סקר על סייבר סקס

sUbit360

New member
סקר על סייבר סקס

* 1 האם אתם חושבים שסייבר סקס זה דבר טיפשי? * 2 האם הי פעם ניסיתם? * 3 האם נהנתם ?

ממש לא!

אני אישית חושב שזה ממש לא טיפשי וכן ניסיתי ודווקא מאוד נהנתי... סייבר סקס...או סקס טלפוני נותן לי את האפשרות לדמיין איך בדיוק אני רוצה שזה יהיה וזה כל הריגוש!

matansolomon

New member
תלוי

יש סייבר סקס עם מצלמה, ויש בלי מצלמה למה את/ה מתכוון/ת

The Cat Woman

New member
עכשיו אני!

1.כן, מאוד טיפשי. 2.כן אבל לא ברציני- הייתי עם חברה שלי... 3.לא במיוחד, למרות שזה יכול די לגרות.

sUbit360

New member
דבר ראשון אני בת דבר שני-

כל סוגי הסייבר. אבל אם אתה מדבר על טלפוני תציין שזה טלפוני ואם זה דרך צ'אט\איי סי קיו או כל תוכנת מסרים אחרת.. תציינו גם אבל העדיפות היא שתציינו כל סייבר *1 טלפוני *2 אייסיקיו\כל תוכנת מסרים אחרת+צ'אט..

The Cat Woman

New member
בלי סטיות בבקשה../images/Emo5.gif

לא הייתי איתה במובן של סקס היא פשוט ישנה אצלי איזה יום שישי אחד וביום שבת היה טיפה משעמם אז נכנסנו לאינטרטנט והחלטנו לעבוד סתם ככה על אנשים עם שם מפוצץ של איזה פרוצה וכמה תיאורים טובים... זה היה בידור טוב! אח"כ בכלל ההורים שלי לא היו בבית אז כל הידידים שלי וחברות שלי באו והיה בלאגן... אבל היה כיף!

תשובות שלי (אני חדשה)

1. לא, זה ממש לא טיפפשי 2. כן, ניסיתי - גם טלפונית (אבל אני לא רוצה שוב), וגם צ'אט. 3. כן, נהניתי. זה יכול להיות ממש מגרה.

../images/Emo26.gif

1.אני אישית חושבת שלא. 2.כן ניסיתי פעם אחת. 3.כן. עכשיו בפירוט: ברגע שאתה רחוק מבן אדם ואתה מרגיש פשוט צורך להיות הכי קרוב אליו מבחינה אינטימית שאפשר,אז מה לעשות עושים סייבר,זה לעשות קולות,זה דיבורים "מלאי תשוקה" וכו וכו. זה בעצם מה שקרה לי.

אני...

1- לדעתי זה מאוד טיפשי 2- ניסיתי פעם אחת 3- לא נהנתי ולא כלום, זה היה ממש עלוב, סתמי כזה בקיצור- לדעתי סייבר=רעיון דפוק אבל מי שאוהב סבבה, שיהנה

sUbit360

New member
אני חושבת ש..

זה באמת יכול להיות ממש מפגר ולא לעשות כלום.. אבל זה תלוי עם מי אתה עושה את זה .. וזה לא טיפשי זה באמת ככה..

HoNeYyYy

New member
אז...

1.לא כל כך טיפשי,טיפה. 2.פעם אחת אבל זה היה עם חברות ורק לצחוקים ככה שזה לא כזה נחשב 3.כן כי היו צחוקים

ני3ו3ות

New member
לא לשפוט לפני שניסיתם../images/Emo47.gif

1.לא 2.כן 3.כן אל תשפטו לפני שניסיתם, אם זה עם מישהו שאתם מכירים ואוהבים זו חוויה מקסימה. מומלץ במיוחד לזוגות רחוקים מאוהבים. *אההמ* ענבר *אההמ*

EverMan

New member
חמודה ../images/Emo9.gif

באופן כללי קצת בעייתי במקרה שלי כי חברה שלי לא עושה ביד ... ואין דבר פחות turn-off מאשר שיהיה דבר חד-צדדי. אגב - נראה לי שאתמול בגלל שפיתיתי את חברה שלי בטלפון לפני המיטה היא הלכה לישון עם "כב"צ נשי"

InTo YoUr SoUL

New member
אההההה..... ../images/Emo3.gif

1.כן זה דיי דפוק, אבל תלוי עם מי עושים את זה. אם זה חבר שלי, והוא רחוק ממני, זה יכול להיות סבבה אבל אם סתם בנים חרמנים בצ'טים באים אליי אני חרמן בואי נתחבר למצלמה/נעשה סייבר/תתארי לי איך את מוצצת את הזין הגדול שלי זה דיי אידיוטי כאילו, לכו החוצה לאויר העולם ותזיינו מישהי!!
2. כן 3. אפשר לומר שכן

The Jone

New member
הייתה פעם אחת...

שדיברתי איתה איזה חודש באיסיקיו וגם עשינו סייבר סקס...והיה ממש נחמד... אם למישהי בא לדבר קצת ואולי גם לעשות סייבר אני פתוח להצעות 171755979 :) לילה טוב!

peace a love

New member
סייבר זה לילדים קטנים

דבר טיפשי ביותר ניסיתי שהייתי בן 11 שרק גיליתי שצומחים לי שערות בביצים בחיים אני לא חושב שאני אהנה מהחרא הזה

למעלה