סקר עם מחשבה איזה מוזיקה היא הכי טובה? דרגו מ 1-10
W We All Go To Hell New member 26/4/07 #7 רוק, פאנק - 10 !!! מיי כמיקל רומנס מיוז פאניק! אט דה דיסקו קווין גרין דיי ועוד ועוד... (מה אלה כל הלהקות בנים הרוקיסטיות האלה?? חחח... מוזרה שכמוני)
רוק, פאנק - 10 !!! מיי כמיקל רומנס מיוז פאניק! אט דה דיסקו קווין גרין דיי ועוד ועוד... (מה אלה כל הלהקות בנים הרוקיסטיות האלה?? חחח... מוזרה שכמוני)
D danna היחידה New member 27/4/07 #8 חולה אל טוקיו הוטל../images/Emo70.gif 1. טוקיו הוטל 2. אוונסנס 3. סינרגיה 4. גרין דיי 5. פול אאוט בוי 6. ביט 69 והלאה.... תצהיעו לטוקיו הוטל כלהקת הרוק
חולה אל טוקיו הוטל../images/Emo70.gif 1. טוקיו הוטל 2. אוונסנס 3. סינרגיה 4. גרין דיי 5. פול אאוט בוי 6. ביט 69 והלאה.... תצהיעו לטוקיו הוטל כלהקת הרוק
B billgiRl New member 6/5/07 #17 תסלחו לי על הדיסלקציה הקשה שלי XDD **FOB סורי סורי סורי! כי פשוט כשאתה לומד ככ הרבה שפות הכל מתערבב לך
תסלחו לי על הדיסלקציה הקשה שלי XDD **FOB סורי סורי סורי! כי פשוט כשאתה לומד ככ הרבה שפות הכל מתערבב לך
I InLove With Vampir New member 11/5/07 #19 עושה סיבוב, מה הבעיה?../images/Emo11.gif../images/Emo217.gif