סקר פיג'אמות

שרי30

New member
סקר פיג'אמות ../images/Emo29.gif

מה אתן מלבישות לתינוק בלילה? דניאל בו חצי שנה ואני מלבישה לו חולצה ארוכה דקה ומעל זה בייבי גרו מטריקו. אבל לא משנות הקומבינות-בלי חולצה מתחת, בלי שמיכה וכולי, הוא מזיע המסכן. בבוקר הוא מתעורר לח כולו ומתחת לראש יש סימן רטוב גדול
מכירות את הבעיה? מתי אפשר להתחיל להלביש בפיג'מה קצרה (שרוול ומכנס קצרים) או שלא כדאי? אשמח לשמוע מנסיונכן.

טוטי30

New member
פיג'מה... ../images/Emo6.gif

אצלינו כבר חם בלילות, ורועי התעורר כמה לילות מזיע ורטוב, אז התחלנו לקלף ממנו שכבות. נכון לעכשיו הוא ישן בבגד גוף שרוול קצר ומכנסיים טריקו דק מעל, לפעמים גרביים. את השמיכה (פוך דק) הוא מעיף מהר מאוד, אז אני לא ממש מסומכת עליה כעל שכבה... לילה טוב

RB28

New member
בגד לילה

בלילה אני מלבישה לאליה אוברול דק ומתחת,כלום,אם יש לילה יותר קריר,אז מתחת לאוברול אני שמה גופיה ארוכה.

רות1974

New member
היי ליאורה. אני חושבת שדניאל כבר

מספיק גדול ובשל לישון בדיוק באופן שאת ואביב ישנים. הכוונה לביגוד ושמיכה. מנגנון ויסות החום שלו כבר פועל ותקין, והוא סובל מקור וחום בדיוק כמוכם. והראיה - הוא אכן קם מזיע ורטוב, וגם זה לא טוב כי גורם לאיבוד נוזלים. היום בלילה נעמה ישנה עם בגד גוף עם שרוול קצק ושמיכת פיקה. חלון סגור.

מתרגשת

New member
סתיו ישנה עם שכבה אחת ארוכה

ושמיכה דקה או בלי בכלל... החדר כמובן סגור

yaelli10

New member
אני מלבישה לאלה

בגד גוף, מכנסיים עם רגלית וחולצה ארוכה טריקו מעל. מעל כל זה שק שינה קליל כי לפעמים הגיברת זורקת את השמיכה בבוז. אין לי פיג'מה קצרה.... אולי אני אקנה בעתיד...

ammy

New member
מאיה ישנה עם פיג'אמה דקה בלי גרביים

ועם שמיכה דקה .

יש כמה קומבינציות...

או 2 חזיות ורגלית או חזיה בגד גוף ורגלית או חזיה ובייביגרו על בסיס מה שמתייבש יותר מהר...

כמיסה

New member
כמעט אותו דבר עם שמיכה ו... עדיין

לא הלבשתי את עומרי במשהו קצר

המתוק שלנו שונא שמיכות

לא משנה מה ניסינו הוא תמיד מצליח להעיף את השמיכה לכול הרוחות ונשאר ללא שמיכה. אנחנו מלבישים את רועיקו בגופיה ארוכה, ובייבי גרו, כמו שאמרתי, ללא שמיכה ועם מזגן מכוון על 21 מעלות והטמפרטורה עולה במעלה כל שעתיים. הוא מבסוט וגם אנחנו. השיטה הכי טובה לבחון האם המצב מתאים לעולל, היא לגעת בעור שלו. אם הוא נעים, לילד נעים. אם הוא קר, לילד קר, וכן הלאה. גיא

דניאL

New member
שירה הולכת לישון עם אוברול שרוולים

ארוכים, דק מאוד. ומעל זה מכנסיים ארוכים דקים ללא גרביים. ועם שמיכת פוך מכיוון שאת שמיכות הקיץ בגלל שהן קלילות היא מעיפה ישר.

למעלה