, אל תהסס! שנית, הדיון מהימים ההם שבהם הייתם כולכם צעירים ויפים, הכיל בחובו שעשועים לרוב. הייתה שם אפילו אחת שדיברה באמונה רבה על טומי לפיד כאיש עקרונות. מכמיר לב זה היה. מכל מקום, מן הראוי להכליל את הבעיה, זה לא רק חרדים-או-לא. התקשורת בכללה שוצפת ומכוונת את דעת הקהל כנגד תופעות ועוולות, לא על פי נתונים אובייקטיביים, אלא על פי זוית הראיה של המילייה שהיא שייכת אליו. זה יכול לעבוד טוב כשהפרופיל של אנשי התקשורת חופף במידה מסויימת לפרופיל האוכלוסיה. אלא שבפועל, לתקשורת יש אף בולט ומצח מגובנן, בעוד שפרופיל האוכולוסיה דווקא מבליט סנטר מחודד ולחיים רופסות. אשר על כן, כל אוכלוס מצוי שחופש הדיעה שלו יקר לו, שומה עליו (כן כן, פלולה) ללמוד לקרוא את הנתונים בעצמו ולהסיק מהם מסקנות. כל השאר יכולים להמשיך להאמין לגורו-ים (איך כותבים גורו ברבים? גורים? גוראלעך? גורנישט?). אפילו לנחמיה שטרסלר. זה מה שיש, ועם זה נפסיד.

על פי הערכות זהירות

64% מבין באי הפורום היו עשויים בקונסטלציה מסויימת לקרוא 87% מהטקסט שלך, אלמלא היית מסבך אותם באחוזים. וזה 100% מבחינתי.

למעלה