סקר עסקים קטנים במגדל העמק

• פותח הנושא JimS
  • פורסם בתאריך

JimS

New member
סקר עסקים קטנים במגדל העמק

שלום לכולם. אני עורך מחקר לבדיקת מצבם של העסקים הקטנים במגדל העמק (במטרה לשפר ולעזור, מול הממשלה והרשות המקומית). לצורך כך יש לי שאלון של כ-20 דקות. אני אשמח אם מישהו בפורום הזה יוכל לסייע לי ולהפנות אותי לאנשים שיסכימו לענות לי (פנים אל פנים) על השאלון (ניתן גם באופן אנונימי, כמובן). פניות לתגובות כאן, או במסר האישי. תודה לכולם!

dafgol

New member
אולי תסביר קצת או תן יותר פרטים

מטעם מי אתה עורך את המחקר ? מטעם העירייה? מטעם בעלי העסקים? ולצורך העניין מגדל העמק היא רשות מקומית ????? לעניות דעתי מגדל העמק קיבלה מעמד של עיר כבר בשנת 1988...... אם השאלון אנונימי , למה יש צורך במפגש איתך? מנסיוני בפורומים , ממחקרים וסקרים כאלה ואחרים ממליצה לך לבנות שאלון בקובץ ולהעלות אותו אפילו פה מעל גביי הפורום אם אפשרות שמי שרוצה ישלח לך בחזרה את השאלון הממולא דרך המייל. ובלי קשר לפורום.....פשוט גש למתחם החדש , לקניון , לסופרים בעיר וכו'...ושאל אנשים.

JimS

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני עורך את המחקר מטעם קרן פרטית שמממנת ערבויות להלוואות לעסקים קטנים בארץ (באמצעות הבנקים). באשר לשאלת הרשות המקומית, לדעתי התבלבלת בין "רשות מקומית" (כל יישוב בארץ, כמו תל אביב, געש או גבעת שמואל) ובין "מועצה מקומית" (להבדיל מעיר או קיבוץ). מגדל העמק היא רשות מקומית במעמד עיר
. השאלון הוא אנונימי, אבל עליי להבטיח שאכן מדובר בבעל עסק, ולכן אני נפגש עם בעלי עסקים ברחבי מגדל העמק (וכבר התחלתי להפגש בעיר). בקשר לסיוע שאשמח לקבל כאן, זה סך הכל מוכנות של בעלי עסקים שאגיע אליהם פיזית, זה הכל. לא ביקשתי יותר מזה
. תודה על הברכות והאיחולים.

dafgol

New member
הי שוב ../images/Emo39.gif

וואלה כנראה התלבלבתי
ותודה על ההסבר
לעניות דעתי משתתפי הפורום אינם בעלי עסקים ,לפחות מהידוע לי
אני באופן אישי לא מכירה בעלי עסק בעיר ברמה שאוכל לקשר ביניכם , כך שרק יכולה להציע שוב שתעבור תציג את עצמך ואת השאלון. אם אתה חושב שיש דרך אחרת בה נוכל לעזור ולסייע לך פה בפורום...be my guest אשמח לעזור ובטוחה שגם אחרים. אני באופן אישי אשמח אשמח לשמוע על תוצאות המחקר ואשמח אם תעדכן אותנו. ושוב

JimS

New member
תודה רבה על הכנסת האורחים ../images/Emo140.gif

יפה מאוד מצידך...
תודה על הניסיון לעזור. אני תקוה שאולי מישהו מבאי הפורום יוכל לסייע בדרך כלשהי בכל זאת, ואם לא - לא נורא. בינתיים תושבי העיר בעלי העסקים נחמדים גם כך, ואני אכן מסייר בעיר ושואל שאלות
. בבוא העת, אשמח לחלוק עמכם את התוצאות, המסקנות וההמלצות
.

למעלה