סקר על גבריאל! מבקשת לא לנצל שרשור

danazi

New member
סקר על גבריאל! מבקשת לא לנצל שרשור

איך אהבתם את גבריאל? שיער קצר? או ארוך איזה תלבושת? (אני לא יודעת עם עשתים סקר כזה) אני אישית אהבתי את גבריאל החדשה עם המגדים והשיער הקצר היא כל כך מהממת

shanyz

New member
אני אוהבת את גבריאל הישנה

עם השיער הארוך.. עם התלבושת הירוקה
כלומר, החולצה הירוקה הקצרה והחצאית החומה...

THEchosen1

New member
קודם כל אני אוהבת את שתיהן

בכל אחת מהן יש משהו מיוחד .. אהבתי את התמימות של גבריאל הישנה , היא הייתה מצחיקה , ילדה קטנה כזאת - תמימה ! אבל עיצבן אותי שכל הזמן קרעו אותהההה תמידד היא היתה חוטפת מכות , כאילו היייי להירגע בקשהההה ולעומתה גבי החדשה , גם אהבתי את הבגדים ( מאוד ) את הסייקס שלה את הגישה שלה ואת התספורתתתתתת ........ כך שאם סופרים את הבעד ונגד אני בעד גבריאל עם השיער הקצר והמעיל היפה - מסדרת "הטבעת"

תשובה על הסקר של danazi.

למרות שחשבתי הרבה פעמים ששיער ארוך ומחמיא יותר לאישה, מזמן יצאתי מהשטות הזו ולדעתי, גבריאל נראית הרבה יותר יפה, סקסית ושובבה עם שיער קצר וגם הרבה יותר נשית. עם שיער ארוך היא נראתה יותר כמו ילדה, נערה עם בייבי פייס.לדעתי גם התלבושת המאוחרת יותר רבה יותר יפה ומבליטה את גופה החטוב. בכלל המהפך שעשו לה יותר טוב מכל מהפך שאורנה דץ יכלה לארגן לה בתוכנית שלה(חחחח, לא מצחיק).

miku

New member
כן, כן עם השיער הקצר...

היא פשוט נראית הרבה יותר עוצמתית.

*neta*

New member
אוקי יש את גבריאל

של העונות הראשונות, בעונה הראשונה היא לבושה-לבושה, יש בגד ארוך, היא לא יודעת להלחם, תמימה מאוד, עוד לא הרגה אף אחד, לא מכירה את המציאות האכזרית... לאט לאט, איך שהעונות מתקדמות, ואיך שהיא מתפתחת ולומדת להלחם ולהגן על עצמה, היא משיגה בגדים שמתאימים יותר (ראיתם פעם לוחמת עם שמלה?
). אז בשבילי החולצה הירוקה, ההחצאית החומה והשיער הארוך מסמלים את תקופת ה"תמימות" שלה,ואת העונות הראשונות הנהדרות. לעומת הבגד המצומצם יותר האדום-חום שלה, התסרוקת והסייס כמובן, שמציינת את "גבריאל החדשה" הלוחמת, וכפי שנאמר פעם בסדרה Battling Bard of Poteidaia.

BUG LOVE

New member
לדעתי

אני יותר אוהבת את גבי עם הקצר, אבל לא בעונה 4ממש הרסו אותה בעונה הזאת גם במראה שהיה קצר מאוד וגם באופי שהיא לא נלחמה בכלל אבל בעונה ה5 אני ממש אוהבת אותה שהיא נלחמת מדהים עם הסייס ובכלל קיבלה יותר אופי אבל אני גם מתגעגת לגבי בעונה הראשונה התמימה והקטנטונת.

Ma E

New member
אהבתי מאוד את הראשונה אבל..

עם שיער קצוץ היא הרבה יותר סקסית:)) גררררר בהתחלה שהיא הסתפרה לא אהבתי ואמרתי "מה עשו לההההה?!" אבל לאט לאט התרגלתי וזה נורא יפה יפה לה שתיהן!!:)) אבל הקצוץ יותר:))

Dafi the Mighty

New member
לא אוהבת את גבריאל בכלל...

חחח סתם... ז"א, היא בסדר מבחינתי. פעם הייתי בכסאח איתה, אבל עכשיו אני מסתדרת איתה פחות או יותר. תלוי במצב רוח...
נורא אהבתי אותה אחרי הפרקים בהודו. השלווה, השלום, הצהוב, התספורת החדשה... לא יודעת למה, אפילו לי זה לא ברור. גם נורא אהבתי אותה בעונה החמישית, אבל גם בעונה השנייה... עונה שישית לא (בקושי יש בעונה הזאת משהו שכן אהבתי) וגם עונה ראשונה לא, כי היא הייתה כזאת... קצת קרציה, קצת מדברת יותר מדי... עונה שלישית, לא יודעת למה, יש לי בעיה איתה שם... כך שעונה שלישית וחצי ראשון של רביעית מבחינתי זו אותה גבריאל, כך ש... וזהו!

shiri_b

New member
מממ.. אני חושבת שגבריאל

של עונה חמישית, כי היה עוד את האיזכור של כתיבת מגילות והיא גם נלחמה (גם מבחינת מראה עונה 5) העונות הראשונות היא פשוט כל הזמן נקלעה לצרות! זה היה מדהים! ואז באה תקופת הפודרה שלה בעונה ה4... עונה חמישית היא נלחמת וזה אבל עדיין מדברים על זה שהיא כותבת. עונה שישית היא יותר נלחמת.. הרבה נלחמת יותר מידי לטעמי.

ברודי

New member
קודם כל בואו ניתן לסקר את הכבוד..

..הראוי. אוקי. נתנו. שיער קצר ברור!!! הרבה יותר יפה לה.! מה גם צריך לפרט? אממ.. היא מהממת בכל מצב אבל השיער הקצר עושה לה יותר מראה של.. לוחמת. כי לדומא זינה יש לה שיער ארוך וזה לא אומר שהיא נראית תמימה, כי משו בפרצוף שלה אומר- אל תתעסקו איתי. אבל גבריאל.. יש לה פרצוף חמוד כזה במיוחד עם שיער ארוך אז התסרוקת הקצרה בהחלט מתאימה להתפתחות של התפקיד שלה. ותלבושת.. אהבתי מאוד את של העונה ה-5. וגם של השישית אבל קצת פחות... כי קטיפה לא הולך עם מגפיים!! חחח סתם אני עדיין מושפעת ממשטרת האופנה. גם הבגד של השלישית-רביעית אהבתי עם החום והירוק.! זהו.

*neta*

New member
לא אמרנו שהשיער הארוך מראה על

תמימות, ציינו שככה רובנו נוהגים לזהות את גבריאל ה"תמימה".

ברודי

New member
לא, את זה אני אמרתי...

למרות שכשמהרהרים בדבר הצדק בהחלט בדברייך.

gabrielle

New member
אני גם לא אוהבת את גבריאל בכלל...

(
) * מצחיקה את עצמה * כל הגביות- כל הסוגים- הכל... בכל מצב שלה בסידרה אני רואה אותה כבנאדם שהכי שינה אותי בחיים... כמובן שאני אוהבת אותה יותר בעונה 5,6 אבל... באמת שהיא תמיד תיהיה ... שלי
* לא מבינה מה היא אומרת אחרי יום ארוך במיוחד *

למעלה