סקר: על רכבים שברשותכם והשימוש בו.

שערים

New member
סקר: על רכבים שברשותכם והשימוש בו.

ערב טוב, אני צריך נתונים מסויימים ואשמח אם תעזרו לי: א.האם יש לכם רכב? (בין מהעבודה בין הוא רכושכם הפרטי) ב.כמה קילומטר אתם נוסעים בחודש? (ממוצע בלבד) ג. האם אתם יוצאים מחוץ לעיר כל יום? אשמח מאוד אם יהיה שיתוף פעולה מצידכם באופן גורף. (מי שלא מעוניין לכתוב את זה בפורום, יכול לשלוח לי במסר) תודה רבה מראש לכולם, שלכם שערים. (למנהלים: אם אפשר לנעוץ אץ הסקר לעד מחר בבוקר)

אדרבה

New member
תשובתי וזה רק בשבילך.

יונדאיי גיטס. יוצא מהעיר מידי יום ביומו. נוסע מעל ה4000 קילומטר בחודש.

חחחח

מה לעשות? אז התשובה היא כן. ולגבי כמה אני נוסע? בעיקרון זה אצל אשתי בעבודה. ככה שאני כמעט ולא יוצא לי לנסוע.

שערים

New member
הלו... אף אחד לא נוהג כאן? כנסו.

אל תגידו שלא ידעתם. בקרוב יהיה לכל הנהגים פיתרון מדהים בתחום מסויים. אתם הנהגים של פורום חרדים יכולים לקבל משהו חינם רק אם תענו על הסקר. אח``כ אל תבואו ותגידו, היי... גם אנחנו רוצים... מי שנוהג ויש לו רכב, המלצה שלי שיתן את דעתו בעניין. תודה שוב ולילה טוב.

שערים

New member
אגב. למה אתה לא מאשר אותי אצלך...

הא.....? נראה לי שאני אחד הראשונים שכתבו אצלך... והנה יום אחד סגרת לי את הדלתות... ככה זה יפה?

אתה בטוח?

כי מה שרשום לי זה שאתה מאושר. תנסה להכנס שוב. ואם לא הולך לך תזין את שם המשתמש והסיסמא שוב. לפעמים קורה שאתה רוצה להכנס לקומונה סגורה ואתה מבקש אישור ואז שומר את הדף. ואז אפי' אחרי שאישרו אותך כל פעם שתגיע לשם דרך המועדפים זה יקח אותך לדף של קומונה סגורה. ברגע שתלחץ את שם המשתמש והסיסמא תוכל להכנס ואז תזכור להחליף את הלינק.

r6801

New member
נוסע א.ז ברוורס

א.יש רכב פרטי מסחרי ב.נע בכבישי הארץ מידי יום בין 250 ל 350 ק"מ .. ג.מה לא עושים בשביל פרנסה.

SHLOMJ

New member
תשובתי היא

א. יש רכב ב. נוסע 4 פעמים ביום בין עירוני ג. נוסע 6000 קמ בחודש , הרכב פרטי

למעלה