סקר! על השירים בטלנובלות הברזילאיות

סקר! על השירים בטלנובלות הברזילאיות

באיזה טלנובלה ברזילאית ששודרה בארץ עד היום הכי אהבתם את שירים שהיו בה?

נעמהdj21

New member
קשרי משפחה

אין ספק.. שירים ממש מרגשים ואפילו שלא הבנתי את הרוב זה ממש גרם לצמרמורות... גם השירים באנגלית היו מהממים והאהוב עליי: love by grace - lara fabian מומלץ!!!!

Y A H O O O

New member
אין ויכוח על זה

הסדרה הטובה ביותר שראיתי היא "האחד". עם השירים הטובים ביותר. אני מתגעגע ל"האחד" לז'אדי שלי!

נעמהdj21

New member
../images/Emo45.gif

אכן כן זמרת פשוט כשרונית. אני לא מבינה למה להיט אחד שלה בלבד הגיע לארץ. (love again).

שלומית16

New member
אין על לארה פאביאן

יש לה קול מדהים ולמי שעדיין לא שמע את שני השירים המדהימים שלה אני ממליצה לו בחום רב להוריד אותם!!!הנה: meu grande amor-זה שיר שהיה ב"האחד" ושמו אותו כל פעם שהראו את מואיזה (דניאלה אסקובר המדהימה) love by grace-שיר כל כך מדהים ,כמה חרשתי עליו אלוהים!!!חחחח זהו שיר מ"קשרי משפחה" שכל פעם שהראו את קמילה(קרולינה דיקמן שעכשיו אני אוהבת אותה חחח כי בתחילת התכנית ממש שנאתי אותה) שמו אותו

נעמהdj21

New member
../images/Emo45.gif חבל שהזמרת הזו לא מקדמת את

עצמה בארץ או באירופה בכלל.זותומרת הפוטנציאל להצלחה אדיר! לדעתי היא לא נופלת מסלין דיון ואף יותר טובה. מביאה יותר רגש בשירה שלה. ואגב אני חרשתי על love by grace כ"כ שהדיסק עכשיו קופץ לי! וגם עדיין השיר גורם לי לצמרמורות ולשערות סומרות בכל הגוף מכיוון שאני נזכרת בקמילה/קרולינהצ דיקמן מ" קשרי "... אגב מישו יכול להמליץ לי על כמה טובים של לארה מפורטוגזית. יש לי תאלבום שלה במחשב אבל אין לי סבלנות להתחיל לחפש שיר נורמלי... אני מכירה רק חלק.

שלומית16

New member
השיר שכתבתי מקודם

שיר מדהים בפורטוגזית: me grande amor זה בדיוק מה שאני חושבת, יש לה אותו קול כמו של סלין דיון שזה ממש מדהים אבל בקול שלה יש יותר רגש וזה עושה את השיר יותר יפה אייי love by grace איזה שיר מדהים ,בין השירים הכי מדהימים והכי מרגשים בעולם לפי דעתי כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בקמילה , איך שגילחו לה את השיער והיא בכתה (אויי הייתי רואה בשמחה קשרי משפחה שוב ) וזה מרגש אותי כל פעם מחדש בקיצור זמרת מעולה

נעמהdj21

New member
חבל שאין ש.ח לזה... אני גם אשמח

ואני מאמינה שעוד רבים ישמחו! במיוחד ש10 - 15 פרקים ראשונים לא ראיתי כי לא רציתי להיקשר לסידרה חדשה. אצלי זה טוטאלי.

שלומית16

New member
כן וז'אדי

איזו מדהימה היא ג'יובנה אנטונלי זו השחקנית שהכי התחברתי אליה היא משחקת מעולה , גם בקשרי משפחה היא שיחקה מעולה

למעלה