*סקר ערוץ E!*
©

swirrrly

New member
*סקר ערוץ E!* ../images/Emo118.gif©

טוב הנה, אני עכשיו סתם מאלתרת סקר בנושא E! ערוץ הבידור. עמכם הסליחה למי שאין אותו..
האם אתם רואים את הערוץ?
אפילו שהערוץ מבדר, אתם לא חושבים שהוא קצת שטחי? נמקו.
נכון ברוק ברק, מנחת "המצעד", היא התוצר השוביניסטי הכי מובהק בערוץ?
נכון "המצעד" זה, בכל זאת, אחת התוכניות הכי שוות?
מה אתם אומרים על ג'וליאנה, מנחת "חדשות ערוץ הבידור"?
נכון פשוט חייבים למות על ג'ולס אסנר, מנחת "נחשפים"?
נכון כל המנחים ב"חדשות ערוץ הבידור" הם מטומטמים במובן מסוים? למרות, שלי אישית, הם גורמים לחיוך?
ושאלה קינוח: למה לעזאזעל לא מראים אצלנו את כל תוכניות המציאות שמראים אצלהם? אני דורשת לאלתר "אמריקן איידול"!! (או שיש לנו את זה..
) וכמובן שאתם יכולים לדבר על הערוץ בלי קשר, מה שבא לכם.. זה לא ממש סקר רציני, כפי שניתן לראות..=/

מיצי007

New member
אוקיי אני ראשונה לענות../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כן רואה,אבל כבר הרבה פחות,הערוץ די הפך לזבלון כזה לא שטחי ועוד איך,הערוץ נוטה להתעסק ברכיליות רוב הזמן,לאחרונה יש יותר ויותר תכניות על יופי,דוגמניות וכו'.מה יכול להיות יותר שטחי מזה
כן המווווון ציצקלעך לא אמיתיים שיוכלו להוביל את המצעד שלהם ב"גאווה".
לא תמיד,נחמד לראות לפעמים שמשעמם,ולצעוק לעצמך איך עושים את הדירוגים האלה-במיוחד שחסרים שם אנשים שאני אוהבת
היא ילדותית,והיא מנסה להיות מגניבה כזאת-מה שהיא לא
אההה כמה שהיא נראית נחמדה,אולי אני אוהבת אותה קצת בגלל התוכנית שהיא מנחה,אבל לא יודעת יש בה משהו מאוד דביק ומזוייף,לא כך
הם נראים כמו בובות ברבימה שמראה גם על רמת האינטלגנציה שלהם הם משעשעים אבל לפעמים יכולים להיות ממש מעצבנים
אמריקן איידול זה לא שלהם,זה של רשת אחרת.פשוט לא מראים את זה-אין לי מושג למה,אבל לא מראים את הכל-התכניות שמראים בערוץ הזה הם בהתאם לטעם של העם "הישראלי" מה שמטופש מאוד לטעמי,כי יש להם כמה תוכניות אחרות מעולות שלא מראים.נמאס כבר כל הזמן לראות איך מצלמים את הקטלוג וויקטוריה סיקרט

jimcarrey

New member
דוגרי אני תמיד רואה את הערוץ זה

בעיקר את חדשות הבידור עם ג'וליאנה החמודה וגם את הוליווד מציגה

te amo feli

New member
היי חזרתי אחרי שהמחשב שלי היתקלקל

האם אתם רואים את הערוץ?כן אפילו שהערוץ מבדר, אתם לא חושבים שהוא קצת שטחי?כן יותר מידי רכילוית נכון ברוק ברק, מנחת "המצעד", היא התוצר השוביניסטי הכי מובהק בערוץ? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן נכון "המצעד" זה, בכל זאת, אחת התוכניות הכי שוות? כן בערך מה אתם אומרים על ג'וליאנה, מנחת "חדשות ערוץ הבידור"?היא מזה חמודה היא קורעת אותי נכון פשוט חייבים למות על ג'ולס אסנר, מנחת "נחשפים"? אני לא רואה נחשפים נכון כל המנחים ב"חדשות ערוץ הבידור" הם מטומטמים במובן מסוים?לא אני מתה על גוליאנה למרות, שלי אישית, הם גורמים לחיוך? גם לי חחחח ושאלה קינוח: למה לעזאזעל לא מראים אצלנו את כל תוכניות המציאות שמראים אצלהם? אני דורשת לאלתר "אמריקן איידול"!! (או שיש לנו את זה..) אני לא מכירה את התוכנית כללי אני רואה רק את התוכניות: חדשות ערוץ הבידור,מאחורי הקלעים,הליווד מציגה פוקוס ובתים של מפורסמים

swirrrly

New member
טוף, גם אני אענה../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

כן, אני רואה את הערוץ (תלוי מה יש..=/ בעיקרון את חדשות ערוץ הבידור, תלוי מה עוד יש בטלויזיה, את המצעד תמיד (זה מענין אותי..=/)\ הממ.. וזהו לפעמים יש פוקוסים נחשפים ומאחורי הקלעים חביבים
.. ) כן, הערוץ שטחי, הם תמיד מורחים על שעה שטויות שאפשר להעביר בדקה, כי פשוט אין להם מה להגיד!! אני לא אשכח מה שמעתי פעם אחת בזמן התוכנית המצעד (בסצינה משתתף בחור מטומטם וברוק ברק(אפילו יש לה שם של בובת ברבי=/) ) : בחור מטומטם: "NO, BUT YOUR HOT" ברוק ברק:
אני לא ממש זוכרת את ההקשר.. בעקרון הוא אמר את זה כי היא ודאי שאלה אותו שאלה מתוחכמת מדי - כנראה היה לו קשה לבלוע את זה שבראש שלה יש יותר מאויר.. אז הא מייד שכנע את עצמו מחדש..=/ (הא הא! הצלחתי לכתוב הערה פמיניסטית צינית ומפולפלת!). חוץ מזה שהוא אמר את זה כדי לא לבלבל את הצופים..:p
בכל מקרה - אין ספק שההערה שלו היתה מאה אחוז יותר נחותה (<--היתה לי מילה אחרת בראש אבל שכחתי
) מההערה שהגיב לה.. ולא משנה אני כותבת שטויות, פשוט הקטע הזה זעזע אותי!! כן, ברוק ברק היא תוצר שובינסטי, ראו הודעה קודמת.. אוף היא כל הזמן מחייכת ומזויפת, ופשוט כל כך רק נראית יפה על המסך..=/ זה מעיק!! אבל אולי זה עדיף ככה..=/ כן, המצעד זה אחת התוכניות היותר שוות! המצעד זאת בעצם התוכנית היחידה, שבכלל לא מענין אותי מה יש בה העיקר שאני אראה אותה.. כנראה שברוק ברק עושה את העבודה שלה טוב
(אל תקחו אותי לא נכון מהבחינה ההיא
) ג'וליאנה.. אממ.. היא הורידה את שם המשפחה שלה (הם אמרו את זה באחת התוכניות..). אני דוקא מחבבת אותה..=/ למרות שלפעמים..! הערת ביניים: פתאום יש לי בחילה. כן, ג'ולס אסנר נראית הכי חכמה שם..=/ כן, כולם מטומטמים בחדשות ערוץ הבידור (רק השם של התוכנית די מגוחףך) במובן מסוים. הם פשוט.. הכל, הבדיחות, הכל כל כך לא.. וכל כך כן.. מזויף=/. על השאלה האחרונה אני לא אענה, כי אין לי כוח. אין לי גם ממש מה להגיד, סתם שאלתי אותה במקור.

למעלה