סקר : עד כמה אתה מעריץ?
O omarykate New member 30/7/02 #6 למוטי!!!! איך מחליפים שם משתמש???? אני מאוד רוצה להחליף אותו ודרך אגב, האתר של מקסים אבל למה אתה לא מעדכן אותו????
למוטי!!!! איך מחליפים שם משתמש???? אני מאוד רוצה להחליף אותו ודרך אגב, האתר של מקסים אבל למה אתה לא מעדכן אותו????
M motib4 New member 30/7/02 #9 עומר. אם את לא מצליחה פשוט תרשמי מחדש, אבל אני לא חושב שכדאי. אני לא מעדכן כי אני עובד על אתר חדש. הרשמי. והוא יעלה בקרוב.
עומר. אם את לא מצליחה פשוט תרשמי מחדש, אבל אני לא חושב שכדאי. אני לא מעדכן כי אני עובד על אתר חדש. הרשמי. והוא יעלה בקרוב.
N Nomero Uno New member 30/7/02 #13 גם גן מעריץ 20% - בושה וחרפה זה מה שכתבו לי Your a fan of Mary-Kate & Ashley, but you it wouldn´t hurt you to expand your Olsen knowledge. Never know, you may become their #1 fan.
גם גן מעריץ 20% - בושה וחרפה זה מה שכתבו לי Your a fan of Mary-Kate & Ashley, but you it wouldn´t hurt you to expand your Olsen knowledge. Never know, you may become their #1 fan.
א אושרת אולסן New member 31/7/02 #15 יש יצא לי מאה אחוז זה מה שכתבו לי.. You are their #1 fan, and know everything about them. There´s no fooling you when it comes to Mary-Kate & Ashley, your hooked!
יש יצא לי מאה אחוז זה מה שכתבו לי.. You are their #1 fan, and know everything about them. There´s no fooling you when it comes to Mary-Kate & Ashley, your hooked!
G *Ginny Weasley* New member 31/7/02 #16 80% ../images/Emo9.gif קצת מעליב.... אבל.... שיהיה... שלחתי לחברה שלי ויצא לה... 60%, כך שיחסית אליה אני מרוצה
80% ../images/Emo9.gif קצת מעליב.... אבל.... שיהיה... שלחתי לחברה שלי ויצא לה... 60%, כך שיחסית אליה אני מרוצה
נ נועה הרשקוביץ New member 31/7/02 #19 100% ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo3.gif