סקר על סיגריות

מגי86

New member
סקר על סיגריות

כמה זמן אתם מעשנים? איזה סיגריות אתם מעשנים? כמה סיגריות עישנתם הכי הרבה ביום אחד? האם אתם מרגישים לפעמים שהסיגריות כבר השפיעו לכם על הבריאות? (שיעול חזק, וכ"ו..) האם קשה לכם מבחינה כלכלית בגלל הסיגריות? זאת אומרת כמה אתם מוציאים על סיגריות? למה התחלתם לעשן? האם ניסיתם להפסיק פעם? לכמה זמן הצלחתם? מה עדיף- נרגילה או סיגריות? מתי אתם מרגישים שאתם ממש חייבים סיגריה? תודה על התשובות...

lizard

New member
טוב....

1. כמה שנים, לא זוכר. 2. דראם ונרגילה 3. קופסא וחצי ביום של מונטה קרלו. 4. כן 5. לא 6. בערך 20 שקל בשבוע 7. כי זה היה טעים וממסטל 8. כן 9. כמה שנים 10. נרגילה 11. תמיד בבקשה

מגי86

New member
אני גם עונה....תמשיכו לענות.....

כמה זמן אתם מעשנים? 4 שנים בערך איזה סיגריות אתם מעשנים? לפעמים אל אמ לייט אבל לא תמיד יש כסף אז אם אין מספיק כסך אני מעשנת גולף (שדרך אגב קניתי היום וזאת סיגריה מסריחה לא מסוגלת לעשן אותה) או טיים החדש הכחול הזה.... ובימי שישי אני אוהבת לקנות מור מנטה החום הארוך הזה אבל הוא יקר.. כמה סיגריות עישנתם הכי הרבה ביום אחד? כמעט 2 קופסאות האם אתם מרגישים לפעמים שהסיגריות כבר השפיעו לכם על הבריאות? (שיעול חזק, וכ"ו..) זה מה שהכי מפחיד אותי כבר יש לי שיעול וכשאני כמה בבוקר הגרון שלי תמיד סתום ולפעמים אפילו יוצא לי שחור... האם קשה לכם מבחינה כלכלית בגלל הסיגריות? מאוד. זה הכי באסה לבקש טובות מאנשים אבל לא תמיד יש כסף.... זאת אומרת כמה אתם מוציאים על סיגריות? הרבה...כשיש כסף כמעט הכול הולך על סיגריות למה התחלתם לעשן? סתם מתוך סקרנות או לא יודעת מה.. האם ניסיתם להפסיק פעם? כן לכמה זמן הצלחתם? חודשיים וחצי מה עדיף- נרגילה או סיגריות? סיגריות כמובן מתי אתם מרגישים שאתם ממש חייבים סיגריה? אחרי האוכל, אחרי סקס, על הבוקר מוקדם, עם קפה

Superunknown1

New member
תשובות-

קצת יותר מחצי שנה ווינסטון לייט נראה לי ששתי חבילות, אבל גם חילקתי פה ושם כן, מאוד כנ"ל, ובגדול המון. 45 ש"ח בשבוע. אני מניח שזה היה סביבתי, כמו אצל כולם. אבל זה התחיל בחשאיות. כן יומיים סיגריות באמצע שיעור, בארוחת צהריים אצל סבתא, ברכבת.

מתאים לי סקר

- 5 שנים - וינסטוןן לייט - קופסא וחצי - לא - לא קשה אבל גם לא מוסיף - מעדיפה לא לחשוב על זה - כי אהבתי/נזקקתי לפוזה וגם הפחד מלהיתפס על-ידי ההורים היה מרגש - לא - סיגריות , ניקוטין הוא אחד החברים הכי טובים שלי (למרות שבסוף הוא יבגוד בי וכמו אישה מוכה לא אהיה מוכנה לוותר עליו) - אחרי ארוחה גדולה , סיגריה מזרזת תהליכים

Krishi

New member
גם אני גם אני

1. אני מעשן 3 וחצי שנים. 2. הכי אני אוהב פרלמנט ארוך, אחרי זה לאקי סטרייק אבל אם אין כסף אז פאל מאל... 3. כמעט 2 קופסאות.. וזה באמת מאוד מאוד נדיר... 4. פעם ב... יש התקפות שיעול אבל זה חפיף... כמובן שאחרי ריצה מרגישים קצת את הריאות.. אבל הכושר נשאר בסדר... 5. מבחינה כלכלית אין בעיה כל כך... יש עבודה ברוך השם וגם ההורים תורמים לדמי כיס... 6. התחלתי לעשן כי רציתי לנסות... והתאהבתי משאיפה ראשונה. 6. אפשר לומר שניסיתי... אבל לא ממש... 7. זה לא שניסיתי להפסיק... אני לא רוצה.. למרות שהיה יום אחד שקמתי ואמרתי לעצמי שנמאס לעשן... וזה נמשך חצי שנה עד שקמתי יום אחד ואמרתי לעצמי יאלה בא לי לעשן... 8. לכל אחד יתרונות שלו... בתאכלס נרגילה די עדיפה... יוצא הרבה יותר עשן... יש טעם טוב... נמשך יותר זמן... אבל מה? עד שמכינים את זה.. וזה לא שאפשר ללכת עם נרגילה ברחוב ולעשן אותה... פה הסיגריה עדיפה.. 9. אחרי אוכל... סקס... בתחנת אוטבוס ביום קר וגשום... לפני מבחן... אחרי מבחן... לפעמים בבוקר עם קפה או תה...

pain is MY love

New member
אז ככה..

אני "יודעת מה זה סיגרית" בערך שנה וחצי אבל מעשנת בקביעות בערך חודשיים- שלושה
אני מעשנת כל פעם משו אחר... אבל בעיקר איב לייט ואל אם לייט. למרות שאני הכי הכי אוהבת פרלמנט לייט.
אני לא חושבת שהסיגריות כבר גרמו למצב כזה קריטי אצלי אבל בהחלט לפעמים יותר קשה לי לנשום ואני עוד אסטמטית אז בכלללל
אני לא קונה כל כך הרבה קופסאות שזה משפיע לי על הכיס...
התחלתי לעשן בעיקרון כי שמעתי שזה מרגיע... רק עם הזמן גיליתי שזה באמת מרגיע רק את המכורים...
אני כל שבוע מנסה להפסיק אבל זה לא הולך חחחחחחח אני יכולה לא לעשן יום-יומיים- שלושה- שבוע אבל מעבר לזה אני לוקחת סיגריה לא כי אני מרגישה צורך פיזי אלא סתם כי בא לי.
אני לא ממש אוהבת נרגילה- מעדיפה סיגריות
בעיקרון אני מעשנת בשני מצבים: כשאני נמצא בחברת אנשים שמעשנים וכשאני חושבת... אני ממש מרגישה שאני חייבת סיגריה כשאני בחדר שומעת מוסיקה שמכניסה אותי לכל מני היהורים על החיים...

רותמיקה

New member
אני~!ירח|

כמה זמן אתם מעשנים?שלוש שנים בערך.. איזה סיגריות אתם מעשנים?מלברו אדום כמה סיגריות עישנתם הכי הרבה ביום אחד?בלילה אחד בניצנים(היהודים אביב גפן וכנסיית השכל..) עישנתי שם 3 חבילות.. אבל ביום הגעתי גם ל4 האם אתם מרגישים לפעמים שהסיגריות כבר השפיעו לכם על הבריאות? (שיעול חזק, וכ"ו..)-כן. האם קשה לכם מבחינה כלכלית בגלל הסיגריות? זאת אומרת כמה אתם מוציאים על סיגריות?בערך חבילה ביומיים.. וכן, אין לי כסף!! למה התחלתם לעשן?סקרנות האם ניסיתם להפסיק פעם?כן לכמה זמן הצלחתם?מהבוקר עד 5 בערב מה עדיף- נרגילה או סיגריות?- נרגילה יותר כיף כי יוצא יותר עשן- סיגריות יותר זמין-לא יוצאת הנשמה עד שמקבלים את הצינור ויש בזה ניקוטין.. מתי אתם מרגישים שאתם ממש חייבים סיגריה?כל שעתיים, ובמצבי לחץ

בנה

New member
עכשיו אני!

כמה זמן אתם מעשנים
כמעט שנתיים אולי יותר איזה סגריות?
בהתחלה זה היה נובלס (גנבתי לאמא...) ולפעמים גם TIME (גנבתי לאמא שוב...) אחר-כך כשהיה כסף אז רק L&M לייט ועכשיו רק נובלססס!!! כמה סיגריות עישנתם הכי הרבה ביום אחד?
בניצנים....(היהודים, אביב גפן וכנסיית השכל) משהו כמו 2.5 חפיסות... ושוב אני מזכירה... נובבלססס!!!! הרגשה על הבריאות?
לא מסוגלת לרוץ יותר מ5 מטר... האם קשה לכם מבחינה כלכלית בגלל הסיגריות?
כיום לא כי חבר של אחותי הגדולה מביא לי נובלס מתי שאני מבקשת. כמה אתם מוצאים על סגריות?
כשאני נוסעת ואין לי אז 10 שקל... בדיוק חפיסה של נובבללססס!! למה התחלתם לעשן?
זה היה בתחילת ז' אני חושבת.. בשביל הנסיון ובגלל ההתלהבות. האם ניסיתם להפסיק?
כן לכמה זמן הצלחתם?
לחצי שנה מה עדיפ?
סגריות- יותר זמין ויותר נייד! ומרגיע ! מתי אתם מרגישים שאתם ממש חייבים סיגריה?
לפני מבחן, אחרי מבחן, כשאני מעוצבנת, בבוקר...תמיד!

:) אז ככה :

הייתי מעשן קופסא וחצי עד שלוש ביום ... רוב חיי הייתי מעשן מלבורו אדום ולאקי ואז הפסקתי תקופה וחזרתי לעשן אל אמ לייטס.... עשנתי בערך 6 שנים והפסקתי ...לא הרגשתי השפה על הבריאות ואני עוד אסמטי ....כמה הוצאתי ? אני מתאר לעצמי שהמון תעשו חישוב לבד ...למה התחלתי לעשן ? כי תמיד זה משך אותי זה הקל ואחר כך פשוט אהבתי את זה ....כיום אני מעשן לעיתים נרגילות ולפעמים רחוקות דברים שלא אנקוב בשמם ... אני כבר לא מרגיש שאני חייב סיגירה בקשה לשורה התחתונה של השאלות שלך ... וזהו אגב אני לא מנעשן סיגריות כבר יותר מ תשעה חודשים ...

למעלה