סקר פיראטי!

שמנתולה

New member
סקר פיראטי!

אם מבקשים מכם להגדיר את עצמכם, איזה מקום תופסת זהותכם המינית? כלומר, האם אתם קודם כל אדם, אח"כ גבר/אישה, אח"כ נשואים, אח"כ הורים, אח"כ עשירים/עניים, אח"כ הומו/לסבים וכו´? (לא בהכרח בסדר זה או בהגדרות אלה כמובן).

.m

New member
קודם כל אדם

אח"כ - אינספור דברים שסדר חשיבותם משתנה מעת לעת...
mai

../images/Emo45.gif

ויש ימים שאני קודם כל גב כואב, או קודם כל פקעת עצבים, או קודם כל עייפות גדולה, או קודם כל אמא. כדאי לתפוס אותי ביום טוב כדי שההגדרה תהיה רחבה משהו

קודם כל פיראט !!!

בכלל עדיף לשוט מאשר לשחות בין מדוזות... אחרי שגמרתי להיות פיראט... אז אני אדם, אישה, אמא, לסבית,חברה, אחות, בת, בת-זוג, ו- זה לא לפי הסדר : זה כולם בה בעת...

אבא גאה

New member
לפי הסדר:

אדם אבא הומו בן זוג ועוד המון..... למען הסר ספק - יהודי מופיע אי שם בסוף.....

augustus

New member
דווקא ראיתי את ההודעה, והיא

עניינה אותי מאוד. אבל לוקח לי יותר מיום לסדר את ההגדרות... ואני לא יודעת אם אצליח בסוף.

augustus

New member
אני מניחה שזה משהו כמו:

אדם אישה פמיניסטית עובדת+סטודנטית לסבית אמא אחות חברה של כל מיני... חובבת כושר חובבת אלכוהול אופס, יש המון...

MARMELAD

New member
ככה:

(הדירוג נכון להיום) גיא הומו הבן של (אדם נראה לי ברור מאליו)

דליה.ד

New member
חשבתי על זה

ומשום מה באף דרך שסידרתי את הדברים לא נכנס עניין הזהות המינית. מה זה אומר עלי? אשה אמא בת זוג מחנכת קיבוצניקית סטודנטית רזה קצרת רואי אוהבת ספר (הרזה זה לרוני
)

אבא גאה

New member
זה אומר עלייך שאת

סטרייטית
ואז נושא הזהות המינית לא מטריד אותך בחיי היומיום. את לא צריכה לחשוב למי את רוצה לספר את עובדת היותך סטרייטית, את לא צריכה לעשות חשבונות האם עצם זה שתספרי יכול לפגוע בך בדרך כלשהיא בעבודה למשל, את לא צריכה לחשוב פעמיים לפני שאת אומרת לבן זוגך לבוא איתך לאירוע מהעבודה, את לא צריכה לעדכן את הגננות על המצב המיוחד, את לא צריכה לדאוג "מה יגידו"?, את לא מוטרדת ב"מה חושבת המשפחה", באירועים משפחתיים את לא חושבת פעמיים אם לרקוד סלואו או לא עם בן הזוג שלך, את לא מהססת להחזיק לו יד ברחוב או סתם לנשק אותו ליד כל המשפחה.... עוד?

אולי זה אומר -

ש- לא שמת לב!!! מה היא ההגדרה שלך ל-"אשה"? של מי את "בת זוג" - ולפי מה בחרת לך בן זוג? איך נעשית "אמא" - ואיזה קשר היה בין מיניותך להורותך? "סטודנטית" - כמה אנשים בכתה יודעים שאת נשואה? איך הם קיבלו את זה... אה? להמשיך?

שמנתולה

New member
טוב, אחרי שהייתם במתח../images/Emo6.gif

סתם... הסקר עלה בגלל שבראיון שעירית ש קיימה איתנו, גילינו (לא ממש להפתעתנו) שהלסביות שלנו אינה מגדירה את חיינו כפי שמישהו מבחוץ יכול לחשוב בטעות. עניין אותנו לגלות אם אנחנו מיוחדות (ברור שכן!) או שרובנו אכן חיים את חיינו כמיטב יכולתנו, בלי לנסות להתאים לתבניות. סטרייט מצוי עשוי לחשוב ש"הומו" הוא תוית מסויימת לפיה חי אדם. שמחתי לראות שאתם (כמוני) אינכם מגדירים עצמכם לפי זהותכם המינית אלא כמו כל אדם אחר, לפי "הקריטריונים המקובלים"... ועכשו לנושא שלשמו התכנסנו... אז ככה זה אצלי: אדם אישה בת משפחה חברה בת זוג ... ובסוף, אי שם לצד הדת, העדפותי הקולינריות ושאר הגדרות שאינן ברומו של עולם... גם לסבית. (ואפילו גאה!!!)

../images/Emo32.gif סתם לריענון - הורות הומולסבית

ילדים במשפחות הומולסביות... מה יצא מהם? 6-10 מיליון ילדים חיים היום בארה"ב לבדה , במשפחות הומולסביות... שווה לקרוא :

ציבונה

New member
אז מה הילדים שלנו יהיו נורמלים?

ואם את כבר כעיניני עובדות. האם נעשו מחקרים בארץ בנושא? יש קצת מספרים על כמות הילדים בארץ? על גילאים?

ציבונה

New member
נורמלית, נורמלית.

אפילו יותר מדי נורמלית. לפני שנכנסתי לפורום הזה לא קראתי אף מחקר בנושא (האמת גם לא שמעתי יותר מדי על זוגות דומים) ההחלטה שקיבלנו היתה לגמרי אישית שלנו מתוך מוכנות ורצון למשפחה, ומתוך ידיעה ברורה לחלוטין שאנחנו הולכות לגדל ילדים מתוך אהבה, ועם המון אהבה. אין לי ספק שילדינו יהיו ילדים אוהבים, אהובים, ולא שונים מילדים אחרים (נורמלים זו כבר מילה שאפשר לדון בה שעות ולא אעשה זאת כעת). בעצם ניסיתי לומר: מה הקטע של המחקרים האלה? אז עכשיו מותר לנו לגדל ילדים? כי המחקר אומר שהם יוצאים בסדר? כל אחד צריך להרגיש אם הוא מוכן לזה ומתי ולא משנה באיזו צורה הוא עושה את זה: לבד, עם בן זוג מהמין השני או מאותו מין, ביולוגי, מאומץ מה זה משנה איזו צורה המשפחה לובשת, העיקר שזה יבוא ממקום אוהב, שיודע גם לתת וגם לקבל. אז להבא לא להיות צינית?

למעלה