סקר: עונה 1 Vs עונה 2

randomguy

New member
סקר: עונה 1 Vs עונה 2 ../images/Emo180.gif

בא נפתח שרשור שכל אחד יכתוב איזו עונה הוא יותר אהב, את העונה הראשונה או את העונה השנייה. תכתבו בבקשה בתחילת הנושא את מספר העונה שיותר אהבתם:1 או 2, כדי שנוכל לספור בקלות את הקולות. בהמשך תכתבו סיבות, וגם תגידו אם אתם ראיתם את שתי העונות בשלמות או באופן חלקי או בכלל לא, ואם אתם זוכרים את הפרקים. הסקר לא יהיה הוגן לעונה 1, כי עונה 2 בדיוק נגמרה בשיא, ועונה 1 רק התחילה בשידורים החוזרים (עוד רחוקה מהשיא - פרקי הסיום המדהימים). בעייה נוספת היא שהרבה אנשים עכשיו בחופש, ונצתרך אולי שרשור סקר חדש כשהם יחזרו. 1, אני מצביע בעד עונה 1 (אני אפרט את הסיבות בהמשך)
אז קדימה, הצביעו והשפיעו!

עונה 3!!!

סתם סתם. אני גם בעד העונה הראשונה. נכון שבעונה השנייה יש כל מיני דברים מוזרים ומפתיעים, אבל בעונה הראשונה אנחנו לומדים להכיר את האוס מהתחלה, כולל כל מה שמסביבו - מה קרה לרגל שלו(כולל עד כמה הוא עקשן כשזה נוגע לעצמו ואיך החלטות שהוא יקח בנוגע לעצמו ממש שונות ממה שהוא ירצה שאחרים יעשו - פרק 21), למה הוא בחר את כל החבר'ה(פרק 1) האג'נדה שלו על טיפול בקליניקה("הלו סיק פיפל" המצוין מהפרק השלישי), האג'נדה שלו על טיפול בחולים שלו(אווריבודי לייס) ושהוא דבק בה לאורך כל הדרך ורק מדבר עם מי שלא ישקר לו(פרק 6) עד כמה הוא חשוב לקאדי מבחינת הרפוא שהוא (הפרקים עם ווגלר), וכמובן כמובן לאורך כל הפרקים רואים את היכולת שלו לשלב ידע מנושאים שונים ולשים לב לפרטים הקטנים. ולסיכום, משפט מהפרק שהיה השבוע - האוס אומר לווילסון - write a note... i should never doubt myself.

randomguy

New member
זה קצת לא הוגן כלפי עונה 2 להגיד

שאנחנו לומדים להכיר את האוס בעונה 1 כי כרונולוגית עונה 1 היתה שם קודם
אבל אני מסכים שפרקים בעונה 1 הרבה יותר חושפים דברים על האוס והצוות מאשר ב 2. אני חושב שפרק 1X03 מלמד על האוס הרבה יותר מאשר האג'נדה שלו לטיפול בקליניקה, הפרק מראה שהוא שם לא כדי להחזיק את היד של החולה אלא כדי לפתור את התעלומה, להשלים את הפאזל, אבל אתה צודק שכבר אפשר להסיק את זה מ 1X01 (יש שם רשמי "פיילוט", "כולם משקרים" זה שם לא רשמי). אני חושב שהוא דיבר עם החולה מפרק 1X06 לא בגלל שהיא לא תשקר לו אלא בגלל שהיה מעניין לו לדבר עם חולת סכיזופרניה. והחשיבות שלו לקאדי כבר מוזכרת בפיילוט (היא אומרת בסוף לאיש הכתום: ה SOB הוא הרופא הכי טוב שיש לנו, אני לא אפטר אותו בשום מקרה, או משהו כזה). אבל מה שכתבת בסוף במקרה או שלא במקרה, הוא דווקא הכי חשוב! אני חושב שבעונה 1 יש שורות טובות (ומצחיקות) בכמות ובאיכות יותר גבוהה מאשר בעונה 2. זאת סיבה משמעותית להעדיף את 1 על 2. ופעם הבאה לא להפחיד אותי עם עונה 3, יש לי לב חלש
(מזל שנעמה הגיבה אחריך וידעתי שהיא היתה מוחקת אם באמת היית כותב על עונה 3 בלי לסמן ספוילר)

randomguy

New member
../images/Emo13.gif אתה יכול לכתוב בדיחות על כל דבר

בעולם, רק לא בדיחות על ספוילרים להאוס
בדיחות על גברים - הולך, בדיחות על האוס - גם בסדר, בדיחות שואה - אפשר לספר לגל
, רק לא בדיחות ספוילרים של האוס
אז מה שכתבת בסוף זו בינתיים הסיבה הכי טובה בעד עונה 1. ובכלל התשובה שלך היתה מצויינת, כתבתי מקודם תגובה קצת נגדית, רק לשם הדיון, אבל למי יש חשק לדיונים כשיש כל כך הרבה בדיחות לכתוב!

שאלה קשה

שתיהן שונות בעיני, ואת שתיהן אני אוהבת באותה מידה
בעצם, יכול להיות שהראשונה. אבל לא יודעת. ממש קשה לי להחליט

randomguy

New member
אם מכל שאר הבחינות הן שוות בעיניך

אז תבחרי בזאת שיותר מצחיקה - עונה 1 (לפחות לדעתי)

Elizabell

New member
עונה1

אני ראיתי את כל העונה השנייה ומאוד אהבתי אותה. היא הייתה מפתיעה ומרגשת. אבל רק עכשיו אני מתחילה ליראות תעונה הראשונה וקראתי עוד מקודם תתסריטים של הפרקים וזה היה ממש מעניין. אז משראיתי עד עכשיו זה ממש יפה. אני אוהבת מאוד תפרקים של העונה הראשונה. Hugh Luarie -> Those steely blue eyes are so piercing חג שמח וחופשה נעימה.

pink panther 8

New member
איך אפשר לבחור???

מבחינתי כל העונות של האוס הם עונות מושלמות מצחיקות מלאות תוכן וכתובות נהדר!! אני אישית לא יכולה לבחור כי בכל עונה המטרה משתנה,לדוגמה בעונה הראשונה נניח ורצו להצחיק יותר להכיר את הדמות ברמה הפחות אישית,ורצו יותר לגרום לנו להיתמכר לסדרה והאוסיות שבה ,אז עבודה מעולה וזה התוכן של העונה הראשונה (בערך כמובן יש רגעים מרגשים כמו three stories ) והעונה השנייה,בעונה השנייה אנחנו מכירים את האופי של האוס יותר לעומק וגם אנחנו זוכים להכיר את המשפחה שלו,את מערכות היחסים שהיו לו ובתקווה שיהיו לו(האמרון->סתם תקווה שלי לפחות). אז מבחינתי שתיי העונות מצויונות ות'אמת שאי אפשר לבחורררר והעונה השלישית אני בטוחה שתיהיה מוצלחת גם היא!! ד"א חזרתייייי באילת היה ממש כיף ביזבזתי מלא כסף ונהניתי בטירוף!!!חחחח רק חשבתי שכאדי שתדעו חחחחחח

randomguy

New member
ברוך שובך לידר! ובנושא של מערכות

יחסים: הדבר הכי מעצבן בעונה 2 - מערכת היחסים עם סטייסי שהיתה ביותר מדי פרקים של עונה 2 והרסה לי את העונה. ועוד בקשר למערכות יחסים: רוב הפרקים של עונה 2 (ממה שזכור לי) נותנים דגש למערכות יחסים בין החולה לאדם קרוב אליו (או המשפחה שלו), לעומת הפרקים של עונה 1 שמתמקדים יותר ביחסי רופא\חולה. מה שמשותף לשני סוגי היחסים בסדרה היה שבשניהם האוס הצליח לחשוף את האמת למרות כל השקרים

למעלה