סקר ערוץ 1 מהערב - עבודה מתרסקתו

• פותח הנושא uz7
  • פורסם בתאריך

uz7

New member
סקר ערוץ 1 מהערב - עבודה מתרסקתו

קדימה - 35 עבודה - 19 ליכוד - 18 שס - 10 שינוי - 6 תוכנית פופוליטיקה - אבי דגני בהשוואה משבוע שעבר עבודה יורדת מ- 25-30 ל-19 ליכוד עולה מ-12-13 ל-18 מנדטים

bluestar 777

New member
אין אמונה..

הסקרים יותר מידי פישלו לאחרונה, ולא באחוזים בודדים.. בהצבעה במרכז הליכוד, ובהצבעה לראשות העבודה, פערים של כ 20 אחוזים שנמחקו בין יום.. כעת כשסקר אחד נותן הפרשים משמעותיים בניגוד לעמיתו הסוקר.. קשה להאמין כבר לבולשיט הזה.. מה גם שעל פניו נראה, שכולם מתאמצים להאדיר את כוחו של האתרוג וכבר יש שנותנים לו ארבעים... לי נראה שעמיר פרץ לוקח עם 35 מנדטים, שרון יירד עמוק לסביבות ה 12 - 13, הליכוד יקבלו 25... תרשמו לפניכם.

מצטרף אליך !שרון נופל

זה ברור התלהבות זמנית ...אל תשכח סקר מינה צמח אמר שפרס מוביל על פרץ ב11%

פרס זו אקסיומה

בחוגים לסטטיסטיקה באוניברסיטאות ברחבי העולם מנסים לפענח את הסטיית התקן המכונה שמעון פרס...

גברי 22

New member
אריק שרון מביס את הליכוד

המושחת ואת העבודה בראשותו של האיש עם השפם ואני פשוט שמח שכך הם פני הדברים כי רק שרון יכול אז כולם קדימה לשרון. אל תיגררו לקיצוניות הימנית המשיחית שתוביל את המדינה להרס ולא לקומוניזים של שלי יחימוביץ והאיש עם השפם לכו לאפשרות הריאלית רק אריק שרון יציל את המדינה .

RedCherry

New member
העבודה לא קומוניסטית ולא בטיח

אמיר פרץ הולך בכיוון הנכון של סוציאל-דמוקרטיה, כיוון שמשרת הרבה מדינות בעולם המערבי יפה מאוד (נורווגיה, שוודיה, פינלנד, הולנד ובקרוב אנגליה, כל המדינות עם הכוח הכלכלי החזק ביותר). האמריה הזאת "פרץ וקמוניסט" היא פשוט שטיפת מוח של הימין על פרץ, ובורות של העם.

A m i n a d a v

New member
זה ברור שהסקרים לא אמינים

אם לשים את הדעות הפוליטיות בצד, זה הרי לא ייתכן, לוגית, שהליכוד יתרסק מ-40 מנדטים לרבע מזה. הרי הליכוד הוא מפלגה גדולה, ששולטת במדינה כבר שנים רבות, עם אידיאולוגיה, נבחרי ציבור, סניפים, פעילים, מרכז מפלגה.. בקיצור- מפלגה מבוססת, שפרחה עוד לפני ששרון היה בראשה ושבוודאי תהיה תנועה גדולה גם לאחר לכתו. חוץ מזה, צריך לזכור שלליכוד עדיין אין ראש, שיוביל אותה ויקבע את תעמולת הבחירות שלה. בקיצור, עוד הוכחה לכך שהסקרים הם עבודה בעיניים.

הם דווקא מאוד אמינים

אם מסתכלים אם סקרים (וכוללים את טעות הדגימה הקטנה ולא כמו שאנשים רבים שוכחים לעשות) רואים שהם חוזים כמעט במדוייק את התוצאה. עכשיו אתה תבוא ותטען שלפי הסקרים שמעון פרס היה אמור להיות ראש מפלגת העבודה ולכן הם לא אמינים. ואני לעומת זאת יכול להגיד לך שרוב הסקרים חזו את את שני נצחונותיו של שרון בבחירות, חזו את חזרת הליכוד וחזו דברים דומים. הדבר הכי חשוב שממנו אתה מתעלם הוא ששרון היה הליכוד והליכוד הי שרון - הוא הביא להם עשרים מנדטים נוספים לבד לגמרי והוא זה שייקח אותם מהם. בנוסף לכך רבים נוספים סולדים מהשחיתות של הליכוד ומהמדיניות הכלכלית והמדינית שהם ניהלו והם זולגים למפלגות אחרות. עקב כל הדברים שאמרתי יש סיכוי מאוד גדול שהליכוד אכן יתרסק יחד עם מפלגת שינוי.

Nellie Bly

New member
ולפי הסקר

של 'הארץ' הליכוד עם תשעה מנדטים,קדימה עם 37 והעבודה עם 26. אנחנו חיים במדינה שבה כל יום,יש סקר חדש.ככה שיותר מידי חשיבות לא צריך לייחס לכך.בטח ובטח במדינה שהקרקע הפוליטית בה סובלת מכ"כ הרבה רעידות.

נו, הסקרים בכלל לא מעניינים עד שללי

כוד יהיה יו"ר. אני בעד סילבן, אם תשאלו אותי (שלושה מנדטים יקבלו החראות).

lunaluna1

New member
הכתב שפרסם זאת-ננזף, הסקר של ביבי

הכתב שפרסם את הסקר זה ננזף חמורות, כי הסקר הוא סקר שהוזמן ע"י ביבי והוא לא סקר אמין במיוחד, כמו שאתם יכולים להניח. אמנם סקרים בכלל הם לא המדד הכי אמין, אבל מכל הסקרים זה בוודאות הכי רחוק מהמציאות... לא יכול להיות שכבר שלושה שבועות כל הסוקרים השונים (והמתחרים אחד בשני) אומרים משהו אחד, ופתאום "במקרה" סקר שהזמין ביבי, מכפיל כמעט את המנדטים של הליכוד יחסית לכל שאר הסקרים...

הנקודה היא ההפרש בין הסקרים

מה שמפליא אותי זה שבסקר שפורסם היום לשינוי היה 2 מנדטים ובסקר הזה 6. בנוסף קיים פער גדול גם בליכוד- 12 בסקר שפורסם הבוקר לעומת 18 בסקר הנ"ל, קדימה עם 42 מנדטים בסקר הבוקר לעומת 35 כאן. יש פה אי ודאות שלמה ופערים גדולים בין הסקרים. אני מניח שהדבר יתאזן עם הזמן כאשר נתקרב לפרק הבחירות כי כרגע המפה הפוליטית מאוד דינאמית

א ו ח נ ה

New member
הוא לא ננזף על הסקר הזה

הוא ננזף על סקר שפירסם בנוגע לפרייריז בליכוד ולא על הסקר של כמה מנדטים מקבלת כל מפלגה.

למעלה