סקר: פוסט ווטרס

shay or eli

New member
סקר: פוסט ווטרס

אחרי שההודעה המקורית שלי הוגלתה לשירשור אוף בעמוד הקודם (המנהלת דיקטטור! מעריץ פלויד לא מגרש מעריץ פלויד לאוף!), אני שואל שוב: איזה אלבום מתקופת הפוסט-ווטרס אתם יותר אוהבים (או פחות שונאים, לקטנוניים מביניכם): Division Bell או שמא Momenteraly Lapse of Reason ?

avki

New member
חחחח

לכל הרוחות, הלינק שפרסמת צריך להיות מוגבל מגיל 18 ומעלה או משהו
חוץ מזה, לדעתי MLOR מתעלה בהרבה על TDB, שעם כל הכבוד, היה אלבום שנות השמונים קלאסי, עם טאצ' פינק פלוידי. MLOR הזכיר הרבה יותר את פינק פלויד של פעם, והיה לו אווירה הרבה יותר רצינית, פחות ממוסחרת ובנאלית. אה כן, והסולואים פשוט יותר טובים.

שלום חן

New member
אני חושב ההפך.

דווקא TDB מזכיר לי יותר פינק פלויד, MLOR יותר מידי שנות ה-80 וכמובן עם נגיעות פינק פלוידיות, אבל, יותר מידי שנות ה-80 יש בתקליט יותר מידי שירים קיטשיים שהיו מכבדים אוספים של שנות ה-80 והייתי מוציא מהאלבום הזה שלושה שירים שלדעתי חריגים לאופי האלבום ומדביק אותם לתקליט יותר רציני של הפלוייד: Signs Of Life Yet Another Movie / Round And Around Sorrow שלושת השירים הנ"ל באופיים לדעתי הם פינק פלויד. זאת דעתי ואתם יכולים לקבל אותה או לחלוק עליה. המשך יום נעים חברים.

shay or eli

New member
מסכים עם שלום חן

Division Bell הוא אחד מהטובים. פנאטים שרצו עוד קצת פלויד (ויש המונים כאלו) קיבלו את זה הרבה יותר ב DB מאשר ב MLOR...

למעלה