סקר על שאקירה

MOVEREP24

New member
סקר על שאקירה ../images/Emo88.gif

היי אנשים, להלן סקר נוסף על שאקירה שיהיה מורכב מ 3 שאלות: אז השאלות להפעם הן: 1. אילו דברים מחייה האישיים של שאקירה שאתם לא יודעים הייתם רוצים לדעת לו יכולתם? 2. האם אתם בעד ששאקירה תמשיך בקריירת סולו או האם אתם בעד שהיא תצטרף להרכב או להקה ותהייה חלק ממנה? 3. ושאלה אחרונה לסיום. מי לוקח? שאקירה? בריטני או אולי כריסטינה? (אני יודע את התשובה אבל תצטרכו לנמק למה)... עד כאן. אשמח לתגובות. שבת שלום, משה

yoooni

New member
תשובות

1 - אני לא אוהב להתערב בחיים אישיים של אמנים שאני אוהב. 2 - ברור שסולו, למה בכלל שהיא תחשוב על להצטרף להרכב? 3 - ממממ תחרות קשה בין בריטני לשאקירה, כריסטינה בכלל לא מתפקדת כפונקציה כאן.

brunu

New member
תשובות

1 אני יודע כל מה שהיה יכול לעניין אותי 2 בטח שלבד אולי דואט אחד פעמי... 3 נו ברור ששאקי קול,מראה,שירים ואישיות...

לאה14

New member
בדיוק כמו ברונו

חחחחחחחחח בפעם האלףףףףףףףף אני מסכימה איתו חח

SHAKIRAdotcom

New member
תשובות

1.הייתי רוצה לדעת יותר על חייה הרוחניים, האם היא מאמינה באלוהים? האם היא מתפללת? 2. לבד,איזו שאלה! 3.שאקירה לוקחת מכמה סיבות:מקוריות,יופי פנימי וחיצוני,כישרון. בריטני וכריסטינה הן מאד מוכשרות אך הצלחתן מותנת במפיק מצויין שעשה מהן כוכבות. שאקירה היא
בזכות עצמה. מישהו יודע משהו על חייה הרוחניים?

SHAKIRAdotcom

New member
צריך להכין עצומה!

ולשלוח לשאקירה מהמעריצים שלה בישראל. אנחנו צריכים להתחיל לאסוף חתימות או אימיילים שמזמינים את שאקירה לבוא ולהופיע בישראל.

MOVEREP24

New member
מסכים איתך בעניין העצומה והחתימות

מה אומר ברונו? האם יהיה לזה תהודה או יותר נכון השפעה כלשהיא? משה

perrinat

New member
כשהיא תצא בסיבוב הופעות...../images/Emo103.gif

זה יכול לקבל תהודה, כרגע אין טעם... חכו שיצא הדיסק קודם....

perrinat

New member
../images/Emo103.gif

1. אילו דברים מחייה האישיים של שאקירה שאתם לא יודעים הייתם רוצים לדעת לו יכולתם? ואו, אני רוצה לדעת הכל
2. האם אתם בעד ששאקירה תמשיך בקריירת סולו או האם אתם בעד שהיא תצטרף להרכב או להקה ותהייה חלק ממנה? רק קריירת סולו
3. ושאלה אחרונה לסיום. מי לוקח? שאקירה? בריטני או אולי כריסטינה? (אני יודע את התשובה אבל תצטרכו לנמק למה)... ברור ששאקירה

HILA245

New member
שלי

1. הכל הכל הכל. אפילו מה היא אוכלת לארוחת בוקר ואיך היא שומרת על גזרה נפלאה שכזו. 2. לא אתנגד לעוד דואטים. 3. ברור ששאקי! כל השאר לא ברות השוואה. הילה

למעלה