סקר :)סתם כי בא לי לשאול:)

סקר :)סתם כי בא לי לשאול:)

צבע אהוב...... סוג של כלב/חתול...... חברת בגדים אהובה...... קניון...... בית קפה..... מסיבה....... ארוחה רומנטית....בית או מסעדה? מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)... מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג.... אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם? האם היא היתה טובה.... והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)

flowers girl

New member
טוב.. הנההההההה..../images/Emo26.gif

צבע אהוב......
Baby pink+Baby blue ואדום סוג של כלב/חתול......|שמאלאני אוהבת בכלבים נורא את קוקר ספאנייל ואת גולדן רטריבר. חברת בגדים אהובה......
קסטרו, פוקס, OLD NAVY, דיזל, ועוד כמה... קניון......
עזריאלי, אביב, דיזנגוף סנטר (רולזז
)
בית קפה.....
ארומהההההההההההההה, מתוקה מסיבה.......
מסיבה
לא הבנתי.. נגיד..
ארוחה רומנטית....בית או מסעדה?
מסעדה.. יותר רומנטי. מכונית אהובה(לא כזאת שאתם חולמים עליה :)...
שוב לא הבנתי.. מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....
כלום
אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם?
בחיים לא
האם היא היתה טובה....
היא לא הייתה
והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)
לא הייתה אחת

כולםם להיכנס!!!!!!!לפה!!!!!!!!

ככה,כולם חייבים לענות על הסקר,כי בהמשך יהיה בוחן על זה... איך חברי הפורום מכירים אחד ת'שני....:)

../images/Emo9.gifשלי :)

צבע אהוב......כחול,סגול בהיר....:) סוג של כלב/חתול......הכלבה שלי כאילו:)שונאת חתולים
חברת בגדים אהובה......תנחשו?...לא לא לא....תנחשו שוב.....כן!!! קרוקר.....(יו,אני מדברת עם עצמי...חי חי חי) קניון......בת-ים בית קפה.....שבזי ברחוב שבזי בת"א,בית קפה תותח,מול חוף הים(קצת רחוק משם)אבל אחלה מקום,והסורבה תותים שלהם,עם שוקולד חם למעלה......
מסיבה.......שפיים. ארוחה רומנטית....בית או מסעדה?בית,לאור נרות :) מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)...וולוו, או פולסווגן(איך רושמים אתזה?!) מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....וואו..... עשו לי..:) האקס שלי,כשהיינו שנה ביחד מילא לי את החדר בבלונים לבנים וורדים לבנים,זה היה מדהים :) אני לא כלכך רומנטית.....אבל אחרי שהוא חזר מהאבט"ש, אז אירגנתי כניסה לבסיס,ואירגנתי לו ארוחה רומנטית בחדר... חחחח.....תתדמינו....בחור חוזר רמאללה,אחרי 3 שבועות נכנס כולו מסריח לחדר,ומחכה לו ארוחה,מגניב לא?(בל זה שייך לעבר) אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם? האם היא היתה טובה.... הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 14 נראה לי :) פחות או יותר,אחרי שהתנשקנו ברחתי הביתה :) ולא רציתי לדבר עם אותו בחור במשך שבוע......היה מצחיק.... והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)אמממ...הרבה יותר מידי..... חחח....הכי מצחיקה שהיתה לי זה עם בחור אחד,בגיל 15,היה לי עגיל בלשון וגם לו,אמממ...והם נתקעו,היינו צריכים להכניס ידיים.....דוחה...אתם לא מתארים לעצמכם.... והאחרונה שהיתה לי לפני קצת יותר משבוע עם החבר הנוכחי....(לא סיפרתי לכם?שמו שחר,בן 19 מחולון,חמוד ביותר :) קיצר,אנחנו ליד הבית שלי,אני אומרת לו ביי ונשיקה בלחי,זה זורם לשפתיים,מגיעים לנשיקה עצמה,מתנשקים ואני נקרעת מצחוק... למה?ניזכרתי בבדיחה שסיפר לי חצי שעה קודם לכן....

una chiqita

New member
אני . אם תרקראו בכלל???

צבע אהוב : כחול סוג של כלב/ חתול: לא כל כך אוהבת כלבים אז חתול פרסי חברת בגדים אהובה: אאאאאם.. יש מלא... זארה קסטרו דיזל... קניון: קרוב לבית דיזנגוף סנטר.. בית קפה: יש כמה לא זוכרת שמות.. מסיבה: מקום עם אנשים סבבה ומוזיקה שחורה ארוחה רומנטית" תלוי באווירה מכונית אהובה : ב.מ.וו דבר הכי רומנטי: אאאם אני ממש לא רומנטית.. והבן זוג לשעבר כנ"ל הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 14 .. חחח זה היה מביך.. אבל היה בסידר

בוא נראה.....

צבע אהוב: תורכיז כלב/חתול: אסקי סיבירי חברת בגדים אהובה: לי קופר קניון: עזריאלי בית קפה: לא זוכר ת'שם מסיבה: מצעד האהבה!!! ארוחה רומנטית: במסעדה מכונית: סיטואן סי5 הכי רומנטי שעשיתי: כתבתי שיר אהבה נשיקה ראשונה: 15......יחסית לפעם ראשונה היא הייתה בסדר..... איזה פדיחות כבר יכולות להיות בנשיקה?!?!?

../images/Emo20.gifתשובות../images/Emo20.gif

צבע אהוב - כחול
סוג של כלב - פיקנז ולברדור. סוג של חתול - פרסי חברת בגדים אהובה - קסטרו מן קניון - ארנה בית קפה - קרם קפה ויש עוד כמה שכרגע השם שלהם לא עולה לי
מסיבה - סלסה
ארוחה רומנטית - תלוי עם מי חיחיחי בית או מסעדה
מה
לאכול בבית או לאכול במסעדה
לא מובן כ"כ... מכונית אהובה - המזדה לנטיס עם הגג נפתח שהייתה לנו לפני כמה שנים. מה הדבר ההכי רומנטי שעשו לי או שעשיתי לבת הזוג שלי
לא יודע.. חח אמממממממממממממממממממממממ יש כל מיני דברים שהיו ויש לפעמים.. נשיקה
הייתה מזמן והייתה טובה לפי מה שזכור לי ופדיחה לא הייתה

Black n White

New member
שלי ../images/Emo6.gif

צבע אהוב......ירוק סוג של כלב/חתול......שונא חיות!!! חברת בגדים אהובה......אמממ יש הרבה:דיזל ורסאצ'ה גאפ בננה רפובליק אוניל קניון......ארנה שולט! בית קפה.....ARCAFE CENTER מסיבה.......DOOM\TLV ארוחה רומנטית....בית או מסעדה?בבית מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)...גולף GTI שחורה דגמי 2004 עם הפנסים השקופים מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....ארוחת ערב מדהימה!!! אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם?בכיתה ח' האם היא היתה טובה....מדהימה!!! והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)זה לא פדיחה אבל.....לי היה מסטיק והעברנו אותו כזה..חחחח זה היה מגניב

תשובות...

צבע אהוב......סגול שחור ואדום >צבעים גות'ים< סוג של כלב/חתול......רועה בלגי חברת בגדים אהובה......Old Navy קניון......דיזינגוף סנטר בית קפה.....ארומה מסיבה.......לא משו מועדף... ארוחה רומנטית....בית או מסעדה?בית מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)...אופל אסטרא ספורט/נאון קרייזלר מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....מטוס עם שלט אחריו שכתוב "חן אני אוהב אותך" אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם?כיתה ז' האם היא היתה טובה....מיזוכר?! והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)לא :)

מאיה1983

New member
בבקשה

צבע אהוב...... ורוד סוג של כלב/חתול...... העיקר שיהיה גור! חברת בגדים אהובה...... זארה קניון......מלחה בירושלים בית קפה.....לא יוצאת לבתי קפה אבל ארומה מסיבה....... TLV ארוחה רומנטית....בית או מסעדה? מסעדה... שישקיע קצת מה קרה? מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)...לא חושבת על זה. לא מעניין אותי מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....לקחו אותי להילטון מלכת שבא ל3 לילות... אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם? האם היא היתה טובה.... בגיל 16! היתה טובה כך אני זוכרת והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:) אמממ ... לא!

שלייייייייייייייייייייייייייייייייי

צבע אהוב......כוווווווולם
סוג של כלב/חתול......מאיפה לי?!
חברת בגדים אהובה......דיזזזל, קסטרו ומיס סיקסטיז, יש עווווד אבל בארץ זה אלה, בחו"ל יש עוד המווון
קניון......כל קניון זה טוב!!! בית קפה.....אמממ....אתם לא תכירו אותו, הוא במנהטן... מסיבה.......מסיבת חוף הכי שווה
ארוחה רומנטית....בית או מסעדה?בייית
מכונית אהובה(ללא כזאת שאתם חולמים עליה :)...לא מבינה בזה, אבל הייתי שמחה TTT נראה לי שככה קוראים לזה, אני יתאר, אוודי ואני רוצה אותה כסופה עם גג נפתח
מה היה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם ו/או שעשיתם לבן/בת הזוג....אמממ....לא עולה לי בראש... אמממ.....ואם בקטע הרומנטי כבר,אז....מתי היתה הנשיקה הראשונה שלכם?לא הייתה עוד...
האם היא היתה טובה.... והאם היתה לכם פדיחה באמצע נשיקה...:)אותו דבר כמו בשאלה הקודמת...

למעלה