סקר עבודה בחו"ל, חגים יהודים ושאר ירקות...

Benkok

New member
סקר עבודה בחו"ל, חגים יהודים ושאר ירקות...

לכבוד מקבץ החגים הגלובלי הבא עלינו לטובה, סקר קצר...(גם לשכירים וגם לעצמאים שבינינו) 1. האם אתה עובד בחברה ישראלית? 2. האם החברה, בתור אירגון, סגורה בחגים יהודיים או רק בחגים מקומיים? 3. במידה והאירגון עובד לפי לוח החגים המקומי, האם אתה לוקח ימי חופש בחגים יהודיים? 4. האם המצאתם פעם חג יהודי (או הגזמתם בחשיבותו) כדי לקבל יום חופש? או במילים אחרות, לאלה שלא עובדים בחברה ישראלית - האם אתם הTOKEN JEW?

Chinita

New member
תגיד אפשר לבוא לאיזה חופשונת אצלך?

מה מצב הטמפרטורות???
אז ככה, איזה חגים מגיעים??? פסח זה לא עוד חודש ומשו???
ולעיניננו 1.אני עובדת בחברה אמרקאית! ואני היהודיה היחידה שמצהירה על המוצא שלי.... 2.החברה סגורה רק בחגים אמרקאים ורק בחלקם...למשל בלייבור דיי אנחנו פתוחים ומקבלים תשלום כפול... 3.אני עובדת בחגים שלהם ולוקחת חופש בחגים שלנו... הסכם שמצא חן בעיני הבוסים שלי. 4.לא ממש... בחנוכה עבדתי כל השבוע והייתי עסוקה בלהסביר להם את חשיבות המנורה, איך להמר עם סביבונים, ולמה ומי היו המכבים.... למזלי יש לי בוסית מדהימה שלא עושה בעיות וישר מאשרת לי חופש לעיני דת
אגב כל פעם שיש אצלנו ארוחת צהריים זה מלווה בבשרים ושטויות... המנהלות שלי למדו לאט לאט (ובעדינות) לדאוג לי למאכלים בלי בשר או עם דגים....

Benkok

New member
יש מלא חגים בפתח...

יום שני הקרוב זה סנט-פטריק דיי (חג לאירים שיכורים במיוחד) סופ"ש הבא (21 למרץ עד 24 למרץ) זה איסטר (פסחא) 13-15 לאפריל זה ראש השנה התאילנדי 19לאפריל זה פסח (כוסאומו זה יוצא גם ככה על מוצאי שבת...אי אפשר להרוויח חופש אפילו) אחד במאי זה יום חופש... בקיצור - הכי כיף לעבוד בשגרירות...החארות האלה עובדים פחות מסנטה קלאוס, והוא עובד רק לילה אחד בשנה... את בהחלט מוזמנת לחופשונת כאן, הטמפרטורות כרגע יחסית נוחות...רק נצטרך להתגבר על נקודה המצערת שאת לא אוכלת בשר...

למעלה