סקר:עצבים

סקר:עצבים

אז ככה: מהם הדברים שהכי מעלים לכם את הפיוז? הפיוז שלכם קצר? מה הכי בא לכם לעשות באותו רגע של עצבים? ומה השיטת ההרגעות שלכם?

טוב אז תורי../images/Emo35.gif

מהם הדברים שהכי מעלים לכם את הפיוז? שיש אנשים נצלניים
הפיוז שלכם קצר? בדרך כלל כן אני מתעצבנת מהר
מה הכי בא לכם לעשות באותו רגע של עצבים? לקרע ת'@#$ אמאמא שלו
ומה השיטת ההרגעות שלכם? מוסיקה.. או סתם שיחה עם חברה טובה

הממ..

שהכי מעלים את הפיוז.....?? שאומרים לי משהו מגעיל ליד אנשים שאני לא מכיר פיוז קצר..? כן.. מה הכי בא לעשות...? לזרוק עליהם אר פי ג'י... שיטת ההרגעות...? לזרוק עליהם אר פי ג'י..

liontamer

New member
עצבים איז מיי מידל ניימ?!?

מהם הדברים שהכי מעלים לכם את הפיוז? קמצנות, פרידג'יות הפיוז שלכם קצר? אין בכלל פיוז, ישר הצתה מה הכי בא לכם לעשות באותו רגע של עצבים? אגרוף למשהו ולצרוח ומה השיטת ההרגעות שלכם? המרפסת אצל אחי לאון משתדל לשלוט בקריז

תפור עלי...

מהם הדברים שהכי מעלים לכם את הפיוז? כשפוגעים באנשים שאני אוהב (ריגשי מה לעשות...) הפיוז שלכם קצר? תלוי בסיטואציה מה הכי בא לכם לעשות באותו רגע של עצבים? לשלוח אותם עם אמבולנס לבית חולים, מה שכבר יצא... ומה השיטת ההרגעות שלכם? חברים או בני משפחה מרגיעים אותי. אני לא יכול להיות עצבני כשאני עם אהובים חחח

dod_basim

New member
הנה סקר נחמד...

מהם הדברים שהכי מעלים לעם את הפיוז? - היום זה קרה, בעבודה, כשאנשים מתנהגים אליך כאילו הם שווים יותר הפיוז שלכם קצר? - לא אני אדם רגוע ובעל יכולות איפוק אבל אם נדלקתי אי אפשר לכבות!! מה הכי בא לכם לעשות? - אם לא היה אכפת לי מהחוק מזמן הייתי במאסר עולם מה שיטת ההרגעה שלי? - פעם סמים קלים היום כוס יין משובח הוציא אותי מהעצבים, אה בעצם שתיים.

dod_basim

New member
רוסו דה ברבי - יין איטלקי נהדר

וכן אני מאזור ירושלים ולדעתי הסצנה אצלנו טובה מאד (אני עדיין מחכה לקרנף שיגיע ונשב אפשהו)

הי אתה יודעשהוא מגיע בסופ"ש כן?

סחתיין על הטעם הספציפי אישית לא מכירה פחות חזקה ביינות מעדיפה ויסקי.. אני בעד לעשות מפגש אתה בקשר עם הקוצ' גם?

dod_basim

New member
גם אצלי וויסקי זו אהבה גדולה

איזה את אוהבת? לאן רועי מגיע? ו"בעל האוזניים" הוא חבר קרוב... היה איתי בצוות לא מעט זמן.

שתיתי השבוע לה פרואיג 10

בושמילס בלאק בוש בושמילס 10 ו12 היייתי במזקקה..:) סקוטים מעולים גלנליווט חבל"ז!!! גלןפידיך מהבורבון אני לא הכי מתלהבת .. מה איתך? רועי מגיע בחמשוש לאזור חיוג 03 ו04 הוא עושה עליה לרגל.. הקוצ' אדם טוב לומד קשה תלמיד מצטיין אנחנו מאוד גאים בו!!!:) תקשיב אני חושבת שצריך לארגן סבב פאבים בירושלים מה אתה אומר?

dod_basim

New member
אם מדברים על סינגלים אז האהבה שלי

היא לגלנפידך ולגלןמורנג'י למרות שגם לגוולין 16 הוא משובחחח בנוגע לבלנדדים אני אוהב גראנטס שרי, גם הבושמילס לא רעים בכלל! כככל אני לא אוהב ברבון וקנדי, משהו בהם מוזר ומנוכר, היחיד שסבבה זה ג'ים בים שחור. עזבי אותך מוויסקי אתמול הייתי בסיור ביקב של פלאם, היקב הישראלי הכי מיוחד שיש בארץ לדעתי, כמה כיף היה בטעימות בסוף, תענוג!!! וואו החמשוש דיי עמוס... אולי תנצלו את העלייה לרגל לביקור בעיר הקודש. אני מבטיח לעשות סבב משובח של המקומות הכי טובים לשתיית וויסקי ויין ואפילו בירה אם יהיה ביקוש
. מוצ"ש זה מצויין, אני לא עובד.

Cobe Anan

New member
הכי מעלה לי את הפיוז...

זה חוסר צדק. בקטע הזה יש לי פיוז קצר. גם אם מישהו ישתמש באלימות כלפי או כלפי מישהו שאני מכיר, או ינסה לגנוב ממני או ממישהו שאני מכיר- יהיה לו קשה לסובב את כיסא הגלגלים שלו עם הגדמים שיישארו לו. איך אני נרגע? אין כמו אלימות פיזית קשה כלפי מי שראוי לה כדי לשחרר אגרסיות מיותרות (זו המנטרה של העמותה לקידום אלימות פיזית קשה בישראל, אגב..)

אהבתי...

במיוחד אהבתי את הכנות של אנשים, שלא מנסים להתייפות ולשחק אותה לא אנושיים מושלמים. מה יכול להעלות לי את הפיוז? המון דברים, באמת, כל דבר קטן משפיע עליי לטוב ולרע. מתעצבנת הרבה הפיוז שלי מאוד קצר מה הכי בא לי לעשות? מה לא.... לצרוח, להרביץ, לבכות, חבל שאי אפשר לעשות את זה לצערי אין לי שיטות להרגיע את זה, פשוט מפנימה. (מה לעשות שהקטע של להרביץ הוא לא מאוד פופולארי בימינו וגם כל מי שאני אנסה לה רביץ לו יגמור אותי בשנייה כי אני חלשלושה)

Zoharrr

New member
חחחחח עצבים ואני...

מהם הדברים שהכי מעלים לכם את הפיוז? שקרים,אנשים שמוכנים לספר הכל ואז כשאתה מביע את דעתך והיא לא מוצאת חן בעיניהם הם נובחים עליך.ואנשים שמקשיבים רק לעצמם. הפיוז שלכם קצר? מאוד. מה הכי בא לכם לעשות באותו רגע של עצבים? לצרוח,להרביץ למשו,מישו. ומה השיטת ההרגעות שלכם? לנשוך את עצמי,או לבכות. (אגב אני חצי עיראקית וחצי מרוקאית ואצלי זה נכון הסטיגמה)

SimplyMe1

New member
../images/Emo113.gifעכשו תורי:

דברים שמעלים לי את הפיוז זה בעיקר אדישות לדברים שונים(תכונה מעצבנת כשהיא קבועה אצל מישהו)וחוסר כבוד למי שמגיע לו וכשדברים לא הולכים כפי שאני חושבת שהם צריכים להיות. כן,יש לי פיוז די קצר,אבל כול יום בצבא גורם לי להיות יותר מאופקת ולחשוב פעמיים לפני מעשה מסוים ושהעולם לא סובב סביבי. יש שיאמרו עליי שאת תקופת ההתבגרות(רצון למרוד בעיקר)התחלתי וסיימתי בצבא. רגע של עצבים-לצעוק על מי שמגיע לו. במחשבה שנייה אני לא אוהבת להוציא עצבים אם אני יודעת שזה לא יעזור ולא ישנה דבר. שיטת הירגעות-אביב גפן(במוזיקה בלבד;)).

SimplyMe1

New member
אה,ואני גם לא יכולה לסבול קרירות

באופי של בנאדם. זה נורא מעלה לי את הפיוז

yulinka

New member
הכי מעלה את הפיוז: גרביים שלו

על הרצפה! :) האם הפיוז קצר? מאוד מה הכי בא לכם לעשות? להשאיר אותם שם על הרצפה וראות האם הוא ירים אותם לבד. <זה לא עובד..הם יכולים להישאר שם ימים> שיטת ההרגעות שלי: לשים את הגרביים בסל כביסה ולהגיד לעצמי שאני אוהבת אותו ושיש בו הרבה מאוד דברים טובים:)

למעלה