סקר על דור ההמשך שלנו

BABELICIOUS

New member
סקר על דור ההמשך שלנו ../images/Emo95.gif

האם אתם רוצים להעביר לילדיכם חינוך חילוני או דתי או מסורתי?
האם הייתם רוצים שילדיכם יהיה כוכב
? האם נראה לכם שתנסו לשלוח אותו/ה לפסטיגלים וכאלה?
אילו שמות ששמעתם עברו לכם בראש על מנת לקרוא כך לילדיכם?
באיזה מזל אסטרולוגי הייתם מעדיפים להביא את ילדיכם לעולם?
איזו תכונה הייתם רוצים שילדיכם יקבלו מכם?
איזו תכונה אתם מקוום שלא יקבלו מכם?
איזו תכונה שלכם אין הייתם רוצים שיהיה לדור ההמשך?
האם אתם מעדיפים קודם בן או בת (כן, כן, ברור שיהיו בריאים הכי חשוב אבל לכל אחד יש העדפה)?
האם יפריע לכם אם בנכם/בתכם יהיו בעלי נטיה הומוסקסואלית?
על איזו דרך חיים אתם מאמינים שתגדלו את ילדיכם? על אילו ערכים?

BABELICIOUS

New member
האשאל ולא אענה.....

האם אתם רוצים להעביר לילדיכם חינוך חילוני או דתי או מסורתי?
חילוני
האם הייתם רוצים שילדיכם יהיה כוכב ? האם נראה לכם שתנסו לשלוח אותו/ה לפסטיגלים וכאלה?
אני מאוד אנטי כל מה שקשור לשילוב ילדים ב- show biz זה הורס להם את הילדות ולכן מאוד מאוד אעדיף שלא ירצו להתלכלך בעולם האינטרסנטי והמאוד לא תמים הזה. לא בסביבה כזו אני רוצה שהם יגדלו.
אילו שמות ששמעתם עברו לכם בראש על מנת לקרוא כך לילדיכם?
סער, ירון, רומי, חן, שחר, אדם, נקמאל וחננאל ומופרעל
באיזה מזל אסטרולוגי הייתם מעדיפים להביא את ילדיכם לעולם?
בתולה, אריה, עקרב, שור, סרטן. רק לא
נאא סתאאאם זה לא באמת קובע.
איזו תכונה הייתם רוצים שילדיכם יקבלו מכם?
טוב
, סובלנות, קבלת השונה, החייכנות
איזו תכונה אתם מקוום שלא יקבלו מכם?
הריגשיות, אובר אמוציונליות, עצלות ודווקא כוונתי בעיקר לעצלות במימוש עצמי
מה מהמראה החיצוני שלכם אתם רוצים שירשו מכם?
עיניים, שפתיים, שיער, גומת החן, מותניים
מה מהמראה החיצוני שלכם הייתם מעדיפים שלא ירשו מכם?
בטן, יריכיים
האם אתם מעדיפים קודם בן או בת (כן, כן, ברור שיהיו בריאים הכי חשוב אבל לכל אחד יש העדפה)?
יאפ, אכן הייתי מעדיפה קודם כל בת שאוכל "להתעלל" בה ולעשות לה תסרוקות בשיער ולבחור לה שמלות קיטשיות חמודות
האם יפריע לכם אם בנכם/בתכם יהיו בעלי נטיה הומוסקסואלית?
בתור אחות לגבר כזה שהוא האדם הכי חיובי והכי לקחת-דוגמא-ממנו אז בוודאי שלא.
על איזו דרך חיים אתם מאמינים שתגדלו את ילדיכם? על אילו ערכים?
חשוב יהיה לי לגדל אותו על ליברליות ובזאת אני מתכוונת על לקבל הכל, גם את השונה ממך. להיות סבלן וסובלן כלפי החברה, כלפי המשפחה. צדק. לתת לו את חופש הביטוי והבחירה לעשות מה שעושה לו/לה טוב ואושר כל עוד בלתי מזיק לחייהם.

Old Girl

New member
תשובות

האם אתם רוצים להעביר לילדיכם חינוך חילוני או דתי או מסורתי? - איך אני יכולה להעביר לו חינוך דתי? האם הייתם רוצים שילדיכם יהיה כוכב ? האם נראה לכם שתנסו לשלוח אותו/ה לפסטיגלים וכאלה? - שיהיה מה שבא לו, אבל אני לא אדחוף אותו לשם אילו שמות ששמעתם עברו לכם בראש על מנת לקרוא כך לילדיכם? - לא חשבתי על זה בחיים. באיזה מזל אסטרולוגי הייתם מעדיפים להביא את ילדיכם לעולם? - יותר חשוב להביא ילדים כשיש זמן וכסף... איזו תכונה הייתם רוצים שילדיכם יקבלו מכם? - שקדנות. איזו תכונה אתם מקוום שלא יקבלו מכם? - בלגאניזם. מה מהמראה החיצוני שלכם אתם רוצים שירשו מכם? - לא אכפת לי. מה מהמראה החיצוני שלכם הייתם מעדיפים שלא ירשו מכם? - גובה? האם אתם מעדיפים קודם בן או בת (כן, כן, ברור שיהיו בריאים הכי חשוב אבל לכל אחד יש העדפה)? - כבר לא רלוונטי כי אני אמא, אבל בהריון נורא רציתי בת. האם יפריע לכם אם בנכם/בתכם יהיו בעלי נטיה הומוסקסואלית? - מה פתאום.

שירס36

New member
התשובות שלי

שאלה: האם אתם רוצים להעביר לילדיכם חינוך חילוני או דתי או מסורתי? תשובה: חינוך חילוני עם מנהגים יהודיים כמו קידוש בשבת, ולחגוג את החגים היהודיים. שאלה: האם הייתם רוצים שילדיכם יהיה כוכב ? האם נראה לכם שתנסו לשלוח אותו/ה לפסטיגלים וכאלה? תשובה: לא הייתי דוחפת אותו לזה מיוזמתי, אבל אם זה היה בא ממנו וזה מה שהוא היה רוצה הייתי עוזרת לו לממש את שאיפותיו. שאלה: אילו שמות ששמעתם עברו לכם בראש על מנת לקרוא כך לילדיכם? תשובה: לא חשבתי על זה... זה עניין אופנתי. שאלה: באיזה מזל אסטרולוגי הייתם מעדיפים להביא את ילדיכם לעולם? תשובה: מאזניים, תאומים, שור. שאלה: איזו תכונה הייתם רוצים שילדיכם יקבלו מכם? תשובה: אני לא מאמינה שמקבלים תכונות מההורים. הייתי רוצה שיגבש לעצמו אשיות משל עצמו. מה שכן איישר לו את הפינות החדות שלדעתי יעכבו אותו בחיים. שאלה: איזו תכונה אתם מקוום שלא יקבלו מכם? תשובה: כנ"ל שאלה: איזו תכונה שלכם אין הייתם רוצים שיהיה לדור ההמשך? תשובה: פחות חומרנות, יותר יושרה, יותר התנדבות ופחות פחד לצאת פראייר שאלה: האם אתם מעדיפים קודם בן או בת (כן, כן, ברור שיהיו בריאים הכי חשוב אבל לכל אחד יש העדפה)? תשובה: בן שאלה: האם יפריע לכם אם בנכם/בתכם יהיו בעלי נטיה הומוסקסואלית? תשובה: כן, כי לדעתי זה יפריע לו בחיים. אבל לא אראה לו את זה כי אני מאמינה שזה לא בר שינוי ולכן אפרגן לו בדרכו. שאלה: על איזו דרך חיים אתם מאמינים שתגדלו את ילדיכם? על אילו ערכים? תשובה: כמו התשובה על דור ההמשך, בנוסף סובלנות, התחשבות, הקשבה, ביטוי עצמי, שאפתנות,..

שירס36

New member
שיניתי את השאלה

"איזו תכונה שלכם אין הייתם רוצים שיהיה לדור ההמשך? " ל"איזו תכונה שלדור הזה לדעתי אין הייתי רוצה שיהיה לדור ההמשך?"

Old Girl

New member
עשיתי פעם עיבודים

סטטיסטיים לפרנסתי. עשיתי כסף טוב, אבל חלק הלך לפסיכולוגית שעזרה לי להתגבר על הסלידה מהעבודה...

למעלה