סקר על שאקירה

MOVEREP24

New member
סקר על שאקירה ../images/Emo88.gif

אהלן אנשים, להלן הסקר שלי שיהיה קל ומורכב מארבע שאלות: א. מה השיר האהוב ביותר של שאקירה עליכם? ב. על איזה שיר שלה הייתם פשוט מוותרים? ג. מה הייתם משנים לו יכולתם לשנות בשאקירה? ד. איפה אתם רואים את שאקירה בשוק המוסיקה עוד שנתיים מהיום? אשמח לתגובות. חג שמח לכולכם, משה

AlanShkr

New member
הנה שלי...

א: TE DEJO MADRID ב: אף שיר ג: כלום ד: עושה מוסיקה טוב :)

f e r n a n d a

New member
תשובות

1. Underneath Your Clothes 2. אף שיר 3. כלום היא מושלמת 4. ממשיכה בקריירה המצליחה שלה כזמרת.....

danushakira

New member
שלי...

א. octavo dia ב. הייתי מוותר על הגרסה האנגלית ל OJOS ASI ג. לא הייתי משנה כלום, היא מושלמת!!! ד. מקווה ששאקירה תכבוש את עולם המוזיקה ובמיוחד כאן בישראל

rima55

New member
שלי

א. undermeath your clothes ב. את הגירסה האנגלית ל ojos asi ג. אולי קצת את המוחצנות שלה שטיפה מוגזמת לפעמים ד. מקווה שעדיין בשוק המוזיקה ושלא תעלם לנו חג שמח, רימה

brunu

New member
מסכים בהכל עם דן רק ש...

השיר האהוב שלי זה WW

zohar26

New member
אני דווקא מסכים עם ברונו ברוב

התשובות חוץ מהשאלה האחרונה (ד') איפה אני רואה את שאקירה שנתיים מהיום? מקווה שכן באור הזרקורים ולא כמו אותן זמרות שנעלות כמו פטריות אחרי הגשם איך שהן מוציאות תקליט.

perrinat

New member
התשובות שלי../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

א. מה השיר האהוב ביותר של שאקירה עליכם? יש מלא שירים של שאקירה שאהובים עלי, אני לא יכולה לבחור, בעיקרון יותר אוהבת את השירים בספרדית: tu, si te vas, no creo, estoy aqui, suerte, te aviso te anuncio, ojos asi ועוד... ב. על איזה שיר שלה הייתם פשוט מוותרים? ממממ... אולי על כמה שירים מהדיסק PD, אבל לא הייתי מוותרת על שום שיר. ג. מה הייתם משנים לו יכולתם לשנות בשאקירה? מה הייתי משנה
את היעדים בסיבוב ההופעות- הייתי מביאה אותה לישראל, יותר ראיונות ויותר שיתוף פעולה עם ישראל
ד. איפה אתם רואים את שאקירה בשוק המוסיקה עוד שנתיים מהיום? עוד שנתיים
עובדת על עוד דיסק חדש...

NEHAMA81

New member
../images/Emo6.gifהיי אני חדשה פה

והתשובות שלי הן כשל מנהל הפורום ברונו.
חג שמח נחמה

brunu

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בקיצר כולם מסכימים אחד עם השני

hananiap1

New member
דווקא לא

אני הייתי הולך על: א. undermeath your clothes ב. אף שיר ג. את התחרותיות שיש בה לפעמים ד. ולהלן החידוש: מקימה הרכב חדש כלומר כמו בסגנון טאטו או משהו כזה או מצטרפת והופכת לסולנית בהרכב קיים

HILA245

New member
הלוואי וזה יקרה ../images/Emo3.gif

אני אישית דווקא בעד זה שהיא תצטרף להרכב כלשהו קיים או תקים הרכב חדש כמו שאמרת. זה יכול להיות רעיון נחמד, לא?
מי עוד חושב כמוני? ואגב, גם אני חדשה פה!!!! וחג שמח לכולכם!!!! הילה נובק

yoooni

New member
תשובות ../images/Emo68.gif ../images/Emo127.gif

1 - השיר הכי אהוב - ciega surdomonda 2 - על איזה שיר הייתי מוותר - אף פעם לא מוותרים על שירים של אמנים שאתה אוהב
ככל שיש יותר שירים הרי זה משובח :) 3 - את השיער. אני אוהב את הצמות הוורודות. 4 - ממממ, בטח תעבוד על עוד דיסק, אבל אני רוצה לראות אותה בתחום המשחק !

למעלה